مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ایران:
کنجاله سویای تولیدی در داخل کشور کیفیت مناسبی ندارد/ لزوم تامین حداقل 50 درصد نیاز به کنجاله از محصول وارداتی باکیفیت
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه کنجاله سویای تولیدی کارخانجات روغنکشی داخل کشور کیفیت مناسبی ندارند، گفت: لازم است حداقل 50 درصد نیاز به کنجاله سویا از طریق واردات محصولات باکیفیت تامین شود.
به گزارش ایلنا، علی ابراهیمی عنوان کرد: از اساسی ترین مشکلات پرورش دهندگان مرغ گوشتی، تامین به موقع کنجاله سویا جهت خوراک واحدها است؛ چرا که کنجاله سویا از اصلیترین منابع تامین کننده پروتئین جیره غذایی است و در وزن گیری مرغ گوشتی بسیار تاثیرگذار است.
وی از پشت سرگذاشتن مشکلات جدی در تامین سویا خبر داد و تصریح کرد: با اقدامات اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران و مجوز ستاد تنظیم بازار، واردکنندگان سویا، ترغیب به وارد کردن کنجاله سویا و فعالیت مجدد در این زمینه شدهاند و امیدواریم که مرغداران بتوانند ماههای پایانی سال را با شرایط بهتری سپری کنند.
ابراهیمی به کیفیت کنجالههای تولید داخل کشور نیز اشاره کرد و افزود: کنجالههای تولید شده در کارخانههای روغن کشی داخل، درصد رطوبت بالا و میزان پروتئین کمتری دارند؛ این در حالی است که کنجالههای وارداتی از نظر درصد پروتئین و کیفیت، سطح بالاتری دارند و این مسئله طلب میکند که حداقل 50 درصد نیاز کنجاله سویا به صورت وارداتی تامین شود و اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی نیز این موضوع را دنبال میکند.