خبرگزاری کار ایران

سلامت محور شدن تامین اجتماعی با هدف‌گذاری ادارات طب سالمندی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن

سلامت محور شدن تامین اجتماعی با هدف‌گذاری ادارات طب سالمندی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن
کد خبر : ۱۰۱۰۶۹۰

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی، گفت: با توجه به رشد جمعیت سالمند و توسعه بیماری‌های مزمن، سازمان تامین اجتماعی به سمت سازمانی سلامت محور در حال برنامه ریزی و هدف‌گذاری است.

به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، امیر عباس منوچهری در بازدید از مراکز درمانی تامین اجتماعی استان قم ضمن قدردانی از کارکنان و کادر درمان بیمارستان امام رضا(ع) قم برای درمان بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کرونا، گفت: در راستای راهبرد توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات درمانی سازمان تامین اجتماعی به استانها، بانک اطلاعاتی امکانات و خدمات موجود در استانها استخراج و داده کاوی لازم برای توزیع عادلانه به استانها مدون شده است. 

وی افزود: با اشاره به نگاه مثبت مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی برای ارائه خدمات به ویژه در بخش درمان، تا پایان امسال، برای توسعه ۵۵۰ تخت بستری، ۲۸۰ میلیارد تومان، برای تجهیزات سرمایه ای، ۲۷۴ میلیارد تومان، به منظور تجهیزات درمانی پیشرفته، ۲۹۰ میلیارد تومان و برای خرید آمبولانس و اختصاص بودجه‌ای برای به روزرسانی پرداخت تعهدات به مراکز طرف قرارداد، برنامه‌ریزی و اقدامات لازم اجرا می‌شود. 

منوچهری به نگاه و راهبرد جدید در مدیران سازمان تامین اجتماعی برای حفظ منابع سازمان اشاره کرد و گفت: باتوجه به رشد جمعیت سالمند و توسعه بیماری‌های مزمن، سازمان تامین اجتماعی با ایجاد ساختار جدید در تشکیلات در قالب ادارات طب سالمندی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن علاوه بر درمان بیمه شدگان به سمت سازمانی سلامت محور هم در حال برنامه ریزی و هدف‌گذاری است. 

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در ادامه افزود: حضور در استانها و استفاده از خرد جمعی به ویژه حضور میدانی و مشاهده مسائل از نزدیک، تصمیم گیری را واقع بینانه‌تر می‌کند تا بتوانیم با توجه به آگاهی به دست آماده از وضعیت موجود استانها، توزیع امکانات و تجهیزات و دسترسی بیمه‌شدگان را با الویت‌بندی و عادلانه‌تر ترسیم کنیم. 

منوچهری با اشاره به محرومیت استان قم از نظر امکانات و تجهیزات درمانی برای بیمه شدگان با توجه به پایین بودن تعداد تخت‌ها و سرانه درمان بیمه شدگان قم نسبت به سایر کشور اظهار داشت: افزایش ۵ تخت بستری بخش‌های ویژه، تاسیس انبار دارویی و برخی از تجهیزات پزشکی در استان قم ضروری است و پیگیری لازم در این زمینه انجام خواهد شد. 

در ادامه داود علیمحمدی مدیر درمان تامین اجتماعی قم گفت: بیش از ۷۸۰ هزار بیمه شده تحت پوشش تامین اجتماعی یعنی ۶۰ درصد جمعیت استان از طریق چهار مرکز درمانی تامین اجتماعی و ۶۹۷ مرکز تشخیصی و درمانی مستقل خدمات مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند که در شش ماهه نخست امسال با توجه به شرایط کرونایی، بیش از ۸۵۲ هزار بار بیمه‌شدگان به شکل سرپایی و ۴ هزار و ۲۰۰ بیمار به روش بستری به مراکز درمانی تامین اجتماعی قم مراجعه نکرده‌اند. 

وی در ادامه اظهار داشت: بیمه شدگان در شش ماهه نخست امسال، بیش از دو میلیون و ۶۸۰ هزار بار به مراکز طرف قرارداد به شکل سرپایی و بیش از ۲۵ هزار بیمار به مراکز بستری طرف قرارداد برای دریافت خدمت مراجعه کرده‌اند که با رشد ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، مواجه بوده است. 

مدیر درمان تامین اجتماعی قم با اشاره به اینکه بیمارستان تامین اجتماعی قم به عنوان مرکز ریفرال بیماران کرونایی در حال خدمت به بیمه‌شدگان است، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ نفر از کارکنان این مجموعه، از زمان شیوع ویروس کرونا به این بیماری مبتلا شدند، از اینرو تلاش کرده‌ایم با تمام امکانات و نیروی انسانی برای سلامت بیماران از هیچ کوششی دریغ نکنیم و به این خدمت مقدس برای نجات جان بیماران افتخار می‌کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز