خبرگزاری کار ایران

سعید وکیلی، مدیرعامل صنایع غذایی «یاسمین شرق»:

صنایع غذایی «یاسمین شرق» و توجه به مسئولیت‌های اجتماعی/ تلاش در راستای اشتغال‌زایی و توانمندسازی معلولین و افراد آسیب‌پذیر اجتماعی/ مصالح ملی را فدای منافع شخصی و سازمانی نکنیم

صنایع غذایی «یاسمین شرق» و توجه به مسئولیت‌های اجتماعی/ تلاش در راستای اشتغال‌زایی و توانمندسازی معلولین و افراد آسیب‌پذیر اجتماعی/  مصالح ملی را فدای منافع شخصی و سازمانی نکنیم
کد خبر : ۱۴۱۸۴۲۸

سعید وکیلی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی «یاسمین شرق» گفت: فعالیت این شرکت در زمینه صنایع بسته‌بندی و تبدیلی خبر داد و گفت: فعالیت‌های شرکت شامل تولید، فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی مانند حبوبات، ادویه‌جات و سبزیجات تازه است و با توجه به امکانات شرکت، برنامه‌هایی نیز برای اجرای مسئولیت‌های اجتماعی دارد.

به گزارش ایلنا وکیلی در ادامه افزود: کارخانه این مجموعه در شهرک صنعتی بندر گز استان گلستان واقع شده و از چندین سوله مختلف تشکیل می‌شود که شامل بخش‌هایی در زمینه تولید ترشیجات و شوریجات، سس‌های گرم و سرد، لبنیات (پنیر لاکتیکی)، بسته بندی خشکبار، آجیل، قند و شکر و... است؛ همچنین کارخانه اخیرا مجهز به ماشین آلات اسانس و عصاره‌گیری شده و تولیداتی نیز در این زمینه دارد.

وکیلی به ثبت شرکت در سال 1382 اشاره کرد و گفت: وقتی که ما این شرکت را در سال 1394 تحویل گرفتیم، دارای مشکلاتی بود که تقریبا تولیدات آن متوقف شده بود که احیای مجدد کارخانه از سال1394  آغاز و در حال حاضر حدود 30 نفر به‌صورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند و با تکیه بر تولیدات این مجموعه، در صدد اشتغال‌زایی برای نیازمندان و به‌ویژه افراد آسیب‌پذیر اجتماعی هستیم.

توجه ویژه به فعالیت‌های اجتماعی

  این فعال اقتصادی از همکاری شرکت متبوع خود با معاونت روستایی استانداری گلستان و معاونت اجتماعی شهرداری تهران در راستای اشتغال‌زایی برای معلولین خبرداد و تصریح کرد: با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران، محلی با 32 مغازه و ساختمانی 700  متری برای آموزش و توانمند سازی خانم‌های بی‌سرپرست یا بد سرپرست، افراد دارای معلولیت، معتادانی که ترک اعتیاد کرده‌اند و دیگر افراد آسیب دیده اجتماعی در نظرگرفته شده است؛ همچنین برنامه‌هایی برای فروش و عرضه محصولات شرکت در بازار تهران ایجاد کرده‌ایم تا از این طریق افراد آسیب‌پذیر و نیازمند به شغل، در این زمینه فعالیت داشته باشند.

وکیلی ادامه داد: در بحث اشتغال‌زایی برای زنان سرپرست خانواده و افراد بهبود یافته یا در معرض آسیب نیز توجه شده است و آموزش‌هایی به آنها ارائه می‌دهیم که بعد از آن وارد بازار کار ‌شوند.

لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی و نظارتی

وی در ادامه به برخی چالش‌ها و مشکلات اشتغال‌زایی برای این افراد اشاره کرد و افزود: مشکلات اصلی در اجرای آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های دستگاه‌های نظارتی است و متاسفانه نداشتن حس مسئولیت اجتماعی برخی مسئولان، این حوزه را با چالش‌هایی روبه رو ساخته است.

وکیلی توضیح داد: به عنوان مثال همین مکانی که برای آموزش و اشتغال افراد معلول در نظر گرفته‌ و آن را از شهرداری اجاره کرده‌ایم، اما شهرداری درخصوص خدمات ویژه معلولان مانند: خدمات ایاب ذهاب، سرویس‌های بهداشتی و جابجایی و ... برای اجرای برنامه توانمند سازی آنها عملا هیچ گونه همکاری انجام نمی‌دهد.

موانع تولید

وکیلی به برخی موانع و مشکلات تولید نیز اشاره و تشریح کرد: عدم همکاری برخی نهادها، مانع‌سازی آنها در روند تولید و در نظر گرفتن منافع شخصی و سازمانی به جای منافع ملی و منافع تولید، از جمله مشکلات تولیدکنندگان است که مشکلات جدی برای تولیدکنندگان ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/
حسین کاظمی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز