خبرگزاری کار ایران

نمایشگاه آثار گروهی از نقاشان معاصر گیلان در تهران

کد خبر : ۱۹۴۰۳۰

گالری لاله در ادامه روند نمایش آثار هنرمندان شهرهای مختلف، اقدام به برپایی نمایشگاه گروهی از نقاشان معاصر گیلان کرده است.

گالری لاله اقدام به برپایی نمایشگاه گروهی از نقاشان معاصر گیلان کرده است.

به گزارش ایلنا؛ این رویداد با هدف بررسی گستره جغرافیایی هنر معاصر و ایجاد فضای تعامل بین هنرمندان خارج از مرکز و هنرمندان شهر تهران، برگزار می‌شود و در نظر دارد جدید‌ترین تجربیات تجسمی آن‌ها را در معرض نمایش قرار دهد.

در این نمایشگاه آثار نقاشی ۳۵ نفر از هنرمندان پیشکسوت و هنرمندان جوان گیلانی که بخشی ساکن تهران و بخشی در استان گیلان حضور دارند، در معرض دید و بررسی علاقمندان قرار خواهد گرفت.

این نمایشگاه با حضور هنرمندانی به شرح ذیل برگزار خواهد شد:

حسین محجوبی، فاطمه روشن ضمیر(گوجی)، محمد تقی مرتاض هجری، خسرو روشن، محمد حسن رضایی، کریم نصر، فرامرز توحیدی، نعمت لاله‌ای، پرویز روزبه، جمشید حقیقت‌شناس، داور یوسفی، صمد توانا، حمیدرضا جهانی، فریدون امیدی، مهناز پسیخانی، محمود فخری‌نژاد، محمد زحمتکش، افشین آماده، رشید غلامی‌پور، احمد منتظری، شاهین آروین، حسین نوروزی، مازیار عمادزاده، مظفر تقوا بلسی، امید ژاله، امین شاهد، مرتضی زاهدی، زنده یاد علی عامه کن، حسن عامه کن، امیر سقراطی، امیر شعبانی‌پور، آیدین خان کشی‌پور، امین باقری، سوده بخشنده، المیرا روزبه

در یادداشت نمایشگاه به قلم کریم نصرآمده است:

«گیلان در عرصه هنرهای تجسمی ایران موقعیتی ممتاز دارد. شمار قابل توجهی از هنرمندان هنرهای تجسمی از این خطه برخاسته‌اند، اماعجب آنکه به رغم بالیدن در آغوش طبیعت، شیوه» طبیعت گرایانه «و باز سازی طبیعت نقشی ناچیز در آثار این هنرمندان دارد. اینان حتی وقتی به تجلیل از زاد بوم خود می‌پردازند نیز با زبانی بصری پیکره‌ها و رویداد‌ها را می‌نمایانند. این ماجرا از زمان جلیل ضیاء‌پور تا به امروز به همین منوال گذشته است. چه رازی در این نهفته است؟

مهم‌تر آنکه شمار زیادی از نقاشان این جغرافیا می‌نویسند، نقد می‌کنند و در عرصه چالش‌های نظری نیز قلم می‌زنند. این‌ها در پی چیستند؟ از چه روی هنرمندان این قوم عرصه‌های عمل و نظر را مدام می‌کاوند؟ آیا پیوندی میان تاریخ، زیست بوم و آرمان‌های آن‌ها نهفته است؟ آیا دریا و رودهای جاری در رویای این هنرمندان آرمانی در نهاد آنان به ودیعه نهاده؟ البته که چنین است: مگر می‌شود پیوندی میان آب وآسمان و خاک و روان تنیده نشود. دم به دم نوشدن آموزه سپید رود است. شاید راز بی‌قراری نقاشان کرانه سپیدرود در این است؛ تمنای نوشدن، همیشه. عطشی که هیچ‌گاه فرو نمی‌نشیند. عطش یافتن راه‌های نو، تشنه بر کرانه سپید رود.»

آیین گشایش این رویداد، روز جمعه ۲۴ مرداد از ساعت ۱۶ تا ۲۰ خواهد بود و علاقه مندان می‌توانند برای بازدید و خرید آثار تا ۱۷ شهریور از ساعت ۹ تا ۱۹ به استثنای ایام تعطیل به نگارخانه لاله مراجعه نمایند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز