خبرگزاری کار ایران

ولی تیموری مطرح کرد:

غرب کشور در اولویت گردشگری قرار دارد/ افزایش چشمگیر ورود گردشگران خارجی به ایران

غرب کشور در اولویت گردشگری قرار دارد/ افزایش چشمگیر ورود گردشگران خارجی به ایران
کد خبر : ۸۰۷۲۰۳

معاون گردشگری وزیر میراث‌فرهنگی گفت: از ابتدای سال‌جاری تا مردادماه تعداد سفر گردشگران خارجی به ایران ۴۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایلنا، ولی تیموری امروز پنجشنبه در نشست تخصصی آمایشی منطقه سه کشور در استانداری همدان افزود: در این مدت سه‌میلیون گردشگر خارجی با هدف انجام سفرهای زیارتی، تفریحی و سلامتی به کشور ما سفر کردند.

وی با اشاره به اینکه یک‌میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۸ در کل دنیا گردشگری کردند، اظهار داشت: این تعداد سفرهای گردشگری ۲ سال زود تر از پیش بینی مجامع بین المللی رخ داد. توسعه و اشتغال پایدار دغدغه فعالان حوزه گردشگری در دنیا است.توسعه گردشگری روستایی شعار سال ۲۰۲۱ است که اجلاس جهانی آن با حضور ۱۸۰ عضو جهانی به میزبانی مشترک کردستان و کرمانشاه برگزار می شود.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی با اشاره به اینکه سال گردشگری از ۵ مهر به مدت یک‌سال آغاز می‌شود، بیان کرد: آموزش، مهارت و اشتغال شعار سال گردشگری سال ۲۰۲۰ است که بر اساس آن برنامه های گردشگری اجرا می شود. سال گذشته هفت میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر خارجی از جاذبه های گردشگری ایران بازدید کردند که نسبت به سال قبل از آن این آمار ۵۲ درصد رشد داشته است. بیش از ۸۰ درصد گردشگران خارجی با اولویت فرهنگی و مذهبی وارد کشور می‌شوند. گردشگران با سه انگیزه زیارت، تفریح و گردشگری سلامت وارد ایران می شوند که درآمد خوبی از آنها نصیب کشور می شود.

وی افزود: بخش عمده‌ای از گردشگران از چهار استان منطقه سه کشور (ایلام، کرمانشاه، لرستان و همدان) وارد کشور می‌شوند.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: گردشگری داخلی اولویت ما است و مزیت فوق العاده‌ای برای اقتصاد مقاومتی دارد. اقامتگاه‌های بومگردی با ساز و کار محلی و روستایی شکل گرفتند که روند اسکان گردشگران و توسعه روستاها را تسهیل می‌کنند. مسیر گردشگری غرب کشور از دی‌ماه ۹۷ آغاز شده و بر اساس آن ۱۰ استان مشمول این طرح می‌شوند.

وی ادامه داد: منطقه سه آمایشی تنوع اقلیم و فرهنگ را دارند و شامل اقوام آذری، لُر، کُرد، فارس و حتی عرب می‌شود. چهار اثر ثبت جهانی در این منطقه داریم که امیدواریم با ثبت جهانی هگمتانه و اورامانت زمینه‌های جذب بیشتر گردشگران فراهم شود. از ابتدای امسال تورهای آشناسازی به‌منظور معرفی جاذبه‌های گردشگری غرب کشور آغاز به کار کرده‌اند.

تیموری با اشاره به اینکه منطقه سه کشور ویژگی‌های منحصر به فردی دارد، عنوان کرد: از سال ۷۸ تا ۸۰ برنامه ملی توسعه گردشگری با در نظر گرفتن همه شاخصه‌ها شکل گرفت و براساس مطالعات بین‌المللی، همدان به عنوان پایلوت گردشگری کشور معرفی شد. افق ۱۵ ساله بعدی برنامه ملی افق توسعه گردشگری در حال برنامه‌ریزی است و همچنان غرب کشور در اولویت گردشگری قرار دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز