نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی:
قانون کار؛ یادگار امام و مهمترین قانون پس از قانون اساسی است
دریابیگی گفت: درحالی که قانون کار، مهمترین قانون پس ازقانون اساسی را داریم باید برای تحقق عدالت اجتماعی و تقسیم عادلانه ثروت حسرت بخوریم!
به گزارش ایلنا، دبیراجرایی خانه کارگر استان مازندران در نشست ماهانه فعالان کارگری استان اعلام کرد: کارگران و بازنشستگان با بحرانهای مالی و معیشتی دست وپنچه نرم میکنند و ما در خانه کارگر و کانونهای بازنشستگان مدام شاهد مراجعه و اعتراضهای گسترده این عزیزان در عین پاسخگویی مسئولان هستیم.
نصرالله دریابیگی (دبیراجرایی خانه کارگر استان مازندران) در نشست ماهانه فعالان کارگری وبازنشستگان استان مازندران در خانه کارگر قائمشهر، گفت: نگران معیشت و مشکلات درمانی کارگران و بازنشستگان هستیم وقتی که برای تامین نیازهای روزانه حتی خرید مایحتاج و… به وامهای کوتاه مدت متوسل میشوند!
این فعال کارگری و بازنشستگی در استان مازندران با اشاره به حضور فعال کارگران در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و نقش تشکلهای کارگری در راهبری جامعه کارگری و پیگیری مطالبات آنان و پیشکسوتان تولید گفت: در حالی که قانون کار، مهمترین قانون پس ازقانون اساسی را داریم باید برای تحقق عدالت اجتماعی و تقسیم عادلانه ثروت حسرت بخوریم!
وی با اشاره به ۲۹ آبان سالروز تصویب قانون کار ایران گفت: این قانون یادگار ارزنده امام راحل برای کارگران است و اگر مفاد آن اجرایی شود، بسیاری از مشکلات کنونی کارگران و بازنشستگان در بحثهایی چون امنیت شغلی و مزد و مستمری عادلانه مرتفع خواهد شد.
وی گفت: درهمه این سالها پس از تصویب قانون کار، خانه کارگر به نمایندگی از سوی کارگران پیگیر فصل ششم این قانون در بحث تقویت و توسعه تشکلهای کارگری و بازنشستگی بوده و اینک هم با فعالیتهای مختلف آموزشی برای ارتقای آگاهیهای آنان و خانوادههای محترمشان تلاش میکنند.
وی گفت: در ۴ شهر استان دفترخانه کارگر داریم و کانون بازنشستگان تامین اجتماعی درتمامی شهرها فعال است ضمن آن که ۴۰ هزارنفر از کارگران عزیز و خانوادههای آنان در دورههای کوتاه مدت آموزشی تشکیلات خانه کارگر شرکت نموده و آموزشهای لازم را کسب کردهاند.
وی بر اتحاد و همدلی تمامی تشکلها ونهادهای کارگری و بازنشستگان استان در جهت پیشبرد برنامهها و اهداف تاکید کرد.