خبرگزاری کار ایران

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده:

بهبود شاخصه‌های حوزه بانوان نیازمند تلاش همه‌جانبه است

بهبود شاخصه‌های حوزه بانوان نیازمند تلاش همه‌جانبه است
کد خبر : ۴۶۳۵۳۴

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: تغییر وضعیت زنان و بهبود شاخصه‌های حوزه بانوان نیازمند تلاش همه جانبه است.

 به گزارش ایلنا، فهیمه فرهمندپور با بیان این مطلب افزود: زنان جامعه ما در عرصه‌های مختلف مورد بی‌توجهی قرار گرفته‌اند بنابراین افزایش تخصص و تجربه بانوان در پست‌های مدیریتی بسیار مهم است.

وی بازسازی و اصلاح نگرش در امور زنان، بازتعریف نظام هنجارها و نظام ارزشی، بازخوانی مبانی و بن‌مایه‌های فکری و به‌سازی زیرساخت‌ها و اصلاح نظام اداری را در حوزه زنان ضروری برشمرد.

فرهمندپور با بیان اینکه زنان تعالی‌بخشی به خانواده و ارتقاء توانمندی‌های خود از توانایی بالقوه‌ای برخوردارند و از اثربخشی همه‌جانبه بر جامعه برخوردارند، ادامه داد: تغییر وضعیت زنان و بهبود شاخصه‌های حوزه بانوان نیازمند تلاش همه جانبه است.

وی اظهار کرد: شرط قطعی تحقق جامعه‌ای سالم، موفق و کارآمد، داشتن خانواده سالم، موفق و کارآمد و توجه به زنان است.

وی با اشاره به اینکه دیدگاه‌ها نسبت به زنان در فرهنگ‌ها و مکاتب مختلف متفاوت و متعارض است، گفت: در برخی جوامع دیدگاه نسبت به زنان دیدگاه سنتی است و نگرش به زنان ریشه در سنت‌ها، عرف، آداب و باورهای عمومی و توده‌ای مردم دارد و ارتباطی با ارزش‌های دینی ندارد.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده افزود: برخی دیدگاه‌ها جایگاه و نقش‌آفرینی زنان را محدود به محیط خانواده و فعالیت اقتصادی و سیاسی را مربوط به مردان می‌دانند و همه عرصه‌های کنشگرانه مردانه تلقی می‌شود.

فرهمندپور اظهار کرد: با این دیدگاه حضور زنان در اجتماع آسیب‌زا تلقی می‌شود و از حضور اجتماعی زنان در جامعه ممانعت بعمل می‌آید اما این دیدگاه تنها ریشه در عرف‌ها و باورهای اجتماعی دارد و به ناتوانی و فرو دستی زنان در مقایسه با مردان، اعتقاد دارد.

وی با اشاره به دیدگاه‌های افراطی از جمله فمینیستی درباره زنان افزود: دیدگاه دیگر نسبت به زنان دیدگاه دینی و مبتنی بر آموزه های حیاتی برگرفته از کتاب قرآن و مستندات معصومان است، این دیدگاه برخلاف فیمنیستی‌ها دنبال برابری نیست بلکه دنبال عدالت میان زن و مرد است.

فرهمندپور با بیان اینکه دیدگاه دینی به اصالت‌بخشی همه اعضاء خانواده نظر دارد، گفت: نظام جمهوری اسلامی که یک حکومت دینی است به همه ابعاد توسعه فرهنگ و آموزه های دینی توجه دارد.

وی بر مشارکت و حضور بانوان مدیرکل، معاون مدیرکل، عضو شوراهای اسلامی، مشاوران امور بانوان، مشاوران فرمانداری‌ها، مدیران و کارشناس مسئولان در این برنامه آموزشی تاکید کرد و افزود: امید است مدیران زن در عرصه‌های مدیریتی کارآمدتر، توانمندتر و موثرتر باشند.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده افزود: اسناد بالادستی ریاست‌جمهوری در حوزه زنان به نقش زنان در توسعه برنامه‌های ملی و بین المللی، توانمندسازی حقوقی، پیگیری عدالت جنسیتی و هدفمند کردن و موثر بین سازمانی توجه ویژه ای دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر