خبرگزاری کار ایران

معاون اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تأکید کرد؛

عدم وجود تشعشعات آنتن‌های تلفن همراه در هیچ نقطه‌ای از استان مرکزی

عدم وجود تشعشعات آنتن‌های تلفن همراه در هیچ نقطه‌ای از استان مرکزی
کد خبر : ۱۳۲۱۳۳۲

معاون اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی با بیان اینکه تشعشعات آنتن‌های تلفن همراه در هیچ نقطه‌ای از این استان وجود ندارد و مردم در این خصوص نگران سلامت خود نباشند، گفت: بیش از 90 درصد از نقاط ارزیابی شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در استان، دارای سطح تشعشع کمتر از 2 صدم ولت‌ بر متر هستند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید علی علوی‌زاده افزود: 9 درصد از نقاط تشعشعی در این استان بین 41.2 ولت‌ بر متر و یک درصد از نقاط استان مرکزی نیز دارای تشعشعات بیشتر از 41 صدم ولت‌ بر متر هستند. این در حالی است که حد استاندارد، سطح تشعشع برای شبکه‌های GSM تلفن همراه 41.25 صدم ولت‌برمتر بوده که بر این مبنا، عمده عرصه استان دارای سطح تشعشعی کمتر از 2 هزارم حد استاندارد است.

وی ادامه داد: در ایران مطابق با قانون حفاظت در برابر اشعه مصوب مجلس شورای اسلامی، سال 1368 حفاظت از مردم، کارکنان و نسل‌های آینده و محیط زیست در برابر انواع پرتوهای یونساز و غیریونساز به عهده سازمان انرژی اتمی ایران است که در این راستا این سازمان اقدام به تدوین استاندارد ملی پرتوهای غیریونساز حدود پرتوگیری با کد 8567 کرده است.

معاون اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مرکزی اظهار داشت: رشد روزافزون مخابرات بی‌سیم و همچنین افزایش تقاضا برای استفاده از اینگونه امکانات باعث افزایش تعداد فرستنده‌های الکترومغناطیسی شده و با گسترش دستگاه‌های بی‌سیم، میزان تشعشعات الکترومغناطیسی نیز افزایش یافته و نگرانی مردم در رابطه با افزایش مضرات این امواج نیز بیشتر شده است.

علوی‌زاده تصریح کرد: سازمان‌ها در سراسر جهان بر اساس شواهد علمی معتبر به تدوین استانداردهای حدود تشعشعات الکترومغناطیسی می‌پردازند. کاربردهای مفید و اثرات تشعشعات الکترومغناطیسی شامل کاربردهای صنعتی و نظامی، کاربردهای پزشکی شامل فیزیوتراپی، سونوگرافی و لیزر است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز