وطن دوست خبر داد:
افزایش ۶ درصدی ورود گردشگران به کردستان
استان کردستان به دلیل مرزی بودن با کشور عراق و دارای جاذبههای گردشگری و طبیعی، هرساله پذیرای تعداد کثیری مهمان و گردشگر از اقصی نقاط کشور است.
ایلنا: معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان از افزایش ۶ درصدی ورود گردشگران نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان خبر داد.
آرمان وطن دوست در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در سنندج، تعداد مسافران مقیم در استان کردستان را بیش از یک میلیون نفر ذکر کرد و گفت: بیشترین این مسافران در طول شهریور ماه در استان اقامت داشتهاند.
وی تصریح کرد: تعداد ورودی گردشگران به استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته شش درصد و گردشگران مقیم هم ۱۴ درصد افزایش داشته است.
وطن دوست افزود: استان کردستان به دلیل مرزی بودن با کشور عراق و دارای جاذبههای گردشگری و طبیعی، هرساله پذیرای تعداد کثیری مهمان و گردشگر از اقصی نقاط کشور است و امید میرود با تدابیر لازم و ارایه خدمات هرچه بهتر، این آمار در سطح استان کردستان رشد روز افزون داشته باشد.
آماده سازی ۲۶ هتل توسط ستاد تسهیلات سفرهای دائمی کردستان
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در ادامه سخنانش از آماده سازی ۲۶ هتل با ظرفیت روزانه سه هزار نفر توسط ستاد دایم تسهیلات سفرهای استان در طول تعطیلات تابستان و نوروز امسال در استان خبر داد و گفت: همچنین ۲۴ مهمان پذیر با ظرفیت هزار نفر و ۱۰۰ خانه استیجاری با ظرفیت هزار نفر نیز آماده سازی شد.
وی ادامه داد: تعداد ۹۶ واحد غذاخوری بین راهی جهت ارایه خدمات به گردشگران و ۱۰ ستاد مرکزی اطلاع رسانی و ارایه خدمات و اطلاعات به گردشگران توسط این ستاد تجهیز و آماده سازی شد.
وی راه اندازی ۱۲ پایگاه اطلاع رسانی در مبادی ورودی شهرها و موزههای استان را از دیگر برنامههای این ستاد عنوان کرد و گفت: ۲۰ هزار نقشه راهنمای گردشگری استان و ۱۰هزار نقشه راهنمای شهرستانها و ۲۰ مورد بنر و پلاکارد خیر مقدم در سطح استان چاپ و توزیع شد.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در ادامه راه اندازی ۱۴ اکیپ نظارتی سیار با همکاری سازمان بهداشت و درمان و اداره بازرگانی به منظور بازدید از تأسیسات گردشگری را از اهم فعالیتهای ستاد تسهیلات سفرهای دایم استان عنوان کرد.
وطن دوست همچنین به تجهیز و آمده سازی ۷۰ واحد نمازخانه و سرویس بهداشتی شامل سرویسهای بهداشتی احداثشده و سرویسهای بهداشتی مجتمعها و غذاخوریهای بین راهی توسط ستاد تسهیلات سفرهای دایم استان اشاره کرد.
وی همچنین برگزاری مسابقات بزرگ کردستانشناسی ویژه گردشگران ورودی استان، تجهیز و آماده سازی موزهها و اماکن تاریخی استان(خانه کرد، موزه سنندج و غار کرفتو) برای بازدید مسافران و گردشگران، تجهیز و آماده سازی ۱۲۱ مدرسه و ۸۴۵ کلاس درس با ظرفیت اسکان ۱۲ هزار نفر در روز و ارسال و توزیع اقلام تبلیغاتی استان در سطح مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی جهت ارایه خدمات به گردشگران ورودی استان را از دیگر اقدامات این ستاد ذکر کرد.
وی راه اندازی سامانه sms خوش آمد گویی برای مهمانان ورودی استان، ساماندهی خانههای استیجاری شهرهای بانه، مریوان و اورامان تخت و روستای هدف گردشگری پالنگان، ملزم نمودن تأسیسات گردشگری استان جهت نوسازی و بازسازی تجهیزات و امکانات موجود به منظور ارایه خدمات به گردشگران و مسافران و برگزاری جشنواره اقوام ایرانی در سنندج را از دیگر فعالیتهای ستاد تسهیلات سفرهای دایم استان کردستان در سال جاری ذکر کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد مسافران و گردشگران با خاطرهای خوش استان کردستان را ترک و از امکانات و خدمات بهره کافی را برده باشند.