مدیر کمیته رفاهی و اجرایی نمایشگاه کتاب مطرح کرد:
تعطیلی پنج غرفه مواد غذایی به دلیل عدم رعایت بهداشت/افزایش ۲۰ درصدی فروش نسبت به سال گذشته
حسین صفری گفت: نمایشگاه ما باید با دید بومی و با توجه به وضعیت نشرمان سنجیده شود. نشر ما هنوز آمادگی حذف بخش فروش را از نمایشگاه ندارد. همین سه روز اول به گفته ناشران ۲۰ درصد افزایش فروش نسبت به سه روز مشابه در شهر آفتاب بوده است همه اینها یعنی نمیتوانیم به صورت یکباره به طرف نمایشگاهی شدن برویم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری حسین صفری (مدیر کمیته رفاهی و اجرایی نمایشگاه کتاب تهران) صبح امروز (جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه) در مصلی تهران برگزار شد.
حسین صفری در این نشست با اشاره به بازگشت مجدد نمایشگاه به مصلی گفت: با وجود وسعت و حجمی که نمایشگاه کتاب دارد تنها ۱۰ روز مورد توجه است و به آن پرداخته میشود و گویا مابقی سال آن را فراموش میکنیم. نمایشگاه کتاب تهران یک بار برای همیشه باید فکری به حالش شود و صاحب یک مکان ثابت گردد تا هزینه و زمان کارهای اجرایی کاهش یابد. تا زمانی که این اتفاق نیفتاده با توجه به دید فرهنگی مدیران مصلی این مکان بهترین مکان برای برگزاری نمایشگاه کتاب است.
صفری ادامه داد: در برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ۷۰ نهاد و سازمان با ما همکاری میکنند که یعنی برگزاری این رویداد یک عزم ملی میخواهد خوشبختانه علیرغم مخالفت برخی نهادها نسبت به بازگشت نمایشگاه به مصلی در ایام برگزاری همه نهادها از جمله پلیس راهور و معاونت حمل و نقل که نگرانیهایی بابت ترافیک داشتند تمام و کمال با ما همکاری میکنند. امسال مجدد به مصلی بازگشتیم و انگار برای اولین بار نمایشگاه را برپا کردهایم. همینجا جا دارد از همکاری عالی شهرداری که حتی بهتر از سال گذشته و شهر آفتاب با ما همکاری داشتند تا شرایط نسبیای مهیا کنیم تشکر کنم.
او تاکید کرد: هماهنگیهای رفاهی و خدماتی به ویژه در بخش حمل و نقل عمومی به خوبی پیش رفت و در حوزه مترو هم شاهد ارسال قطارهای خالی هستیم و هم کاهش ساعت حرکت قطارها. وجود پایانههای تاکسیرانی و اتوبوسرانی برای جلوگیری از ترافیک که همه نگرانش بودیم یک مزیت است. در مورد موارد ایمنی نیز به شدت وسواس داشتیم و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران با همراهی آتشنشانی، اورژانس و هلال احمر ظرفیت حداکثری خود را به نمایشگاه آوردند. دانشگاه علوم پزشکی نیز مسائل بهداشتی و مواد غذایی را مدنظر دارد. همین دیروز پنج غرفه مواد غذایی به تشخیص کارشناسان فاقد سلامت شناخته شد و به همین دلیل پلمب شدند.
این مدیر نمایشگاه افزود: استراحتگاههایی برای مراجعان تدارک دیده شده و ۶۰۰ مبلمان شهری در مصلی تعبیه کردیم. بسیاری از مشکلات را نیز در حین برگزاری مرتفع کرده و میکنیم. اسکان دانشجویی که تدارک دیدیم به خوبی محقق شده و پیش رفته است. کارت هوشمند ملی به عنوان کیف پول نیز امسال برای اولین بار اجرایی شد که واقعا اتفاق خوبی است.
صفری درباره پارکینگها و دیگر مسائل خدماتی گفت: همه مسائل و مشکلات رصد میشود و موارد جزئی نواقص برق و دیتا حل شده است. اولویت ما در پارکینگدهی برای تخفیف پارکینگ به ناشران و عوامل اجرایی بوده است و تاکید ما در استفاده مراجعان از حمل و نقل عمومی است. روز اول کارتخوانها نیز به دلایل مشکلات زیرساختی یا مشکل در شماره حساب و اطلاعاتی که شاپرک باید میخواند مشکلاتی داشتند که ۹۵ درصد این مشکلات هم برطرف شده است. مساله بنرها و اطلاعرسانی را نیز بهبود بخشیدهایم. موضوع فقط ارائه خدمات نیست مردم تعیین میکنند که این خدمات کجا ارائه شود و هر جا مردم راحتتر بودند باید آنجا را آماده کنیم.
مدیر کمیته رفاهی و اجرایی ادامه داد: ۲۰دستگاه ATM و سه دستگاه شهرنت در مصلی دایر است ایستگاه مرکزی بانک شهر هم احداث شده تا در سریعترین زمان به مشکلات پاسخگو باشد.
او سپس به لزوم حفظ وجه فروشگاه نمایشگاه اشاره کرده و گفت: نمایشگاه ما باید با دید بومی و با توجه به وضعیت نشرمان سنجیده شود. نشر ما هنوز آمادگی حذف بخش فروش را از نمایشگاه ندارد. همین سه روز اول به گفته ناشران ۲۰ درصد افزایش فروش نسبت به سه روز مشابه در شهر آفتاب بوده است همه اینها یعنی نمیتوانیم به صورت یکباره به طرف نمایشگاهی شدن برویم.
او در پایان گفت: مسیرهای امدادی نیز برای رفت و آمد آمبولانسها و ماشینهای امدادی مشخص کرده بودیم که ظاهرا نیاز به اصلاح داشت. ما هر چه نیمکت و استراحتگاه نیز بگذاریم باز هم کم است البته باید توجه کنیم بسیاری از سالنهای ما خودشان ظرفیت احداث استراحتگاه دارند که باید مدنظر قرار بگیرد.