خبرگزاری کار ایران

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری:

سازمان تامین اجتماعی نقطه امید و اتکای جامعه کارگری است

سازمان تامین اجتماعی نقطه امید و اتکای جامعه کارگری است
کد خبر : ۸۴۵۴۲۱

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در دیدار با معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی با اشاره به تعلق خاطر و توجه ویژه جامعه کارگری نسبت به سازمان تامین اجتماعی گفت: ما دفاع از سازمان تامین اجتماعی را هدف خود می‌دانیم چرا که این سازمان نقطه امید و اتکای جامعه کارگری است.

 به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی حسن صادقی عنوان کرد: اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری از فعالترین و اثرگذارترین اتحادیه‌های خانه کارگر است که از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده است و کارگران فعال در تشکل‌های کارگری وقتی به مرحله بازنشستگی می‌رسند در قالب این تشکل به فعالیت می‌پردازند و این اتحادیه به دلیل سابقه قوی و دانش بالای اعضا، از اثرگذارترین و فعالترین تشکل‌های جامعه کارگری است.

همچنین در این نشست معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی دعوت از نمایندگان تشکل‌های شرکای اجتماعی برای حضور در جلسات شورای تنقیح مقررات این سازمان را اقدامی عملی برای تحقق سه جانبه گرایی ارزیابی کرد و گفت: مدیرعامل سازمان بر مشارکت نمایندگان تشکل‌ها در فرآیند تدوین بخشنامه‌های تنقیحی تاکید دارد.

عادل دهدشتی اظهار داشت: تنقیح بخشنامه‌ها یک فرآیند حقوقی و تخصصی دارای اهمیت فوق‌العاده در سازمان تأمین اجتماعی است و دعوت از نمایندگان تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان در این جلسات و دریافت نظرات این عزیزان نشانه روشنی مبنی بر عزم راسخ سازمان تأمین اجتماعی برای استفاده از نظرات شرکای اجتماعی در مهمترین تصمیمات سازمان است.

او گفت: در این شورا بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که در ادوار مختلف در سازمان صادر و اجرایی شده است مرور و بازنگری می‌شود و بخشنامه‌های تنقیحی با هدف حذف بخشنامه‌های قدیمی در حال تدوین است که معیار فعالیت واحدهای اجرایی قرار می‌گیرد.

دهدشتی افزود: یکی از اولویت‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی دریافت نظرات و دیدگاه‌های نخبگان جامعه کارگری است و از فعالان این حوزه درخواست داریم که دیدگاه‌های انتقادی و پیشنهادات سازنده خود را در حوزه‌های مختلف مربوط به سازمان تأمین اجتماعی بیان کنند.

او در ادامه به تشریح شرایط سازمان تامین اجتماعی پرداخت و گفت: با توجه به روند افزایشی تعداد بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی و افزایش امید به زندگی از یک سو و کاهش رشد تعداد بیمه‌شدگان از سوی دیگر برای تضمین خدمت‌رسانی این سازمان به نسل‌های آینده انجام برخی اصلاحات پارامتریک مورد تأکید صاحبنظران و دلسوزان قرار گرفته است که بایستی این کار با همفکری و مشارکت شرکای اجتماعی و در شرایط مناسب انجام شود.

دهدشتی برنامه‌ریزی دقیق توام با امیدواری و واقع بینی را تنها راه برای ایجاد تحول مثبت در سازمان تامین اجتاعی برشمرد و اظهار داشت: به منظور پیشبرد اصلاحات پارامتریک پیشنهادات مشخصی در سازمان تامین اجتماعی تهیه شده است که پس از اخذ نظرات تشکل‌های مختلف و شرکای اجتماعی و درباره نحوه، زمان و مراحل اجرای این برنامه‌ها نیز از طریق مشارکت و همفکری اقدام خواهد شد.

او افزود: به منظور تحقق خواسته و مطالبه اصولی تشکل‌های شرکای اجتماعی لایحه سه‌جانبه‌گرایی در سازمان تأمین اجتماعی تنظیم و از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دولت ارسال شده است و در دستور کار قرار دارد و در صورت تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شورای عالی تأمین اجتماعی احیا می‌شود.

دهدشتی در ادامه با بیان اینکه گفتمان سازی به منظور ترویج مفاهیم بیمه و تامین اجتماعی در سطح جامعه از اهداف اساسی حوزه فرهنگی سازمان تامین اجتماعی است، اظهار داشت: ریشه اصلی بسیاری از کاستی‌ها و مشکلات موجود در همین موضوع نهفته است و امیدواریم با برنامه‌های در دست اقدام بتوانیم در ترویج مفاهیم مربوط به تامین اجتماعی در سطح جامعه اقدامات اثرگذاری انجام دهیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی ارتباط نظام‌مند با شرکای اجتماعی و افزایش رضایتمندی جامعه تحت پوشش را از دیگر راهبردهای این معاونت برشمرد و گفت: ما تشکل‌های کارگری را برای تحقق برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار خود می‌دانیم و امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی بتوانیم زمینه ارتباط متقابل هرچه بهتر و اثرگذارتر بین سازمان تأمین اجتماعی و جامعه تحت پوشش را فراهم کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز