خبرگزاری کار ایران

مستند زندگی داریوش اسدزاده اکران شد

مستند زندگی داریوش اسدزاده اکران شد
کد خبر : ۴۹۰۱۶۸

مستند زندگی داریوش اسدزاده با عنوان «زندگی و دیگر هیچ» اکران شد و و به‌زودی در اختیار شبکه نمایش خانگی قرار می‌گیرد.

به گزارش ایلنا؛ اکران خصوصی فیلم مستند «زندگی و دیگر هیچ» به کارگردانی و نویسندگی ابراهیم شفیعی با محوریت پرتره‌ای از زندگی هنرمند پیشکسوت داریوش اسدزاده، شامگاه دوشنبه 25 اردیبهشت‌ماه با حضور جمعی از هنرمندان سینما، تلویزیون و ‌تئاتر ازجمله فریده سپاه منصور، حبیب دهقان‌نسب، کیهان ملکی، مهدی میامی، فاطمه شکری، پوری بنایی، حسن اسدی، بهزاد خداویسی، امین‌الله رشیدی، عزت‌الله مهرآوران، مهرداد فلاحتگر، احترام برومند، نادر طریقت، علی‌ شاه‌حاتمی، شاهین ‌باباپور، شهناز شهبازی، فرحناز منافی‌ظاهر، محمد متوسلانی، نصرت‌الله وحدت، علی برقی، علی دهکردی، اصغر همت، بابک ‌نوری، بهزاد رحیم‌خانی، سهند جاهد، محمد ابهری، جانباز موسی سلامت و همچنین عوامل فیلم و دوستداران این هنرمند در تالار ایوان شمس برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که با اجرای سیدهادی سیدی آغاز شد؛ داریوش اسدزاده هنرمند پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر با تشویق مکرر مهمانان دقایقی مورد استقبال قرار گرفت.

هم شادم و هم دلتنگ

در ادامه مراسم، داریوش اسدزاده که با تشویق حضار به روی سن آمد در سخنانی کوتاه گفت: به نام آفرینش صحنه‌های باشکوه خلقت. من از این اکرام که توسط شما عزیزان صورت گرفت بسیار سپاسگزارم. با دیدن این فیلم ناراحت نشوید، چرا که هروقت خودم نگاه می‌کنم، گریه می‌کنم.هم شرمسارم، هم شادمان و هم دلتنگ. این فیلم در سال ۹۰ کلید خورد و ساخته شد.

وی به بیان خاطره‌ای از دوران جوانی خود پرداخت و افزود: چهل سال قبل با دوستی که در امریکا با ما همکار بود با یک میلیون دلار برای بازاریابی و تحصیل راهی امریکا شدم اما به هر جهت محقق نشد.

اسدزاده در ادامه سخنان خود که تحت تاثیر تشویق‌های حضار قرار گرفت با گفتن خداحافظ سخنرانی خود را تمام کرد و از همه عوامل تولید تشکر و قدردانی کرد.

پوری بنایی، هنرمند هم در این مراسم حضور داشت و در سخنانی کوتاه از دست‌اندرکاران مراسمِ تجلیل درخواست کرد فقط از داریوش اسدزاده سخن بگویند و گفت: امروز روز بزرگداشت داریوش اسدزاده است. این هنرمند سال‌ها برای هنر ایران درخشیده، بنابراین تقاضای ما این است فقط درباره این بزرگمرد دراین مراسم صحبت کنیم.

داریوش اسدزاده پدر معنوی هنر است

ابراهیم شفیعی نویسنده و کارگردان فیلم مستند «زندگی و دیگر هیچ» نیز در جملاتی کوتاه از داریوش اسدزاده به عنوان پدر معنوی تیم تولید و هنر یاد کرد و گفت که در تولید این فیلم روزانه 22 ساعت فیلمبرداری داشتیم و هیچ یک از همکاران در راه تولید این اثر لحظه‌ای کوتاهی نکردند.

وی افزود: از علی شاه‌حاتمی ‌در مقام استاد و همچنین مادرم که زحمات زیادی را متحمل شدند تشکر می‌کنم که باعث شد تا این اثر فاخر به تولید برسد.

داریوش اسدزاده فرمانده هنر است

در ادامه مراسم ابوالفضل کریمشاهی مدیر عامل شرکت فرش اعیان گفت: زمانی که پیشنهاد ساخت مستند استاد داریوش اسدزاده به ما اعلام شد به دلیل اینکه بخش کوچکی از زحمات این هنرمند ارزشمند جامعه هنری را جبران کرده باشیم، کار را پذیرفتیم.

وی با بیان اینکه در شرکت فرش اعیان به دنبال تبلیغات نیستیم و هدف، حضور و مشارکت در فعالیت فرهنگی و هنری بوده تصریح کرد: در شرکت فرش اعیان کیفیت بهترین تبلیغات بوده است.

کریمشاهی در ادامه به بیان خاطره‌ای از دوران اسارات پرداخت و گفت: حاج آقای ابوترابی در دوران اسارت به رزمندگانی که دل بچه‌ها را شاد می‌کرد می‌گفت که این کار بهترین ارمغانی است که برای آخرت خود می‌فرستید.

وی اضافه کرد: موضوع هنر در جامعه امروز لازمه زندگی است و زندگی که در آن هنر نباشد بی‌روح است؛ چراکه هنر معمار جامعه و لازمه زندگی خلاق و پویا است.

کریمشاهی ادامه داد: اخلاق مداری، مردم داری و دینداری همه صحابه هنر است و فرد هنرمندی چون داریوش اسدزاده در مقام فرمانده هنر قرار دارد.

هنرمندان امروز برای روزگار خود گریه می‌کنند

علی شاه‌حاتمی‌در این مراسم خطاب به داریوش اسدزاده با بیان اینکه اگر تو فیلم خود را می‌بینی و گریه می‌کنی، هنرمندان امروز، روزگارشان را نگاه می‌کنند و به حال خود گریه می‌کنند، افزود: در این مراسم که هیچ یک از مسئولان فرهنگی جامعه حضور ندارند افتخار کن و آن احمق‌هایی که سینمای ایران را به دلیل دریافت جوایز بین‌المللی، سیاه‌نمایی می‌دانند و در برنامه تلویزیونی از آن یاد می‌کنند، نشان دادند که سیاه‌تر از خودشان وجود ندارد.

در بخشی از این مراسم داریوش اسدزاده از سوی معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران مورد تجلیل قرار گرفت.

در ادامه با حضور داریوش اسدزاده، ابراهیم شفیعی و مجتبی بیطرفان از عوامل تهیه و تولید این فیلم قدردانی و تجلیل شد و همچنین شرکت فرش اعیان تابلو فرش هنرمند داریوش اسدزاده و دیگر هنرمندانی که در این مستند حضور داشتند را به آنها اهدا کرد.

احترام برومند همسر مرحوم داوود رشیدی نیز در این مراسم حضور داشت و تابلو فرشی از چهره زنده‌یاد داوود رشیدی در این مراسم به او اهدا شد.

 در پایان این مراسم از فیلم مستند «زندگی و دیگر هیچ» رونمایی شد و حاضران به تماشای این مستند نشستند.

این فیلم  مستند بلافاصله پس از اکران، در اختیار شبکه نمایش خانگی قرار می‌گیرد و عهده‌دارِ پخشِ آن، موسسه فرهنگی فیلمسازی «بیطرف فیلم» است.

در این مستند 75 دقیقه‌ای، بازیگران شاخص و مطرحی چون علی نصیریان، محمدعلی کشاورز، اکبر عبدی، حسن پورشیرازی، فریده سپاه‌منصور، محمد کاسبی، علیرضا خمسه، امین‌الله رشیدی، علی اوسیوند، نادر سلیمانی، علیرام نورایی و کامران تفتی حضور داشته‌اند و اجرای صدای آن بر عهده ماهان شجاعی است. مستند «زندگی و دیگر هیچ» پیش از این در جشنواره مریدای مکزیک مورد تقدیر قرار گرفته و همچنین در جشنواره فیلم سینما حقیقت، ونکوور کانادا و سانتیاگو شیلی حضور داشته است.

عوامل این فیلم عبارتند از: کارگردان و نویسنده: ابراهیم شفیعی، تهیه‌کنندگان: ابراهیم شفیعی و مجتبی بیطرفان، مشاور کارگردان: علی شاه‌حاتمی، مدیر تصویربرداری: مجید طرقی، تصویربردار: تیام کیانی، تدوین: میثم بستانی، آهنگساز: اکبر بلالی، طراح صحنه و لباس: وحیده بخشی، طراح گریم: مرجان یاری، صدابردار: جلال سعادت، برنامه‌ریز و دستیار کارگردان: ابوالفضل نعمتی، مدیر تولید: میلاد عسگریان، مجری طرح: ندا مردانی، عکاس: معصومه مرادی و حامد داداشی نژاد، مشاور رسانه‌ای: فرانک ‌قنبری و صدای ماهان شجاعی.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز