در دیدار با رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس اسپانیا صورت گرفت:
تاکید لاریجانی بر زیادهخواه نبودن غرب برای رسیدن به توافق نهایی هستهای
تقویت و حمایت از تروریسم از سوی آمریکا و برخی از کشورهای منطقه عامل اصلی ناامنی و هرج و مرج منطقه است.
رییس مجلس با اشاره به مذاکرات هستهای کشورمان با گروه ۱ + ۵، گفت: عدم زیاده خواهی طرفهای غربی و برخورد واقعبینانه در قبال موضوع، میتواند در رسیدن به توافق نهایی راهگشا باشد.
به گزارش ایلنا، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز(سه شنبه ۲۴ تیر) با دوران اییدا، رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس اسپانیا دیدار و گفتوگو کرد.
لاریجانی با اشاره به پیشینه طولانی روابط خوب ایران و اسپانیا، گفت: جایگاه مثبت دولت و ملت اسپانیا در حافظه تاریخی ملت ایران و نقطه نظرات معقولانه و مشترک اسپانیا با ایران درباره مسائل مبتلا به منطقهای و بینالمللی ظرفیت مناسبی برای ارتقا مناسبات میان دو کشور است که به نفع دو ملت باید مورد توجه مقامات قرار گیرد.
رییس مجلس با اشاره به اوضاع بحرانی منطقه بهویژه مسائل مربوط به کشورهای عراق و سوریه، گفت: تقویت و حمایت از تروریسم از سوی آمریکا و برخی از کشورهای منطقه عامل اصلی ناامنی و هرج و مرج منطقه است.
وی ضمن محکوم کردن فجایع و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، افزود: از کشورهای مستقل انتظار میرود در قبال کشتار هدفمند زنان و کودکان و قتلعام انسانهای بیگناه در غزه از سوی رژیم صهیونیستی بیتفاوت نباشند.
لاریجانی ادامه داد: مسئله حمایت از فلسطین و مردم غزه علیرغم سکوت کشورهای غربی از مسائل مورد توجه و مشترک همه کشورهای منطقه و مسلمانان جهان است.
وی با اشاره به مذاکرات هستهای کشورمان با گروه ۱ + ۵، افزود: عدم زیاده خواهی طرفهای غربی و برخورد واقعبینانه در قبال موضوع، میتواند در رسیدن به توافق نهایی راهگشا باشد.
در ادامه این دیدار دوران اییدا ابراز امیدواری کرد که با تلاش مشترک در آینده نزدیک شاهد ارتقا سطح همکاری دوستانه ایران و اسپانیا به ویژه در بعد پارلمانی باشیم.
وی با اشاره به مذاکرات هستهای ایران و کشورهای غربی در وین، گفت: اسپانیا از این مذاکرات استقبال کرده و امیدوار است که توافق خوب بر پایه اعتماد متقابل و در نظر گرفتن منافع ایران و رفع دغدغههای جامعه بینالملل شکل بگیرد.
رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس اسپانیا در پایان درباره رواج فعالیتهای تروریستی در منطقه، گفت: به نظر من آمریکا و سایر کشورهای حامی در مقابله با گروه های تروریستی مرتکب اشتباهات راهبردی شده و در این راه با شکست مواجه شدند.