رفع کمبود تولید مرغ در چهارمحال و بختیاری
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: تولید و کشتار مرغ گوشتی در مرغداریهای استان متناسب با نیاز مردم این استان است و کمبودی در این خصوص در بازار مشاهده نمیشود.
به گزارش ایلنا، عباس میر احمدی اظهار داشت: در روزهای گذشته به صورت متوسط بین ۷۰ تا ۷۵ تن کشتار مرغ در استان صورت گرفته است که این میزان بازار استان را تامین کرده است.
وی افزود: میزان تولید جوجه تنها در یک واحد مرغداری از ۲۱۴ واحد تولید مرغ گوشتی در چهارمحال و بختیاری بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار است، از این واحدهای تولیدی سالانه بیش از ۲۷ هزار تن مرغ گوشتی به بازار عرضه میشود.
میراحمدی خاطرنشان کرد: با اعلام سیاستهای جدید بانک مرکزی ، نهادههای مرغداری که از خارج از کشور وارد میشود تامین شده است.
وی در پایان عنوان کرد: امید است با حمایتهایی که صورت میگیرد، عرضه مرغ و تخم مرغ و قیمت آن ثابت نگه داشته شود.