معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فروش مکمل های ورزشی در واحد های صنفی ممنوع است و بایستی با متخلفان برخورد شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کامبیز حسن زاده روز چهارشنبه در جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور اظهار داشت: از سال گذشته پایش و نظارات بر مراکز ورزشی و عطاری های سطح استان با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت تشدید شده است.
وی با بیان اینکه محو شدن تخلفات آشکار از چنین مراکزی حاصل نظارت ها بوده است، گفت: کماکان تخلفات نهان و پشت پرده در این اماکن خود نمایی می کند، و منطبق نبودن محصولات به فروش رفته با اصول بهداشتی از تبعات آن است.
حسن زاده ضمن تاکید بر عرضه مکمل های ورزشی در داروخانه ها افزود: تنها مرجع قابل اطمینان که با سازو کارهای بهداشتی و نظارت همسو است، داروخانه ها هستند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: به واسطه شرایط اقتصادی کشور در حوزه دارو احتمال و انتظار رونق قاچاق در این بخش فزونی می یابد؛ چراکه بروز ناهمگنی بین عرضه و تقاضا بستر چنین واقعه ای را فراهم می کند.
حسن زاده مقابله با قاچاق را نیازمند همت جمعی دانست و گفت: بایستی با تشدید نظارات ها مانع از رسیدن اقلام آرایشی بهداشتی خارج از چرخه سلامت به مصرف کننده باشیم، و نسبت به فعال کردن آموزش در مدارس پسرانه بیشتر اهتمام ورزیم.
رئیس هیات مدیره مدرسه انجمن داروسازان کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: جامعه هدف ما در استفاده از اقلام غیر استاندارد وسیع است، پس می طلبد تلاش مضاعفی برای مقابله با آن صرف شود.
آرمان حسینی با بیان اینکه خطرات و آسیب های کالاهای قاچاق بیش از حد تصور مردم است، گفت: صرف مطالب آموزشی منقوش شده بر بیلبورد ها راه برون رفت از این معضل نیست بلکه ورود صدا و سیما و بهره مندی از نکات و مطالب متخصصان این حیطه راه چاره است.
وی عنوان کرد: هنوز جایگاه و اهمیت این گونه مسائل برای مردم تبیین نشده و از سویی پایین بودن سطح علمی جامعه در مواجه با این موارد خود بر مشکلات می افزاید.
حسینی با بیان ناکافی بودن نظارت بر روی کالاهای آرایشی بهداشتی گفت: بایستی تبعات و خطرات استفاده از این اقلام را برای مردم بازگو کنیم، تا خود بر این نتیجه دست یابند.