خبرگزاری کار ایران

رتبه چهارم آذربایجان غربی در تولید گوشت قرمز/زنجیره تولید گوشت قرمز در استان ایجاد می شود

رتبه چهارم آذربایجان غربی در تولید گوشت قرمز/زنجیره تولید گوشت قرمز در استان ایجاد می شود
کد خبر : ۱۶۲۲۷۵۷

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌ غربی گفت: آذربایجان غربی،به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا می‌کند.

به گزارش ایلنا، علی دیانتی بیان کرد: این استان در سال گذشته بیش از ۷۶۷ هزار رأس دام زنده به همراه  یک هزار و ۵۸۴تن لاشه گرم به تهران و سایر استان‌ها ارسال کرده و در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز خود است.

دیانتی اظهار کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیت‌های دامی خود، به یکی از استان‌های پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است. 

 سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استان در حال حاضر رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبه دوم را کسب کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات اولیه برای ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده، یادآورشد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.

 وی بیان کرد: این اقدام می‌تواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز