از سوی اداره کل امور فرهنگی نهاد کتابخانههای عمومی کشور؛
کتابخانه عمومی دیواندره کتابخانه برتر فرهنگی کشور شد
یکی از عوامل اصلی این انتخاب، اجرای مسابقه کتابخوانی ویژه استان کردستان از سوی اداره کتابخانههای عمومی شهرستان دیواندره بوده است.
ایلنا: از سوی اداره کل امور فرهنگی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، کتابخانه عمومی شهید بهشتی شهرستان دیواندره به عنوان کتابخانه برتر فرهنگی کشور معرفی شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان با اعلام این خبر به ایلنا گفت: یکی از عوامل اصلی این انتخاب، اجرای مسابقه کتابخوانی ویژه استان کردستان از سوی اداره کتابخانههای عمومی شهرستان دیواندره بوده است.
اسماعیل احمدی تصریح کرد: اداره کتابخانههای عمومی شهرستان دیواندره در شهریور ماه سال جاری اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی به صورت آنلاین از کتاب «من پسر صدام بودم» کرده است که بسیار مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: سؤالات مسابقه کتابخوانی مذکور در سایت شبکه کتابخوانان حرفهای کشور به آدرس اینترنتی www. booki. ir قرار داده شده است و اعضا کردستانی این شبکه میتوانند تا ۵ مهر ماه در این مسابقه شرکت کنند.
احمدی ادامه داد: بر اساس برنامه به ۲۵ نفر از شرکت کنندگان که بالاترین امتیاز را کسب کنند جوایزی از سوی اداره کل کتابخانههای عمومی استان کردستان اهدا میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان به شاخصهای دیگر انتخاب کتابخانه عمومی شهید بهشتی به عنوان کتابخانه برتر فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: فضاسازی مناسب فرهنگی به منظور جلب مخاطبان، ایجاد وبلاگ اطلاع رسانی و فعالیت مفید کانونهای ادبی از جمله دیگر موارد بوده است.
وی یادآور شد: حضور فعال کتابداران و اعضاء در شبکه کتابخوانان حرفهای کشور، تبلیغ گسترده سایت کتابخوانی مذکور و همچنین همکاری مداوم با رسانه ملی به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی برخی دیگر از دلایل انتخاب کتابخانه شهید بهشتی دیواندره کشور بوده است.
احمدی در ادامه به اجرای مسابقات کتابخوانی ویژه استان کردستان در سایت شبکه کتابخوانان حرفهای اشاره کرد و و افزود: سؤالات این مسابقات هر ماه بر روی سایت شبکه کتابخوانان حرفهای قرار داده میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان گفت: انتخاب موضوعات مسابقه به صورت نظرسنجی از اعضاء فعال کتابخانههای عمومی و در هر شهرستان به صورت ویژه انجام میشود.
وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی به شیوههای مکتوب و آنلاین و برای اقشار مختلف مردم میتواند در ارتقای شاخص مطالعه مفید اثرگذار باشد.