خبرگزاری کار ایران

گزارش WEF درباره بیکاری در کشورهای G۷؛

ضربه سخت کرونا به اقتصاد جی۷ / در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، کووید۱۹ ممکن است معادل ۳۰۵ میلیون شغل تمام وقت را از بین ببرد

ضربه سخت کرونا به اقتصاد جی۷ / در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، کووید۱۹ ممکن است معادل ۳۰۵ میلیون شغل تمام وقت را از بین ببرد
کد خبر : ۹۲۲۰۹۸

در پی شیوع کرونا حتی کشورهای با اقتصاد پیشرفته عضو G۷ نیز تصاویری از روند رشد بیکاری در جهان توسعه یافته را ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سایت مجمع جهانی اقتصاد WEF گزارشی انتشار داده که نشان می‌دهد صدها میلیون نفر به دلیل تاثیرات کووید ۱۹ در جهان ممکن است بدون کار باقی بمانند و در این بین حتی کشورهای عضو G۷ نیز دارای شرایط بحرانی هستند. در این گزارش آمده است:

تعداد کل بیکاران کشورهای عضو G۷ متغیر است؛ از ۳۰ میلیون نفر بیکار در ایالات متحده تا ۱.۷۶ میلیون نفر در ژاپن. چندین دولت اروپایی سعی کرده‌اند تا با افزایش یارانه‌های دستمزد و بیمه‌های بیکاری آثار بیکاری را کاهش دهند. 

چشم انداز جهانی اصلاً مثبت نیست. سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده است که ۱.۶ میلیارد کارگر در بخش اقتصاد غیررسمی "آسیب بزرگی" در معیشت خود احساس خواهند کرد. در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ ، کووید۱۹ ممکن است معادل ۳۰۵ میلیون شغل تمام وقت را از بین ببرد.

حتی کشورهای با اقتصاد پیشرفته عضو G۷ نیز تصاویری از روند رشد بیکاری در جهان توسعه یافته را ارائه می‌دهد.

۱. ایالات متحده

در هفته منتهی به ۲۵ آوریل، ۳.۸ میلیون آمریکایی درخواست بیکاری کردند. در کل طی شش هفته حدود ۳۰ میلیون نفر بیکار شدند. با این حال، این بیکاری ادامه دارد.

ADP، اعلام کرد: بخش خصوصی ایالات متحده بیش از ۲۰ میلیون شغل در ماه آوریل ایجاد کرده است. سوال بزرگ این است که این شغل‌ها چقدر طول می‌کشد تا به بهره‌برداری برسند.

دفتر بودجه کنگره ایالات متحده پیش بینی می کند ۱۵ درصد از مردم تا سه ماهه سوم سال جاری بیکار باشند. - این رقم در سه ماهه اول کمتر از ۴ درصد است.

۲. کانادا

براساس داده های دفتر رسمی آمار این کشور، نرخ بیکاری در کانادا در ماه آوریل ۱۳ درصد بوده است که نسبت به ماه مارس ۵.۲ درصد افزایش داشته است.

تاکنون در بحران کووید۱۹، بیش از ۷.۲ میلیون نفر تقاضای کمک اضطراری در بیکاری کرده‌اند.

۳. ژاپن

نرخ بیکاری ژاپن کندتر از سایر کشورهای گروه G۷ مانند ایالات متحده آمریکا در حال افزایش است. در ماه مارس، نرخ بیکاری در این کشور ۲.۵ درصد بود که معادل ۱.۷۶ میلیون بیکار است که تعداد ۲۰،۰۰۰ افزایش را نسبت به ماه مشابه در سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد. 

با این حال، میزان اشتغالزایی در ژاپن در سه سال به پایین‌ترین سطح خود رسیده است و افزایش چشمگیر تعداد افرادی که درخواست وام‌های اضطراری برای پوشش خسارات شغلی و کاهش دستمزددارند زیاد شده است.

۴. انگلستان

دفتر اصلی آمار انگلیس، میزان بیکاری را در حدود ۴ درصد نشان می‌دهد. با این‌حال، KPMG پیش بینی می‌کند که این میزان در مدت زمان قفل شدن به حدود از ۹ درصد برسد.

ضربه سخت کرونا به اقتصاد جی۷ / در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰، کووید۱۹ ممکن است معادل ۳۰۵ میلیون شغل تمام وقت را از بین ببرد

۵. فرانسه

تاکنون بیش از ۱۰ میلیون کارگر در بخش خصوصی فرانسه از طریق طرحی تحت عنوان chômage partiel (اشتغال جزئی یا کار کوتاه مدت) توسط دولت حمایت می‌شوند. این رقم نشان دهنده بخش بزرگی از نیروی کار فرانسه است و وزیر کار فرانسه اخیراً گفته است: "این رقم شامل بیش از یک کارگر از دو کارگر و شش شرکت از ۱۰ شرکت است" 

۶. آلمان

نرخ بیکاری در آلمان بسیار سریع‌تر از کشورهایی مانند آمریکا افزایش یافته است. تا حدودی، این به دلیل یک برنامه دولتی  موسوم به Kurzarbeit یا برنامه کاری کوتاه مدت برای یارانه دستمزد برخی کارفرمایان و کارگران است. در اواخر آوریل، این کمک به بیش از ۱۰ میلیون نفر بود؛ با این حال، نرخ بیکاری همچنان در حال افزایش است و نسبت بیکاران را به ۵.۸٪ رسانده است. 

۷. ایتالیا

در ماه مارس، نرخ بیکاری در ایتالیا به ۸.۴ رسیده است که پایین ترین سطح آن طی تقریباً نه سال بوده است.

وزیر اقتصاد ایتالیا چندی پیش گفت: "هیچ کس نباید به دلیل ویروس کرونا شغل خود را از دست بدهد." دولت ایتالیا حدود ۷۵ میلیارد یورو جهت تخصیص به  کارگران و شرکت‌ها تضمین کرده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز