خبرگزاری کار ایران

در مراسم تکریم از معاونان بازنشسته سازمان میراث فرهنگی مطرح شد؛

سیدمحمد بهشتی: تبدیل به بازنشستگان مجرم شده‌ایم

سیدمحمد بهشتی: تبدیل به بازنشستگان مجرم شده‌ایم
کد خبر : ۷۱۳۶۴۸

بهشتی گفت: طی ماه‌های گذشته با مسائلی روبرو شدم که این گونه به نظر می‌رسید که تبدیل به بازنشستگان با تقصیر شده‌ایم. انگار ما مجرم بوده‌ایم چراکه همه ما قبلا بازنشسته شده بودیم اما به کارمان ادامه می‌دادیم و این امر سبب شد تا تبدیل به بازنشستگان باتقصیر شویم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مراسم تکریم از معاونان بازنشسته سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عصر امروز (19 دی ماه) با حضور علی‌اصغر مونسان (معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) و معاونان و مدیرکل‌های سازمان میراث و گردشگری برگزار شد.

این مراسم به منظور تکریم از فعالیت‌های احمد دانیالی (معاون توسعه مدیریت) حسین تاجیک (معاون امور مجلس و حقوقی) جلیل گلشن بافقی (مشاور امور ایثارگران) و سیدمحمد بهشتی (رئیس سابق پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.

خیاطیان با اشاره به آنکه در حال حاضر 1258 نفر بازنشسته در کانون بازنشستگان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عضو هستند، گفت: این افراد ظرفیت خوبی برای سازمان به حساب می‌آیند و می‌توان از تجربیات آنها استفاده کرد. پختگی آنها در حوزه‌های تخصصی‌شان می‌تواند تبدیل به بازوان سازمان شود.

او ادامه داد: اگر تلقی اشتباهی از بازنشستگی در ذهن داریم باید آن را تغییر دهیم چراکه هیچ یک از این افراد بازنشسته نشده‌اند بلکه کارهایشان و تلاش‌شان از گذشته بیشتر شده است و می‌توان از ظرفیت و تجربه آنها استفاده کرد.

خیاطیان با اشاره به آنکه بعد از تصویب قانون بازنشستگی در حال حاضر 65 نفر از مقامات کشور مشمول این قانون شده‌اند، تصریح کرد: در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز چهار نفر از مقامات مشمول بازنشستگی شدند که در واقع 25 درصد بازنشستگان سازمان را دربرمی‌گرفتند.

در ادامه این مراسم، سیدمحمد بهشتی با اشاره به آنکه در 20 بهمن 57 خدمتش آغاز شده است، گفت: از آن زمان تا چند ماه گذشته که حدود 40 سال می‌شود در عرصه‌های مختلف حضور داشتم و طی این سال‌ها افراد زیادی را ندیدم که در شرایط مشابه من علاقمند به خدمت شده و بدوند. این در حالی است که طی ماه‌های گذشته با مسائلی روبرو شدم که این گونه به نظر می‌رسید که تبدیل به بازنشستگان با تقصیر شده‌ایم. انگار ما مجرم بوده‌ایم چراکه همه ما قبلا بازنشسته شده بودیم اما به کارمان ادامه می‌دادیم و این امر سبب شد تا تبدیل به بازنشستگان باتقصیر شویم.

او خاطرنشان کرد: نمی‌دانم به چه علت برخی از افراد سبب بدنامی جمعی می‌شوند این در حالی است که این افراد خدمت زیادی کرده‌اند. این گونه به نظر می‌رسد که در دنیای امروزی با پدیده‌های جدیدی روبرو هستیم و امیدوار هستم وقتی شماها که در این سالن حاضر هستید بازنشسته می‌شوید با این موضوع مثل یک جرم مواجه نشوید.

بهشتی با تاکید بر اینکه تصویب قانون بازنشستگی سبب شد تا او بازنشسته شود و از این موضوع خوشحال است، یادآور شد: اصلا هم به من بد نمی‌گذرد و خیلی هم خوش می‌گذرد چراکه در دوره بازنشستگی کار واجب نداریم و هر آنچه که انجام می‌دهیم مستحب است و انجام مستحب نیز خوش می‌گذرد. حافظه سازمان خیلی قوی است و امیدوارم از دوران شما به نیکی یاد شود.

این مراسم با صحبت‌های احمد دانیالی (معاون سابق توسعه و مدیریت سازمان میراث فرهنگی) ادامه یافت. او با اشاره به صحبت‌های بهشتی خاطرنشان کرد: نام بهشتی در حوزه میراث ید طولایی دارد و همواره ماندگار است و وجودش برای میراث برکت بوده است.

دانیالی ادامه داد: بیشتر ما اوایل انقلاب وارد مجموعه میراث شدیم و بسیار جوان بودیم. در آن زمان توانستیم شرایطی را ایجاد کنیم که کشور به 40 سالگی برسد و من نیز حدود 40 سال است که در خدمت دولت بودم اما فکر می‌کنم شاید قانون بازنشستگی روش درستی برای بازنشسته کردن پیشکسوتان نبود اما فرصتی شد تا افراد جوان‌تر از تجربه گذشتگان استفاده کنند.

دانیالی با اشاره به زمانی که وارد میراث فرهنگی شده بود، گفت: در آن زمان باورم نمی‌شد سازمان تاثیرگذاری مانند این سازمان تا این اندازه در حوزه مالی ضعیف باشد و مورد کم‌توجهی قرار گیرد. ضعف را در آن می‌‌دیدم که تغییر مدیریت‌های پیاپی در این سازمان سبب شده بود تا انگیزه‌ها کم شود. در عین حال شاهد آن بودم که دولت اهمیت لازم را به این حوزه و سازمان نمی‌داد این در حالی است که گردشگری می‌تواند ارزآور باشد.

او تاکید کرد: هنوز سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که تحت لقای یکا سازمان فعالیت می‌کنند انسجام لازم را ندارند این در حالی است که بحث وزارتخانه شدن این سازمان نیز منتفی شده است. انتظار ما از سازمان میراث و گردشگری بیش از وزارتخانه شدن است.

جلیل گلشن (مشاور امور ایثارگران میراث و سازمان گردشگری) دیگر سخنران این مراسم بود که گفت: از سال 57 استخدام شدم اما حضور مستمر من در سازمان میراث و گردشگری از سال 61 رقم خورد در آن سال‌ها بنیان‌های سازمان را پایه‌ریزی کردیم.

گلشن ادامه داد: به نظرم باید به موضوع میراث فرهنگی بیشتر توجه شود چراکه از دوره‌های گذشته تاکنون مورد کم‌توجهی بوده است. نباید فراموش کرد که گردشگری و صنایع دستی ما به میراث فرهنگی وابسته است چراکه ما دارای گردشگران فرهنگی هستیم باید ارزش‌های میراث بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

علی اصغر مونسان (معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری) در پایان این مراسم با اشاره به آنکه بنا به قانونی که مجلس مصوب کرده بود بنا شد تا بازنشستگان از جمع این سازمان بروند، یادآور شد: به محض آنکه موضوع این قانون مطرح شد، دانیالی گفت تا اجازه دهیم او این ابتکار را انجام دهد که از سازمان برود. در واقع داوطلبانه خواستار بازنشستگی شد اما از او خواستیم تا تصویب و نهایی شدن قانون بماند. در این میان تاجیک نیز توانست جایگاه سازمان را در مجلس شورای اسلامی ارتقا دهد و تثبیت کند.

او ادامه داد: از بهشتی نیز تشکر می‌کنم چراکه در حوزه‌های فنی و پژوهشگاه میراث و گردشگری از او مشورت می‌گیریم. گلشن نیز توانست به خوبی امور مربوط به ایثارگران را مدیریت کنند.

مونسان با اشاره به بازنشستگی این مدیران تصریح کرد: این راهی است که همه ما باید طی کنیم و امیدوارم ختم به خیر شود. این امر پایان راه نیست بلکه پایان فعالیت در بخش دولتی است و می‌توانند با فراغ خاطر آنچه آموخته‌اند را در فضای دیگر ادامه دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز