کاهش عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی زراعی

طبق اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی زراعی کاهش یافت.
به گزارش ایلنا، احمد خانی نوذری، سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامهای خطاب به رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات موصوف، عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی نیز از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یابد.
پیشتر در آذر ماه امسال و در راستای اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه فرنگی به ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین گردیده بود.