مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کردستان :
سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است
مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی کردستان،کاهش واردات را در تحقق رونق تولید مهم ارزیابی کرد و گفت: سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است.
به گزارش ایلنا، برهان صلواتی با اشاره به شعار سال که رونق تولید است، اظهار کرد: از مولفه های رونق تولید، فرهنگ کار و دلسوزی کارگر است؛ اگر بخواهیم رونق تولید داشته باشیم توجه به کارگر ضروری است.
وی همچنین از کارگران به عنوان ستون فقرات تولید یاد کرد و گفت: در این مورد نه تنها کارگر بلکه مسئولان و عامه مردم هم در این زمینه ورود پیدا کنند و خود را در این خصوص مسئول بدانند.
مدیرکل تعاون ، کار ورفاه اجتماعی کردستان اضافه کرد: در تحقق شعار رونق تولید، کارگر نقش بی بدیلی دارد و این زمانی معنی پیدا می کند که کارگر نگاهی معیشتی به کار خود داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه قاچاق یکی از معضلاترونق تولید است، گفت: باید به صورت اساسی با این معضل برخورد کرد چرا که قاچاق کالا، واحدهای تولیدی را رو به ورشکستگی می کشاند و این باعث بیکار شدن جمع زیادی از کارگران می شود.
صلواتی همچنین کاهش واردات را در تحقق رونق تولیدمهم ارزیابی کرد و گفت: سیاست اصلی ما حفظ اشتغال موجود است.
وی با اشاره به وجود تحریم ها و تاثیر آنها بر کشور، تاکید کرد: پایه رونق تولید حمایت از کالای ایرانی است و استفاده از منابع و بودجه عمومی در بهبود و راه اندازی خط های تولید بهترین راه حل برای گذر از این مرحله است.
صلواتی در ادامه افزود: وقتی بحث تحریم پیش می آید ریزش در جامعه کارگری هم پیش می آید که ناشی از تحریم است. و سعی ما این است که از طریق اداره فنی و حرفه ای استان، افرادرا آموزش بدهیم تا وارد بازار کار شوند.
مدیرکل تعاون ، کار ورفاه اجتماعی کردستان تعداد هیات های تشکیل کارگری در کل استان 11 و هیات های حل اختلاف 6 عنوان کرد و گفت: در سال 97 تعداد شکایات صورت گرفته 6 هزار و 55 نفر، تعداد آرا صادره در هیات تشخیص 5 هزار و 732 رای، تعداد آرا سازشی صادره در هیات تشخیص یکهزار و 600 رای و میزان آرا سازشی هیات تشخیص 31 درصد، تعداد دادخواست تجدید نظرخواهی یکهزارو 405 رای ،تعداد آرا در هیات حل اختلاف یکهزار و 400 رای و تعداد آرا سازشی صادره در حل اختلاف 43 مورد بوده است.
وی در دیگر سخنان خود بر نظارت کار زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: متاسفانه به علت مشخص نبودن و ازدیاد آنها، آمار در این زمینه در دست نیست و امکان شناسایی آنان هم وجود ندارد.
صلواتی در ادامه اضافه کرد: از طریق مشاغل خانگی، هرساله به این مشاغل اعتباراتی داده می شود که سهمیه سال 96 بالغ بر 18 میلیارد تومان و سال 97، 20 میلیارد تومان بوده است که از این مقدار، 13 میلیارد تومان آن به بانک ها معرفی شده بود و 11میلیارد و 450 تومان پرداخت شده است.