نکاتی مهم راجع به پمپ تخلیه بشکه
نام دیگر پمپ تخلیه بشکه، پمپ بشکه کش میباشد. طرز کار بسیار آسان اما کارآمدی دارند. از آنها برای جابهجایی موادهای مختلف و سیالات استفاده میکنند. با توجه به میزان وجود سیالات و میزان ویسکوزیته ساختار داخلی این پمپها متفاوت هستند.
در ساخت آنها معمولاً از موادهای مختلفی استفاده میکنند که اصلیترین آنها شامل استیل استینل، آلومینیوم، پلی پروپیلینن و کاینار میباشد .
مزایای استفاده از پمپ تخلیه بشکه در صنعت
- قابلیت حمل و نقل اسامی دارد و میتوان به راحتی آن را جابهجا کرد.
- تعمیرات و بازسازی آن کم هزینه میباشد.
- میتواند مواد و سیالاتی را که قابلیت انفجار و یا اشتعال دارند را منتقل کند.
- برای افرادی که با موادهای خطرناک سر و کار دارند میتواند استفاده از این پمپ بسیار کارآمد باشد.
- میزان آب دهی آن بالا است بنابراین سرعت انتقال دهی آن نیز افزایش مییابد.
- قابلیت هواگیری بالایی دارد
- نسبت به سایر انتقال دهندهها از مکش بالاتری برخوردار است
کاربردهای متفاوت پمپ تخلیه بشکه در حوزههای مختلف
- کاربرد این پمپها در انتقال اسیدها و بازها: موادی مانند اسید کلریک، سیتریک اسید، نیتریک اسید، استیک اسید و غیره توسط این پمپهای بشکه کش انتقال مییابند.
- پمپهای ضد انفجار و ضد آتش: برای انتقال موادی مانند الکلها، اتانولها، استون، تولوین و غیره میتوان از این پمپهای مخصوص استفاده کرد.
- انتقال موادی با ویسکوزیته بالا: موادی مانند عسل،گوجهفرنگی و کچاپ، سولفونیک اسید و سایر سیالات با ویسکوزیته بالا میتوانند از طریق پمپهای تخلیه بشکه جابهجا شوند.
- صنعت رنگ: برای جابهجایی رنگ، تینر و موادی در این دسته از پمپهای تخلیهی بشکه استفاده میشود.
- صنایع غذایی: موادی مانند روغن زیتون، انواع اسانس، مربا، گلوکز و شکلات را میتوان به کمک پمپهای بشکه کش جابهجا کرد.
- صنعت بهداشتی و دارویی: جابهجایی انواع صابون و شامپو و گلیسیرینها در این صنعت به کمک پمپهای تخلیه بشکه امکانپذیر است.
پمپهای بشکه کش انواع مختلفی دارد که در ۴ گروه دستهبندی میشود. این دستهها شامل پمپهای تخلیه سانتریفیوژها، پمپهای دیافراگمی، پمپهای مارپیچ و پمپهای پیستونی میباشد.
در صورت تعمیر و سرویسدهی به صورت ماهانه این پمپها عمر طولانی دارند. برای آگاهی از قیمت پمپهای تخلیه بشکه و طرحهای مختلف آن بهتر است با شرکتهایی مانند شرکت پمپ جت مشورت گرفت. این شرکت با توجه به تجربهی بالایی که در این زمینه دارد میتواند پاسخ گوی تمامی سؤالات شما باشد.
تعریف دوزینگ پمپ
نام دیگر دوزینگ پمپ، متریک پمپ میباشد. این نوع از پمپها به دلیل ساختار خاص قابلیت انتقال سیالات را در اندازه دقیق دارند برای همین است که به آنها متریک پمپ میگویند. پارامترهای مهمی که در دوزینگ پمپ در نظر گرفته میشود شامل دبی و فشار پمپ میباشد. دوزینگهای پمپ در انواع مختلفی در صنعت ارائه میشوند که شامل نوع پودر، گرانول و از نوع مواد شیمیایی میباشد.
دوزینگهای پمپ از ساختارهای محفظه، شیرهای ورودی، شیرهای خروجی و دیافراگم و بخار فشرده تشکیل شده است. و در برخی موارد از ساختارهای اضافی شیرهای اطمینان، شیرهای فشارشکن و شیرهای پالس جریان و صافیها استفاده میکنند.
کاربردهای دوزینگ پمپ در حوزههای مختلف صنعت
- زمانی که نیاز به کلر زدن به آب آشامیدنی به صورت دستی باشد معمولاً از دوزینگهای پمپ استفاده میکنند.
- در صنایع دارویی نیز کاربرد گستردهای دارد.
- اضافه کردن کلر به آبهای استخر
- در سیستم تصفیهی آب فاضلابها
- برای از بین بردن اکسیژن محلول در آب از بیوسولفات سدیم استفاده میشود که از طریق دوزینگ پمپ این مواد کارایی خود را انجام میدهند.
- برای گرفتن سختی آب و اضافه کردن پلی فسفات به آب
دوزینگ پمپ از جنسهای متفاوتی تشکیل شده است که برخی از آنها شامل پلی پروپیلین، پی وی سی، پی وی دی اف و فولاد ضد زنگ میباشد.
سیستمهای تصفیه آب صنعتی در ابعاد بزرگ و کوچک مورد استفاده قرار میگیرند. میتوان در کارخانهها و رستورانها و منزل نیز از این سیستم استفاده کرد و بر اساس هدف مورد استفاده در ابعاد مختلفی ارائه میشود.