کارگران کارخانه «پی. وی. سی سمنان» منتظر مطالبات خود هستند

با وجود آنکه کارگران این واحد هر ماهه حقوق دریافت میکنند ولی دریافتیهای آنان مربوط به معوقات حقوقی ماههای گذشته است / در حال حاضر این کارگران بابت سالهای گذشته ۶ ماه حقوق طلبکار هستند.
عضو شورای کارگران کارخانه پی وی سی سمنان از تعویق ۶ ماه حقوق بیش از ۸۵ کارگر صنایع پی وی سی ایران خبر داد و گفت: این معوقات حاصل بینظمی در پرداخت حقوق کارگران است.
«امیری» در تشریح جزئیات این خبر به ایلنا گفت: با وجود آنکه کارگران این واحد هر ماهه حقوق دریافت میکنند ولی دریافتیهای آنان مربوط به معوقات حقوقی سالهای گذشته است.
این فعال کارگری بابیان اینکه حقوقی که کارگران ماه گذشته دریافت کردهاند مربوط به آبان ماه سال ۹۲ است، افزود:
بینظمیهای پرداخت حقوق باعثتجمیع شش ماه حقوق معوقه شده است.
او تعویق حقوق کارگران را ناشی ازمشکلات مالی کارخانه دانست و در ادامه گفت: سال گذشته این واحد تولیدی وضعیت مالی خوبی نداشته و تولید ان به حداقل کاهش یافته بود.
او گفت: با این حال در سال جدید وضعیت کارخانه پی وی سی رو به بهبود است که امید واریم مشکلات و کارخانه و معوقات حقوقی کارگران پرداخت شود.
او در خاتمه اظهار داشت: علاوه بر ۸۵ کارگر شاغل در کارخانه پی وی سی، حقوق سایر کارکنان این مجموعه که بیش از ۴۰ نفر میرد همانند کارگران به تاخیر افتاده است.
کاهش نقدینگی، عامل به تعویق افتادن حقوق کارگران است
در ادامه «حبیب الله محقق» دبیر خانه کارگر سمنان ضمن تایید به تعویق افتادن حقوق کارگران کارخانه پی وی سی گفت: این واحد به سبب ناتوانی در تأمین نقدینگی برای خرید مواد اولیه تولید دچار مشکل شده است.
او با اشاره به مشکلات معیشتی بیش از ۸۵ کارگر به تبع تعویق ۶ ماه حقوق، در خصوص برخی از مشکلات کارخانه پی وی سی افزود: فروشند گان مواد اولیه که اغلب در زمینه پتروشیمی فعالیت دارند با وضعیت فعلی اقتصادی، محصولات خود را فقط با پول نقد به فروش میرسانند.
این فعال کارگری در خاتمه تاکید کرد: مشکلات مالی این واحد تولید کننده لوله و درب و پنجره پی وی سی مربوط به سفارش دهندگان محصولاتی است که بعد از تحویل سفارشات خود به موقع بدهیهایشان را به این واحد پرداخت نمیکنند.
توضیحات کارفرما
در همین رابطه خبرنگار ایلنا تلاش کرد تا در رابطه با مسائل مربوط به کارگران پی وی سی سمنان با آقای «بهزاد مومنآبادی» مدیر عامل این کارخانه بصورت تلفنی گفتوگو کند اما وی ارائه هرگونه توضیح را منوط به ملاقات حضوری کرد و در نهایت تماس خبرنگار ایلنا برای تعیین وقت مصاحبه حضوری بینتیجه ماند.
با این حال از آنجا کههمین مقام کارفرمایی پیشتر در تاریخ یکم آبان ماه سال ۹۲حاضر شده بود تا بصورت تلفنی در رابطه با مشکلات کارگران این واحد تولیدی توضیحاتی را بصورت تلفنی ارائه کند، خبرنگار ایلنا در جهت تنویر افکار عمومی در ادامه اقدام به بازنشر قسمتهایی از این گفتگوی میکند.
در این مصاحبه آقای مومئن آبادی بابیان اینکه تولید محصولات پی وی سی به دلیل مشکلات اقتصادی تا ۶۰ درصد نسبت به گذشته دچار کاهش شده است، افزوده است: افزایش رکود اقتصادی و افزایش چندین برابری قیمت حاملهای انرژی که منجربه رکود بازار فروش در این کارخانه شده و تاخیر در پرداخت حقوق کارگران نیز به دلیل کمبود منابع مالی کارخانه است.