جهانگیر زاده:
مراکز ترویج مفاهیم قرآنی باید از معافیت پرداخت هزینه آب، برق برخوردار شوند
اماکنی که خواهان آموزش قرآن به مردم هستند یا برنامه حفظ کلام الله مجید را دارند منبع درآمدی برای پرداخت هزینه آب و برق و گاز ندارند / رایگان کردن حق انشعاب برای مؤسسات قرآنی هزینه نیست بلکه ذخیره کردن است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه مراکز قرآنی که به ترویج مفاهیم آسمانی میپردازند منبع درآمدی ندارند، گفت: باید معافیت مالی این مؤسسات قرآنی از پرداخت هزینه آب، برق و گاز مورد توجه جدی قرار گیرد.
به گزارش ایلنا، جواد جهانگیرزاده در نشست علنی امروز(یکشنبه ۱۷ دی ماه) مجلس شورای اسلامی، در موافقت با طرح قانونی دو فوریتی استفساریه بند ۶۶ قانون بودجه ۹۲ کل کشور گفت: در قانون بودجه سال ۹۲ کل کشور معافیت حوزههای علمیه، دارالقرآنها، مساجد و اماکن دینی اقلیتهای مذهبی مصرح در قانون اساسی از پرداخت هزینه آب و برق لحاظ شده است.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از کمبود دارالقرآن در بسیاری استانهایی که از جمعیت بالایی برخوردار هستند افزود: اماکنی که خواهان آموزش قرآن به مردم هستند یا برنامه حفظ کلام الله مجید را دارند منبع درآمدی برای پرداخت هزینه آب و برق و گاز ندارند.
وی ادامه داد: هزینههای دارالقرآنها را یا باید مؤمنان بپردازند یا باید به صورت غیر انتفاعی اداره شوند که بتوانند از پس هزینههای خود برآیند.
این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه در دارالقرآنها یا کلاسهایی که به صورت غیر رسمی برای آموزش قرآن برگزار میشود بحثترویج مفاهیم و معارف قرآنی مطرح است، تصریح کرد: هر کجاییکه به افزایش و ارتقاء ظرفیتهای فکری و مفاهیم مذهبی و قرآنی کمک میشود باید مورد حمایت جدی مسئولان قرار بگیرد.
جهانگیرزاده افزود: اگر صرفاً در مباحثمعافیتهای پرداخت هزینه آب، برق و گاز بر روی دارالقرآنها متمرکز شویم قطعا بسیاری از مراکز قرآنی که کارهای مؤثری نیز انجام میدهند متضرر میشوند.
وی با بیان اینکه هیچ مؤسسه قرآنی دارای درآمد نیست، افزود: مؤسسات قرآنی یا باید با این اوصاف عام المنفعه باشند یا غیر انتفاعی با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: دو فوریت استفساریه مذکور برای معافیت مراکز قرآنی از پرداخت هزینه آب، برق و گاز باید مدنظر نمایندگان قرار بگیرد.
محمدحسن آصفری در موافقت با طرح استفساریه بند ۶۶ قانون بودجه ۹۲ کل کشور گفت: رایگان کردن حق انشعاب برای مؤسسات قرآنی هزینه نیست، بلکه ذخیره کردن است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهاجمات فرهنگی که امروزه گریبانگیرکشور شده است، افزود: امروزه تهاجم فرهنگی از موضوعاتی است که مقابله جدی با آن را میطلبد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه امروز تهاجم فرهنگی از موضوعاتی است که مقابله جدی با آن را میطلبد، گفت: ترویج فرهنگ قرآنی و حمایت از این نوع مراکز بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی است.
وی ادامه داد: اگر نخواهیم در راستای ترویج فرهنگ و مفاهیم قرآنی گامی برداریم به طور حتم نمیتوانیم مقابل تهاجمات فرهنگی بایستیم.
این نماینده مردم در مجلس نهم با تأکید بر اینکه رایگان کردن حق انشعاب برای مراکز قرآنی هزینه نیست، تصریح کرد: در نظر گرفتن معافیتهای مالی در پرداخت حق انشعاب برای مراکز مالی ذخیره کردن است.
آصفری افزود: نظام ما یک نظام دینی بود و تمام قوانینی که در مجلس به تصویب میرسد در شورای نگهبان با موازین قرآنی تطابق داده میشود از این رو توجه به هزینههای مراکز قرآنی ضروری است.
وی با بیان اینکه نباید مسائل دارالقرآنها را با دانشگاهها مقایسه کرد، گفت: دارالقرآنها در کشور وظیفه سنگین ترویج مفاهیم قرآنی را بر عهده دارند.