خبرگزاری کار ایران

در نامه نماینده عالی جامعه کارگری مخابرات به رئیس جمهور مطرح شد؛

اجرا نشدن قانون موجب دلسردی کارگران زحمتکشِ مخابرات شده است

اجرا نشدن قانون موجب دلسردی کارگران زحمتکشِ مخابرات شده است
کد خبر : ۷۹۴۱۰۳

رئیس شورای عالی هماهنگی تشکل‌های کارگری مخابرات کشور در نامه‌ای به رئیس جمهور تاکید کرده است اجرا نشدن قانون، مصوبات و آئین نامه‌ها پس از خصوصی‌سازی مخابرات، موجب ضر و زیان، سردرگمی و دلسردی کارکنان مخابرات شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، نماینده عالی جامعه کارگری مخابرات ایران در نامه به رئیس جمهور به مصوبه ۸ اسفند ماه سال ۸۵ هیئت وزیران درباره چهارچوب واگذاری شرکت مخابرات به بخش غیردولتی اشاره و اجرا نشدن این مصوبه به ویژه بند ششم آن که اشعار می‌دارد کلیه تعهدات شرکت مخابرات ایران واگذار شده در قبال کارکنان اعم از حقوق، مزایا، بیمه، بازنشستگی و سایر تعهدات کماکان محفوظ و در تعهد شرکت واگذار شده می‌باشد، از دلایل زمینه‌ساز نارضایتی کارکنان مخابرات ذکر کرده است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارکنان مخابرات استان آذربایجان شرقی به آئین نامه استخدامی و پرسنلی مصوب سال ۸۹ مخابرات ایران اشاره کرده که طی ابلاغ مدیرعامل و رئیس مجمع صاحبان سهام شرکتهای مخابرات به اجرا درآمد و علیرغم اجرای گام به گام تا پایان سال۹۱ متاسفانه پس از  آن سال به سال به طور غیرقانونی اجرای بندهایی از آن متوقف و از این بابت در زمینه‌های رفاهی، مدارک تحصیلی، ارتقائات قانونی، سختی کار و.... ضرر و زیان عمده‌ای به کارکنان وارد شده است.

رضا پایست تطبیق نشدن به‌روز پرسنل مخابرات با طرح طبقه‌بندی مشاغل شرکت مخابرات ایران را باعث تشدید ضرر و زیان کارکنان مخابرات دانسته و تاکید کرده اجرا نشدن آئین نامه مصوب استخدامی درحالی اتفاق افتاده که واحدهای بازرسی و حقوقی مخابرات طی نامه‌هایی در تاریخ‌های ۳۰مهر ۹۲ و ۲۳ اسفندسال ۹۳ لزوم اجرای آئین‌نامه و مفاد آن را به مدیرعامل شرکت اعلام کرده‌اند.

نماینده صنفی کارکنان مخابرات در ادامه نامه به رئیس جمهور  نوشته است: اینک با اعلام پایبندی مدیرعامل فعلی به آئین نامه، بخش رفاهیات از ابتدای سال ۹۷ به اجرا گذاشته شده است ولی مطالبات همکاران از این مورد از سالهای ۹۲تا۹۷و همچنین سایر موارد مذکور در این بند (بند دو ) مغفول مانده است.

رئیس شورای عالی هماهنگی تشکل‌های کارگری، اجرا نشدن بند دال ماده ۲۱ قانون خدمات مدیریت کشوری مبنی بر تغییر صندوق بازنشستگی کشوری به تامین اجتماعی را از دیگر مطالبات کارکنان مخابرات ذکر نموده که با شکایت‌های متعدد کارکنان و بازنشستگان مخابرات منجر به صدور رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری شده که مورد بی‌توجهی قرار گرفته که با گذشت بیش از یک سال به اجرا درنیامده است.

اجرا نشدن قانون جامع ایثارگران، تبدیل وضعیت نشدن کارکنان قراردادی به استخدام دائم، اجرا نشدن طرح طبقه‌بندی مشاغل نیروهای پیمانکاری از دیگر دلایل نارضایتی گسترده کارکنان مخابرات ذکر شده که از سوی پایست به رئیس‌جمهور عنوان شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز