رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل:
روزانه بیش از ۷ تن گوشت مرغ در اردبیل خریداری میشود
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان اردبیل گفت: روزانه 7 و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود.
به گزارش ایلنا، نوبخت اژدری اظهار کرد: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوارجذب می کنند . بطور متوسط می توان گفت روزانه 7 و نیم تن گوشت مرغ از تولید کنندگان خریداری و در سردخانه ها نگهداری می شود.
وی افزود: روزانه به تعداد 10 هزار قطعه مرغ تولیدی به استان های آذربایجان شرقی و کشتار گاه شهرستان اهرانتقال داده می شود که پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.
رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود ادامه داد: روزانه به میزان ده تن لاشه مرغ به استان تهران و 9 تن به استان البرز و 5 تن نیز به استان گیلان خصوصا شهرستان آستارا ارسال می شود.
اژدری خاطرنشان کرد:قیمت عرضه مرغ به بازار ۸۳ هزار ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف کنندگان میتوانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف کنند.
وی تصریح کرد: به میزان 1 میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش بینی می شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه ریزی تا پایان دیماه سالجاری به حدود 3 میلیون قطعه افزایش یابد.