خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد:

تشریح آخرین وضعیت پروژه های شبکه های انتقال و فوق توزیع برق در کهگیلویه بزرگ

تشریح آخرین وضعیت پروژه های شبکه های انتقال و فوق توزیع برق در کهگیلویه بزرگ
کد خبر : ۹۰۴۷۹۷

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، آخرین وضعیت پروژه های شبکه های انتقال و فوق توزیع برق در کهگیلویه بزرگ را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد، داود راهزادی با تشریح پروژه   احداث پُست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت دژکوه (سوق و لنده ) در این استان، اظهارداشت: این پُست با نصب ۲ دستگاه ترانس ۵۰ مگاوات آمپری و احداث خط ورودی بطول ۱۱۴ کیلومتر مدار، نیازمند اعتباری معادل ۱۳۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان جهت بهره برداری است.

راهزادی گفت: فاز اول خط عنوان شده بهمراه یک دستگاه پُست موبیل با ظرفیت ۳۰ مگاولت آمپر جهت تابستان سال ۹۹ در اولویت اجرایی قرار دارد و البته همکاری سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد برای تغییر کاربری زمین پُست موبیل باهدف سرعت بخشی به اجرای پروژه نیز ضروری است.

پُست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت بهمئی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: خط ورودی پُست 132 به 33 کیلوولت بهمئی بطول ۹۰ کیلومتر مدار و با اعتباری بیش از ۱۱۶ میلیارد تومان از برنامه های اولویت دار شرکت سهامی برق منطقه ای خوزستان در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

راهزادی گفت: درصورتی که اعتبارات این پروژه مهم تامین شود تا تابستان امسال با نصب یکدستگاه ترانسفورماتور ۳۰ مگاولت آمپر شاهد بهره برداری از آن خواهیم بود و از سویی پروژه خط ورودی این پُست نزدیک به اتمام است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای پروژه پُست دائم با ظرفیت ۲ دستگاه ترانسفورماتور ۵۰ مگاولت آمپر بصورت EPC انجام می گیرد.

پُست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت قلعه رئیسی – دیشموک

راهزادی به احداث پُست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت قلعه رئیسی ( دیشموک ) هم اشاره و اظهارداشت: این پروژه با ۲ ترانس ۳۰ مگاولت آمپری و خط ورودی بطول ۱۲۰ کیلومتر مدار با اعتباری بیش از ۱۴۲ میلیارد تومان جهت تابستان ۱۴۰۰ پیش بینی شده است.

 پُست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت چرام

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد به پُست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت چرام و خط ورودی آن هم اشاره و ادامه داد: فاز اول این پُست با نصب یک دستگاه ترانس ۵۰ مگاولت آمپری و اعتباری معادل ۱۲ میلیارد تومان در مهرماه ۱۳۹۷ به بهره برداری رسید.

راهزادی گفت: خط ورودی پُست چرام که بصورت ورود و خروج خط ۱۳۲ کیلوولت پُست بهبهان – یاسوج در پُست فوق می باشد به طول سه کیلومتر مدار و هزینه ای بیش از ۹۰۰ میلیون تومان در دی ماه ۱۳۹۶ به بهره برداری رسیده است.

وی اجرای طرح دائم پُست چرام با نصب یک ترانس ۵۰ مگاوولت آمپر و اعتباری بیش از ۴۴ میلیارد تومان را مربوط به سال ۱۴۰۰ در صورت تامین نقدینگی ذکر و یادآورشد: این پروژه هم اکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز