خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد اعلام کرد:

بازرسی از ۲۰۰۰ واحد تولیدی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی

بازرسی از ۲۰۰۰ واحد تولیدی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی
کد خبر : ۹۳۶۲۴۸

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تعاون به صورت مجازی و همچنین تغییر کاربری ۵ شرکت تعاونی و ورود آنها برای تولید مواد ضدعفونی کننده، ماسک و گان از برنامه‌های عملیاتی این اداره کل در حوزه مبارزه با شیوع ویروس کروناست.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، دومین نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد برگزار شد.

محمدحسین ریاحی (مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد) در ابتدای این نشست گفت: شیوع ویروس کرونا در استان یزد نگران کننده شده است، بنابراین دستگاه‌های تابعه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند تا سلامتی پرسنل و مراجعه کنندگان به دستگاه ها حفظ و صیانت شود.

ریاحی اقدامات به عمل آمده توسط این اداره کل در حوزه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را شامل  ایجاد فضای مناسب برای تشکیل مراجع حل اختلاف و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در استان برشمرد.

او بازرسی بالغ بر ۲۰۰۰ واحد تولیدی استان در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از دیگر موارد مبارزه با شیوع ویروس کرونا عنوان و خاطرنشان کرد: تاریخ اعتبار مجوزهای مشاغل خانگی تا اطلاع ثانوی تمدید و تمامی مجوزها معتبر هستند.

ریاحی بسترسازی لازم برای تولید ماسک، گان و مواد ضدعفونی را با همکار جهاد دانشگاهی و مرکز مشاوره رباط چارسوق از دیگر برنامه‌های این اداره کل برشمرد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی تعاون به صورت مجازی و همچنین تغییر کاربری ۵ شرکت تعاونی و ورود آنها برای تولید مواد ضدعفونی کننده، ماسک و گان از برنامه‌های عملیاتی این اداره کل در حوزه مبارزه با شیوع ویروس کروناست.

در این نشست آیت اللهی مدیر کارآفرینی و اشتغال این اداره کل به تشریح دستورالعمل اعطای تسهیلات کرونا به مشاغل آسیب دیده پرداخت.

او گفت: در استان یزد ۱۹ هزار و ۷۷۰ کارگاه آسیب دیده از کرونا شناسایی شده، که از این تعداد تاکنون ۲۱۹۱ کارگاه در سامانه کارا جهت دریافت تسهیلات ثبت نام کرده‌اند.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد ادامه داد: رسته های شغلی آسیب دیده از کرونا در استان یزد شامل حوزه حمل و نقل مسافر، حوزه گردشگری، رستوران‌ها، مراکز بهداشتی، صنایع دستی، مجتمع‌های آموزشی و فرهنگی، باشگاه‌های ورزشی، مراکز آجیل و خشکبار، مراکز تولید کیف و کفش، دفاتر خدمات مسافری و حمل و نقل درون شهری است.

او اضافه کرد: کل تسهیلات در نظر گرفته شده برای واحدهای تولیدی، خدماتی و صنعتی متضرر از کرونا در کشور ۴۰۰ هزار میلیارد ریال است که سهم استان ۹۲۶۰ میلیارد ریال است .

آیت اللهی تاکید کرد: در حال حاضر امکان رسته فعالیت فروش خرده و عمده گل، گل فروشی و فروش ماهی تزئینی زنده آکواریوم در رسته چهاردهم برای متقاضیان امکان پذیر است و صاحبان این کارگاه‌ها نیز می‌توانند از تسهیلات کرونا بهره‌مند شوند.

مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان یزد آخرین مهلت ثبت نام برای دریافت تسهیلات کرونا را پایان تیرماه عنوان کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز