خبرگزاری کار ایران

حمید بهرامیان مطرح کرد؛

رویکرد سیاسی «ملاقات با جادوگر» با قلم ژوله به فیلم اضافه شد/ اکران دیرهنگام به فروش فیلم لطمه زد

رویکرد سیاسی «ملاقات با جادوگر» با قلم ژوله به فیلم اضافه شد/ اکران دیرهنگام به فروش فیلم لطمه زد
کد خبر : ۱۵۶۸۲۲۰

حمید بهرامیان با اشاره به اینکه از گیشه «ملاقات با جادوگر» در سینماها رضایت ندارد، تأکید کرد که به اکران آنلاین این فیلم امیدوارتر است.

حمید بهرامیان کارگردان فیلم سینمایی «ملاقات با جادوگر»  که به تازگی در پلتفرم فیلم‌نت به صورت آنلاین اکران شده است در گفتگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: فیلمنامه این اثر توسط پیمان عباسی نوشته شده بود و آقای اعتباریان می‌خواستند که این فیلمنامه را بسازند و من به واسطه آقای حسن مصطفوی با ایشان آشنا شدم. پیش از من چند نفر روی این فیلمنامه به عنوان کارگردان کار کرده بودند و امکان همکاری فراهم نشده بود و من به همراه آقای اعتباریان به این نتیجه رسیدیم که فیلمنامه آقای عباسی را برای بازنویسی به امیرمهدی ژوله بسپاریم که پس از بازنویسی به نظر رسید که حالا می‌توان فیلم قابل قبولی ساخت.

بهرامیان درباره انتخاب امیرمهدی ژوله به عنوان نقش اصلی فیلم گفت: فاکتورهای متعددی وجود داشت که من را به انتخاب این بازیگر رساند. به نظر من درباره ژوله با کمک گریم می‌توان کاراکتر خاصی از او ساخت و به نظرم صورت جذاب و خوبی دارد. از طرفی کسی که طنز را می‌نویسد خیلی از شوخی‌نویسی‌هایش ممکن است خیلی خاص و شخصی باشد و شوخی‌های نوشته شده چندان درک نشوند و فقط کسانی آن را درک کنند که موقعیت‌های دیگر را می‌شناسند. من و امیرمهدی ژوله با هم به درک مشترکی از فیلمنامه و شوخی‌های فیلم رسیدیم و به نظرم آمد که او بهترین گزینه برای ایفای نقش اصلی «ملاقات با جادوگر» است چون شوخی‌هایی که نوشته را خودش به خوبی درک می‌کند و در تولید هم به نظر من از پس کار برآمد.

این کارگردان درباره موضوع سیاسی فیلم تأکید کرد: من خیلی به موضوعات روز علاقه‌مند نیستم. علاقه من به موضوعات انسانی است و این مسائل برایم از موضوعات سیاسی مهم‌تر هستند. بخش زیادی از تاریخ‌دار شدن فیلم «ملاقات با جادوگر» به علت بازنویسی و قلم امیرمهدی ژوله است. از آنجا که او نگاهی سیاسی دارد طبیعتاً در فیلمنامه‌هایش هم این نگاه را می‌توان دید اما من موافق این بعد فیلمنامه نبودم ولی چون زمان چندانی برای ساخت نداشتیم و در شرایطی بودیم که باید فیلم کلید می‌خورد فیلمنامه را با همین ویژگی جلوی دوربین بردیم.

وی افزود: در ابتدا موضوع اصلی فیلم یک ماجرای عاشقانه بود که پسری ساده‌دل گرفتار فردی شیاد می‌شود و در این میان درگیری‌های درونی عشق و عقل به وجود می‌آید. در این فیلم می‌توانستیم کلاه‌بردار بودن پدر شخصیت اصلی که علیرضا خمسه آن را ایفا کرده نداشته باشیم و حتی شکست عشقی فاجعه‌بارتری را در فیلم ببینیم اما با قلم ژوله تغییراتی در فیلمنامه داده شد که البته به نظر من این رویکرد سیاسی فیلمنامه را خوش‌رنگ‌تر هم کرده است.

بهرامیان با اشاره به اینکه اکران دیرهنگام «ملاقات با جادوگر» به موفقیت این اثر در گیشه آسیب زده است، تصریح کرد: این فیلم در سال ۹۸ ساخته شد و به نظر من اگر در همان زمان اکران می‌شد موفقیت بسیاری بیشتری در گیشه داشت. متأسفانه بعد از ساخت این فیلم شاهد شیوع کرونا بودیم و شرایط بسیار پیچیده شد و به دلیل تعطیلی سینماها فیلم‌های کمدی بسیاری در صف اکران باقی ماندند و این مسئله باعث شد که در ادامه فیلم‌های کمدی بسیاری با هم اکران شوند و با گذشت چند سال از ساخت این فیلم و تعداد بالای فیلم‌های کمدی بسیاری ترجیح می‌دادند فیلم‌های دیگری را انتخاب کنند. زمانی که «ملاقات با جادوگر» ساخته شد یک جو رسانه‌ای به وجود آمد که امیرمهدی ژوله نقش اصلی یک فیلم کمدی را بازی کرده و آن زمان او به واسطه استندآپ کمدی‌هایی که اجرا کرده بود به محبوبیت خوبی رسیده بود و همه این مسائل می‌توانست منجر به دیده شدن فیلم شود.

این کارگردان تأکید کرد: به هیچ‌وجه از میزان فروش این فیلم در سینماها رضایت ندارم. میزان فروش «ملاقات با جادوگر» برای آقای اعتباریان به عنوان تهیه‌کننده و آقای سرتیپی به عنوان پخش‌کننده عجیب بود. مردم از سینماها راضی بیرون می‌آمدند و مشخص نبود که چرا فیلم با این حال فروش چندان خوبی ندارد و این یکی از سوالاتی بود که ذهن همه ما و آقای سرتیپی را مشغول کرده بود. به هر حال دلایلی را برای این اتفاق می‌توان مطرح کرد که نیاز به بحثی طولانی دارد اما اکران «ملاقات با جادوگر» برای من تجربه‌ای بود که در اکران فیلم‌های دیگرم قطعاً از این تجربیات استفاده می‌کنم تا آسیبی که این فیلم دید برای دیگر فیلم‌هایم تکرار نشود.

بهرامیان در پایان با ابراز امیدواری از اکران آنلاین فیلم، گفت: متریال تبلیغاتی مناسبی برای «ملاقات با جادوگر» در اکران آنلاین به کار رفته، من در فضای مجازی بازخوردهای خوبی را شاهد بودم و به نظر می‌رسد اکثر مخاطبان از این فیلم رضایت دارند و به همین دلیل احساسم به اکران آنلاین بسیار مثبت است. امیدوارم مردم هم فیلم را از «فیلم‌نت» ببینند و از منابع غیرمجاز دانلود نکنند و به شخصه فکر می‌کنم اکران آنلاین «ملاقات با جادوگر» موفق‌تر از اکران در سینماها خواهد بود و به نظرم پلتفرم فیلم‌نت که یکی از پرمخاطب‌ترین پلتفرم‌های حال حاضر کشورمان است می‌تواند نقش خوب و تعیین‌کننده‌ای در دیده شدن این فیلم داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز