کاهش تلفات انرژی برق شهرستان دیواندره
مدیر توزیع نیروی برق شهرستان دیواندره از کاهش قابل توجه تلفات انرژی این شهرستان درسال 95 خبر داد.
به گزارش ایلنا، سینا چاره جو با بیان این مطلب افزود: باتلاش همکاران برق این شهرستان تلفات انرژی از 8.1 در سال ۹۴ به 7.07 در پایان بهمن ماه سال 95 کاهش یافته است.
وی افزود: پیک بار مصرفی شهرستان دیواندره با 27 هزار و 909 مشترک و178 روستای برقدار درپایان بهمن ماه سال 94 بمیزان 12.4 مگاوات ودر پایان بهمن ماه سال 95 با افزایش 5 هزار مشترک و همین تعداد روستای برقدار به میزان 12.8مگاوات محاسبه گردیده است.
چاره جو ابراز داشت: ازمجموع 178 روستای برقدار این شهرستان تعداد 26 روستا درمدت یکسال گذشته تکخوانی شده ودرحال حاضر نیز پرونده ی بیش از30 روستای دیگر این شهرستان دردست اقدام برای تکخوانی می باشد.
مدیر توزیع برق شهرستان دیواندره گفت : مدت زمان انرژی تامین نشده هر مشترک درسال گذشته 4.16 و متوسط مصرف سرانه خانگی 1518 کیلو وات ساعت محاسبه شده بود که درپایان بهمن ماه سال 95 این رقم به 4.2 ومتوسط سرانه خانگی نیز به 1426 کیلووات ساعت تقلیل پیدا کرده است.
وی در ادامه به بارش برف سنگین و کولاک شدید همراه با افت شدید دما و یخبندان در این شهرستان وخصوصاً شهر زرینه اشاره کرده و ابراز داشت : بارش برف وکولاک شدید خصوصاً درهفته پایانی بهمن ماه منجر به بروز اتصالی دریکی از فیدرهای این شهرستان گردید که با تلاش بی وقفه ی همکاران در کوتاه ترین زمان ممکن علت اتصالی شناسائی ورفع عیب گردیده است ودرحال حاضر نیز برق کلیه مشترکان اعم از شهری و روستایی مستمر و برقرار میباشد.
مدیر توزیع برق دیواندره تصریح کرد: در راستای اجرای طرح جهادی کاهش تلفات پروژههای بهبود اتصالات شبکه ها، جایگزینی کابل خود نگهدار با شبکه سیمی، توسعه شبکه فشارضعیف با استفاده از کابل خود نگهدار و از اصلاح سطح مقطع شبکه فشار ضعیف و متوسط انجام شده است.
وی از کنترل و اصلاح ولتاژ انتهای فیدر، کاهش شعاع تغذیه فیدرهای۲۰کیلوولت، کاهش شعاع تغذیه پست های توزیع با استفاده از توسعه شبکه فشار متوسط ونصب ترانسفورماتورهای کم تلفات وبا ظرفیت پایین نیز به عنوان پروژه هایی که در بحث فنی کاهش تلفات انجام شده است، یاد کرد.
چاره جو تاکید کرد: در بحث مشترکین نیز اقداماتی در جهت کاهش تلفات انجام شده است که از آن جمله می توان به تست و بازرسی کنتورهای مشترکین، تعویض و جایگزینی کنتورهای معیوب، جمع آوری برقهای غیرمجاز وتبدیل به انشعاب قانونی، شناسایی ونصب کنتور برای انشعابات فاقد کنتور، شناسایی و تعویضCTهای نامتناسب با مصرف انشعاب، نصب کنتورهای موقت مشترکین روی پایه (خارج ازدسترس مشترکین) و کاهش درصد عدم قرائت کنتورهای مشترکین اشاره کرد.
وی در پایان خاطر شان کرد: بیش از90درصد این پروژه ها خاتمه یافته و برنامه ریزی جهت اجرای کامل آنها انجام شده است.