اعتراض کارگران «گروه ملی فولاد اهواز» به پانزدهمین روز متوالی رسید
اعتراض صنفی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز که از 14 روز قبل آغاز شده بود امروز نیز ادامه یافت.
یکی از کارگران این واحد تولیدی با اعلام این خبر به ایلنا گفت: معترضان امروز همانند روزهای گذشته اما آرام در محوطه و مقابل درب ورودی کارخانه جمع شده و منتظر عملی شدن وعدههای داده شده در خصوص مطالباتشان هستند.
وی بابیان اینکه کارگران خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه خود هستند، گفت: تا این لحظه از جانب مدیریت کارخانه پاسخ مشخصی به این خواستههای ما داده نشده است.
او با بیان اینکه مدیریت کنونی گروه ملی صنعتی فولاد اهواز با پرداخت نامنظم دستمزد و حق بیمه حدود 4 هزارکارگر شاغل در این کارخانه باعث تشدید وضعیت اقتصادی خانوادههای این کارگران شدهاند، افزود: در شرایطی که به نان شب خود بیش از هر زمان دیگری محتاجیم از مسئولان توقع داریم که به مشکلاتمان رسیدگی کنند.
به گفته این کارگر، مجموع مطالبات حدود 4 هزار نفر ازکارگران شاغل درگروه ملی صنعتی فولاد اهواز دستکم در 4 تا 5ماه گذشته به تاخیر افتاده و حق سنوات آنان نیز از چند سال قبل تا هم اکنون پرداخت نشده است. همچنین عیدی سال 96 کارگران تا به امروز به حساب کارگران پرداخت نشده است.
این کارگر معترض در ادامه میگوید تاخیرهایی که در پرداخت مطالبات مزدی آنها ایجاد شده است به هیچ وجه با کار سخت و دشواری که آنها هر روز انجام میدهد؛ همخوانی ندارد.
کارگران گروه ملی فولاد اهواز درباره سایر مشکلات صنفی خود میگویند؛ غیر بحث تاخیری که در پرداخت معوقات مزدی آنها وجود دارد؛ کارفرما بیمه کارگران شاغل در این کارخانه را به صورت منظم به اداره تامین اجتماعی پرداخت نکرده که در نتیجه آن در برخی از ماه های سال دفترچههای درمانی کارگران فاقد اعتبار است.
به نقل از این کارگرگفته میشود دیروز (جمعه ششم بهمن ماه) همایون یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در چهاردمین روز از اعتراض در جمع کارگران معترض حاضر شده و وعده پی گیری مشکلاتشان را داده است.
این کارگردر خاتمه میگویند؛ انتظار ما از مقامات مسئول این است که حداقل در واکنش به اجتماعات صنفی آرامی که بصورت هر روز برگزار میکنیم نشان دهند که پیگیر خواستههای صنفی ما هستند.
گفتنی است گروه ملی فولاد اهواز یکی از شرکتهای احداث شده توسط گروه سرمایهگذاری امیر منصورآریا در اهواز است که پس از ماجرای اختلاس 3 هزار میلیاردی و مصادره شرکتهای متهم اصلی پرونده هماکنون مدیریت این کارخانه با نظارت قوه قضائیه انجام میشود.