آغاز طرح تشدید کنترل نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی از آغاز طرح تشدید کنترل نظارت های بهداشتی فرآورده های خام دامی در استان خبر داد.
به گزارش ایلنا، سید امید خلیل زاده در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی با هدف ارتقای بهداشت عمومی گفت: این طرح از ١۴ اسفندماه امسال آغاز و تا ١٢ اردیبهشت ماه سال آینده ادامه دارد.
خلیل زاده افزود : ۴٣ اکیپ ثابت و سیار در همه. مراحل تولید، کشتار وعرضه در این طرح مشارکت دارند.
وی با اشاره به وجود ١٢ کشتارگاه در سطح استان ادامه داد : برای جلوگیری از انتقال دام مشترک بین انسان و حیوان طرح تشدید کنترل و نظارت در همه مراکز مربوطه خام دامی از جمله اغذیه فروشی ها، رستوران ها، کشتارگاه ها، ناوگان حمل و نقل توزیع، سردخانه ها و غیره اجرا می شود.
وی افزود: این طرح در ایام تعطیلات نوروزی با به کارگیری نزدیک به ۱۰۴ نفر ناظر بهداشتی و شرعی در دو شیفت کاری در سطح استان اجرایی خواهد شد.
خلیل زاده ادامه داد: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست می شود، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی، اضافه کرد : ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس ۳۲۷۷۸۷۰۱– ۰۴۴ و سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس ۳۲۴۲۶۸۴۸ -۰۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ بعد از ظهر و از ساعت ۱۴ لغایت ۲۰ عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سوالات و گزارشات مردمی است.