خبرگزاری کار ایران

فرماندار لنده در کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با ایلنا:

لنده آب شرب سالم ندارد / قطعی برق صدای مردم را درآورده است

لنده آب شرب سالم ندارد / قطعی برق صدای مردم را درآورده است
کد خبر : ۱۱۸۵۶۷

شرایط نامناسب بودن آب شرب شهرستان لنده واقعا نگران کننده است و امیدواریم مسوولان مرتبط تمهیدات ویژه‌ای در این زمینه بیاندیشند.

ایلنا: فرماندار لنده در کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت آب شرب در شهر لنده مرکز این شهرستان اظهار نگرانی نمود و تاکید کرد که اغلب مردم این شهر از آب شرب برای نوشیدن استفاده نمی‌کنند.

«سید یداله فاطمی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در لنده گفت: به رغم تمامی پیگیری‌ها و مکاتبات برای حل مشکلات آب شرب در این شهرستان متاسفانه اقدام مناسبی از سوی شرکت آب و فاضلاب شهری صورت نگرفته است.

وی از نگرانی گسترده شهروندان لنده در زمینه نامناسب بودن آب شرب این شهرستان خبرداد و اظهار داشت: مشکلات آبرسانی روستایی این شهرستان به لطف همت شرکت آب و فاضلاب روستایی تقریبا حل شده اما مشکل آب شرب مناسب شهر لنده مرکز شهرستان همچنان باقی است.

فرماندار لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: اغلب شهروندان این شهرستان در یک هفته از آب معدنی‌های مغازه‌ها برای مصرفی خود بهره می‌برند و به هیچ عنوان از آب موجود در شبکه‌های آبرسانی استفاده نمی‌کنند.

فاطمی با بیان اینکه چاه‌های آب شرب شهر لنده در مجاورت رودخانه قرار دارند و آب رودخانه‌ها در این چاه‌ها نفوذ پیدا کرده‌اند، خاطرنشان کرد: میزان آلودگی آب شرب بالا و دستگاه‌های تصفیه آب خریداری شده از سوی شهروندان نیز جوابگوی تصفیه آب نیست.

وی گفت: مشکل آب شرب سالم در این شهرستان داد حدود ۱۴ هزار نفر را درآورده و بیش از ۶۰ درصد مردم این منطقه یعنی حدود هشت هزار نفر از بطری‌های آب معدنی‌های استفاده می‌کنند.

فرماندار لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر از عملکرد آب و فاضلاب روستایی این استان، تصریح کرد: پیشنهاد ما این است برای رفع نسبی تا زمان رفع کامل این معضل، شبکه آبرسانی روستایی که از مجاورت مخرن آبی شهری می‌گذرد در ایام هفته یک روز در اختیار حوزه شهری قرار گیرد.

فاطمی افزود: شرایط نامناسب بودن آب شرب شهرستان لنده واقعا نگران کننده است و امیدواریم مسوولان مرتبط تمهیدات ویژه‌ای در این زمینه بیندیشند.

مسوول ارشد اجرایی شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه از عملکرد شرکت توزیع نیروی برق این استان نیز اظهار گله‌مندی کرد.

وی گفت: گرمای هوا در فصل تابستان در شهرستان لنده به ۵۰ درجه می‌رسد که متاسفانه قطعی‌های مکرر برق و نوسانات آن، داد مردم این شهرستان را درآورده است.

فاطمی، میزان نیازمندی برق برای شهرستان لنده را ۱۷ مگاوات عنوان و یادآورشد: نبود ایستگاه برق و تعطیلی پروژه تامین آن در این شهرستان سبب بوجود آمدن مشکلات کمبود و نوسانات مستمر برق است.

به گزارش ایلنا از یاسوج، شهرستان لنده یکی از شهرستان‌های گرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد است که با یاسوج مرکز این استان حدود ۲۴۰ کبلوم‌تر فاصله دارد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز