رئیس سازمان فنی و حرفهای:
سنجش صلاحیت حرفهای نیروی کار به خانه صنعت، معدن و تجارت واگذار میشود
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در آئین امضای تفاهمنامه همکاری با خانه صنعت، معدن و تجارت کشور با تاکید بر نقش مهم این خانه در تربیت نیروی ماهر گفت: سنجش مهارت، صلاحیت حرفهای و آزمون نیروی کار مورد نیاز بازار به خانه صنعت، معدن و تجارت واگذار میشود.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، با حضور علی اوسط هاشمی (رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور) و سیدعبدالوهاب سهل آبادی ( رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران) تفاهم نامه همکاری آموزشی بین دو دستگاه منعقد شد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در این مراسم با تاکید بر ضرورت ایجاد تناسب بین نیاز بازارکار و آموزش گفت: با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی در دنیای کنونی، نیازسنجی و فرصت سازی برای ایجاد اشتغال، بدون توجه به فضای مجازی میسر نیست .
او با بیان این که پویایی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در گروی تقاضای بازار کار است که خانه صنعت، معدن و تجارت می تواند آن را شکل دهد، تاکید کرد: انتظار داریم این خانه پل ارتباطی بین مدیران، استادکاران، صاحبان صنایع و کارگران با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور باشد.
قائل شدن قداست برای کار در جامعه مهم و ضروری است
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان کرد: پیش از این تقاضای نیروی انسانی در بازار کار ما موضوعیت نداشته است، بنابراین به مدرک روی آوردهایم، از این رو به تغییر معنای کار در نگاه جوانان نیازمندیم تا فقط به دنبال کار لوکس نباشند.
او تصریح کرد: باید به سوی گفتمان ملی مهارت حرکت کنیم و بر مدرک گرایی تکیه نکنیم .
ایجاد زمینه برای شکوفایی استعداد آدمی بر عهده ماست
علی اوسط هاشمی نقش خانه صنعت، معدن و تجارت کشور را در پُر کردن خلاء نیاز بازار کار و تامین نیروی ماهر بسیار مهم خواند و گفت: اگر تقاضا برای نیروی کار باشد، استقرار در موضع موثر فراهم میشود و با نگاه درست به پیشرفت و توسعه، می توانیم در کشور جریان ساز باشیم.
او خاطرنشان کرد: نیاز به نیروی کار ماهر در کنار سرمایه گذاری باید جدی گرفته شود، زیرا ممکن است قابلیت و توانایی نیروی انسانی بسیار بالا باشد ولی سواد کافی نداشته باشد که با مهارت میتواند نقشی در بازار کار برای خود ایجاد کند.
در خانه صنعت، معدن و تجارت، پیوست نیروی انسانی ماهر ضروری است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: همان گونه که پیوست مهارت در کنار پروژهها ضروری است در خانه صنعت و معدن نیز «پیوست نیروی انسانی ماهر» باید جدی گرفته شود و ارزش زایی اجتماعی برای نیروهای کار در خانه صنعت، معدن و تجارت بر مبنای کار باشد تا ارزش متکثر و متنوع در جامعه شکل گیرد.
هاشمی در ادامه گفت: به آموزش در محیط کار و برای نیروهای کار فعلی و آینده نیاز داریم تا درخشش کار و محصول خود را در جامعه نشان دهد و در کنار آن تقاضا برای کار باید متمرکز و ضابطه مند باشد، تا هیچ نیرویی بدون داشتن «گواهینامه مهارت» به بازار کار ورود نکند.
رسیدن به جامعه با مهارت، هدف غایی ماست
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: بر این باوریم اگر توانمندی در خانه صنعت، معدن و تجارت ریشه بزند، به جامعه ماهر توانمند میرسیم، با همین هدف، تهیه استاندارد آموزشی و تامین مربی و اعطای گواهینامه از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و سنجش صلاحیت و آزمون به خانه صنعت، معدن و تجارت واگذار میشود.
اوافزود: آمادگی داریم مجوز لازم برای ایجاد مجتمع فنی را به خانه صنعت، معدن و تجارت اعطا کنیم تا بتوانند از این راه درآمدزایی کنند.
هاشمی از اهتمام جدی بر ایجاد مراکز جوار در کنار شهرکهای صنعتی و معادن خبر داد و تاکید کرد: ایجاد نگاه ارزشمند به انسان در جامعه حلقه، وصل سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و خانه صنعت، معدن و تجارت است.