خبرگزاری کار ایران

6 روش هوشمندانه برای انتخاب وسایل آشپزخانه با توجه به سبک آن

6 روش هوشمندانه برای انتخاب وسایل آشپزخانه با توجه به سبک آن
کد خبر : ۱۱۵۱۱۷۹

در این نوشته سعی داریم برخی از زیباترین انواع سبک‌های دکوراسیون را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

همانطور که می­دانید در طراحی و دکوراسیون منزل سبک های مختلفی وجود دارد که می­توانیم با استفاده از آنها فضای بهتر و زیباتری برای محیط خانه خود داشته باشیم. طراحی و دکوراسیون داخلی با هدف استفاده بهینه از فضا و زیباتر کردن آن با توجه به معیارهای شخصیتی صاحب منزل طرح ها و رنگ هایی را پیشنهاد می­کند که در نزدیکترین حالت به فضای ذهنی کارفرما باشد. در این نوشته سعی داریم برخی از زیباترین انواع سبک‌های دکوراسیون را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

  1. سبک روستیک

در این سبک، لوازم ساده و به دور از تجملات و زرق و برق استفاده می­شود و از نزدیک‌ترین‌ها به طبیعت است. در طراحی این سبک از طبیعت و خانه های روستایی الهام گرفته شده و متریال آن عموما سنگ‌ها و الوارهای خام هستند. چوب‌هایی که در این سبک استفاده شده، کمترین میزان پرداخت و حتی رنگ را دارند و چوب‌ها عموما تنها یک برش خورده اند و هرچه در طراحی دکوراسیون بیشتر از لوازم خام و بدون پرداخت استفاده شود، این سبک اصیل تر نمایان می­شود. گاهی در طراحی این سبک ها از شاخ و برگ درختان که خشک شده هم به عنوان دکور استفاده می­شود. وسایل آشپزخانه مطابق با این سبک عموما باید از لوازم چوبی بدون پرداخت باشد. پیش دستی و بشقاب های چوبی و حتی سینی های چوبی به همراه بشقاب های بزرگ میوه خوری از لوازم جذاب مناسب این سبک هستند.

  1. سبک مینیمال

مینیمال یکی از سبک هایی است که عموما آن را با سبک مدرن اشتباه می­گیرند. مینیمال در لغت به معنی سادگی است و در طراحی آن، از لوازم تجملاتی و بلااستفاده که تنها جلوه زیبایی دارند استفاده نمی­شود. استفاده از گیاهان آپارتمانی از ویژگی های این سبک است. رنگ‌هایی که در سبک مینیمال استفاده می­شود عموما رنگ های روشن هستند و پالت رنگ سفید و کرم بیشترین همخوانی را با فضای مینیمال دارد. لوازم و وسایل این سبک هم با رنگ های روشن انتخاب می­شوند. بنابراین اگر به سبک مینیمال علاقه­مند هستید، در انتخاب رنگ وسیله هایتان دقت کنید و رنگ های روشن را انتخاب کنید.

در این سبک، کابینت‌های آشپزخانه نیز به رنگ روشن انتخاب می‌شوند و وسایل و تجهیزاتی که در آن جای می‌گیرند، نیز بهتر است از این تم رنگی پیروی کنند. وسایلی مانند پکیج بهتر است توکار انتخاب شود تا کمتر یکنواختی و یکدستی محیط آشپزخانه را به هم بزنند. اجازه دهید تا به اینجا که از این سبک صحبت کرده‌ایم، یکی از برندهای محبوب‌مان برای خرید پکیج را هم پیشنهاد دهیم. قیمت پکیج ایران رادیاتور برای همه شمایی که به دنبال کیفیت، اصالت و طول عمر زیاد هستید، مناسب است و می‌توانید با این انتخاب، انواع مدل‌های آن را متناسب با سبک دکوراسیون آشپزخانه انتخاب کنید.

  1. سبک مدرن

6 روش هوشمندانه برای انتخاب وسایل آشپزخانه با توجه به سبک آن

سبک مدرن یکی از پرطرفدارترین سبک هایی است که در بسیاری از خانه‌ها استفاده می‌شود. در تمام دنیا این سبک یکی از محبوب ترین ها است و علت محبوبیت آن عدم استفاده بیش از حد از وسایل و آرامشی است که در آن وجود دارد. به دلیل استفاده حداقل از وسایل مختلف این سبک دکوراسیون باعث می­شود فضای آرامی را برای خودتان داشته باشید. از ویژگی های این سبک عملگرایانه بودن آن است. در واقع در این سبک شما چیزهایی را می­بینید که کاربرد دارد و هیچ چیزی بدون کاربرد در این دکور قرار نمی­گیرد.

اشکال مورد استفاده در این سبک اشکال هندسی مانند مربع و مستطیل هستند. از تفاوت های این سبک با سبک مینیمال پالت رنگی آن است. در سبک مدرن عموما از رنگ هایی مانند خاکستری، مشکی، قهوه ای و سبز (استفاده از گیاهان آپارتمانی سبز برای زیباتر شدن رنگ های فضا) استفاده می­شود، در حالی که مینیمال با پالت رنگی روشن جلوه می­کند.

لوازمی که در این دکوراسیون استفاده می­شود عموما توکار هستند تا سادگی فضا حفظ شود. بنابراین یخچال درون کابینت بزرگی جای داده می‌شود و یا اگر هودی برای اجاق گازی تعبیه شده است، به شکل توکار ساخته شده است. اگر تا به اینجا علاقمند به خرید هود شده‌اید، پیشنهاد ما به شما خرید هود بی صدا از برند اخوان است که علاوه بر قیمت مناسب و زیبایی، انواع مدل‌های توکار را دارند.

  1. پست مدرن

دکوراسیون پست مدرن کاملا مخالف دکوراسیون مدرن است. سبک پست مدرن، پسا مدرن یا پسانوگرایانه هم نامیده می­شود و در اعتراض به خشک و خشن بودن سبک مدرن به وجود آمده است. طرفداران این سبک می­گویند که چرا نباید از آیتم هایی که فقط زیبا هستند و کاربردی ندارند استفاده کنیم و همچنین استفاده از رنگ های تیره و یک دست در این سبک را به کلی نقض می­کنند و از رنگ های بسیار شاد و پر قدرت و رنگ های پاستلی برای کاغذ دیواری یا مبل ها استفاده می­کنند.

تمامی آیتم های این سبک مخالف سبک مدرن است و برای خرید کردن برای این آن دستتان باز است که حتی یخچال های رنگی که به تازگی مد شده را تهیه کنید. می­توانید تمام لوازم برقی خود را رنگی انتخاب کنید و فضا را با انرژی رنگ ها پر کنید. ایجاد یک فضای پست مدرن استاندارد نیاز به شناخت کامل اصول این سبک و تسلط کامل به رنگ ها دارد بنابراین اگر به این سبک علاقه دارید باید به خوبی رنگ ها و خصوصا رنگ های مکمل را بشناسید.

  1. سبک معاصر

6 روش هوشمندانه برای انتخاب وسایل آشپزخانه با توجه به سبک آن

در سبک معاصر که عموما با سبک مدرن اشتباه گرفته می­شود، ما همان سادگی سبک مدرن را داریم اما از رنگ ها هم استفاده می­کنیم. استفاده از سبک مدرن به همراه کلاسیک این سبک را به وجود آورده است. سبک معاصر نشان دهنده حال حاظر دنیا و ترندهای این دوره است. در این سبک ما قاب بندی های دوره کلاسیک را به شکل تک رنگ داریم. از طرفی تابلوهای چاپی و خاص سبک مدرن را هم داریم. در این سبک از سنگ های براق استفاده می­شود به عنوان مثال برای کانتر و کفپوش از سنگ های مختلفی در این سبک استفاده می­شود. استفاده از مبل های راحتی و صندلی هایی با طراحی خاص و همچنین صندلی های آشپزخانه مدرن و فلزی با رنگ های مختلف از ویژگی های این سبک جذاب است.

  1. سبک آرت دکو

سبک آرت دکو یکی از سبک های قدیمی است که در واقع از اوایل جنگ جهانی دوم و به همراه یک جنبش هنری به وجود آمده است. این سبک از سبک های هنری چون کوبیسم و نئوکلاسیک الهام گرفته است. در این سبک از نقاشی های دیواری و مجسمه های خاص استفاده می­شود. آشپزخانه هایی درخشان به همراه فلز کاری های زیاد را در این سبک می­بینیم. فلزهای طلایی و براق به عنوان مشخصه اصلی این سبک شناخته می­شود. استفاده از خطوط زیگزاگی در این سبک مرسوم است و آخرین و مهمترین ویژگی این سبک انتخاب رنگ آن است. برای آشنایی بیشتر با این سبک پیشنهاد می‌کنیم مقاله اصول هنری سبک آرت دکو در خانه را بخوانید.

سخن پایانی

سبک های بسیاری برای دکوراسیون وجود دارد و تقریبا به تعداد شهرهای روی کره زمین می­توانیم سبک های مختلفی داشته باشیم چون سبک ها با الهام از شرایط اقلیمی و فرهنگی به وجود آمده اند و شما اگر دانش کافی در این مورد داشته باشید می­توانید از تلفیق چند سبک مختلف یک دکوراسیون جدید و متفاوت برای آشپزخانه و خانه خود داشته باشید.

نویسنده: سارااقبالی

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز