خبرگزاری کار ایران

در آیین قدردانی از عوامل اجرایی هجدهمین نمایشگاه گردشگری مطرح شد:

احصای ۷۰۰ بسته سرمایه‌گذاری و ۱۶۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه گردشگری/ شکست رکورد بازدیدکنندگان/ آموزش ۲‌هزار و ۵۰۰ نفر/ انتشار ۹۴۵ خبر و محتوا در قالب‌های مختلف

احصای ۷۰۰ بسته سرمایه‌گذاری و ۱۶۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه گردشگری/ شکست رکورد بازدیدکنندگان/ آموزش ۲‌هزار و ۵۰۰ نفر/ انتشار ۹۴۵ خبر و محتوا در قالب‌های مختلف
کد خبر : ۱۵۹۷۸۶۰

معاون گردشگری کشور گفت: بخش خصوصی در نمایشگاه امسال پررنگ دیده شد و تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را در حوزه گردشگری به نمایش گذاشتند. همچنین ۷۰۰ بسته و ۱۶۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری احصا شد.

به‌گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور در آیین قدردانی از عوامل اجرایی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران و صنایع وابسته که با حضور سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی عصر شنبه ۲۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد، ضمن قدردانی از عوامل برگزار کننده نمایشگاه گردشگری تهران گفت:  نمایشگاه امسال در نوع خود بی‌نظیر بود و متمایز بودن آن موجب قداست آن شده است و این موضوع مرهون زحمات و حمایت‌های وزیر میراث‌فرهنگی و همدلی و همراهی همه ارکان برگزارکننده است.

او افزود: حضور رئیس‌جمهوری در مراسم افتتاحیه نشان از اهمیت دولت به موضوع گردشگری دارد. امسال ۵۵ هزار مترمربع برای نمایشگاه گردشگری در نظر گرفته شد و بخش خصوصی پررنگ دیده شد و تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را در حوزه گردشگری به نمایش گذاشتند. همچنین ۷۰۰ بسته سرمایه‌گذاری و ۱۶۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری احصا شد.

محسنی بندپی با بیان اینکه تبلیغاتی که در نمایشگاه گردشگری انجام شد، اثرگذار بود، تصریح کرد: در بحث اطلاع‌رسانی از سرپرست اداره‌کل روابط‌عمومی و مرکز اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی برای تولید محتوا و صدا وسیما قدردانی می‌کنم.

معاون گردشگری کشور بیان کرد: هشت هیئت خارجی در نمایشگاه گردشگری تهران حضور داشتند و دیدارهایی انجام شد. ۱۲ غرفه به ۱۰ کشور اختصاص داده شد. همچنین حضور ۱۵ اینفلوئنسر با ۴۵ میلیون فالوور موجب شد تا زیبایی‌های ایران را در صفحه‌های شخصی خود به اشتراک گذارند.

او ادامه داد: ۲۰ کارگاه آموزشی و ۱۰ پنل تخصصی در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران برگزار شد و ۲هزار و ۵۰۰ نفر به شکل حضوری و برخط آموزش دیدند و از این کارگاه‌ها استقبال کردند. همچنین ۲۰۰ دانشجوی خارجی که در ایران تحصیل می‌کنند، در نمایشگاه حضور داشتند.

محسنی بندپی تأکید کرد: مشارکت، هم‌فکری، تبادل نظر و انگیزه مهمترین مسائلی است که می‌تواند وزارت را در مسیر تحول‌بخشی قرار دهد. گردشگری در دولت و برنامه‌ریزان کشور مورد توجه و اهمیت قرار گرفته است. مهمترین اقدام ما در بخش گردشگری برنامه‌محور بودن است.

نمایشگاه گردشگری امسال بی‌نظیر بود

روزبه کردونی مشاور وزیر و سرپرست اداره‌کل حوزه وزارتی و امور بین‌الملل ضمن قدردانی از وزیر میراث‌فرهنگی برای حمایت‌های دلسوزانه و معاون گردشگری برای برگزاری نمایشگاه، گفت: نمایشگاه با استقبال خوبی  از سوی مقامات روبرو بود. از ۱۲ غرفه ادارات کل استانی بازدید کردم و مدیران کل گفت‌وگو کردیم.

او ادامه داد: همه اذعان داشتند نمایشگاه امسال بی‌نظیر بوده است. همدلی خوبی بین دست‌اندرکاران نمایشگاه شاهد بودیم. امیدوارم مردم که مخاطبان اصلی نمایشگاه هستند، شاهد رویدادهای با شکوه‌تر دیگری در حوزه گردشگری باشند.

نقاط قوت و ضعف نمایشگاه احصا شود

بهروز ندائی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی در ادامه ضمن قدردانی از برگزارکنندگان نمایشگاه گفت: هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران باید آسیب‌شناسی و نقاط قوت و ضعف آن احصا شود. در این نمایشگاه به تمام استان‌ها سفر کردیم، از این رویدا بزرگ پشتیبانی می‌کنیم.

رکورد بازدیدکنندگان شکسته شد

سید مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در ادامه گفت: بنابر گفته آقای قنبری، معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی رکورد بازدید نمایشگاه شکسته شد و جمعیت زیادی از نمایشگاه بازدید کردند.

او افزود: در این نمایشگاه قراردادهای خوبی بسته شد و تورهای گردشگری برای ماه‌های آینده حتی تا شش ماه دیگر رزرو شد. همچنین در این دوره همه افراد مرتبط با صنعت گردشگری از جمله فعالان گردشگری، تشکل‌ها و حدود ۴۰۰ نفر از فعالان بوم‌گردی از سراسر کشور در نمایشگاه حضور داشتند.

نمایشگاه گردشگری پادزهر ایران هراسی بود

پرهام جانفشان سرپرست نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری در ادامه گفت: نمایشگاه گردشگری پادزهر ایران هراسی بود و نتیجه انجام کار گروهی بود و برای مردم شادی و نشاط ایجاد کرد. در این دوره گردشگری خوراک و آموزش‌ها بی‌نظیر بود. این نمایشگاه قابل مقایسه با نمایشگاه‌های برتر است.

برگزاری۵۰ نشست B۲B 

‌ مسلم شجاعی، سرپرست دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی در ادامه از دیدارهای سازنده هشت‌ هیئت‌ خارجی در نمایشگاه گردشگری خبر داد و گفت: ۵۰ نشست B۲B با کشورها برگزار شد.

برگزاری ۱۰ پنل تخصصی و طرح مسائل ۶ تشکل بخش خصوصی

ابوطالب قاسمی سرپرست دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری در ادامه گفت: ۱۰ پنل تحصصی با موضوعات روز برای ۶ تشکل بخش خصوصی و اعضای هیئت مدیره توسط اساتید به‌نام برگزار شد و آن‌ها مسائل خود را در این پنل‌ها مطرح کردند.

او ادامه داد: ۲۰ انجمن گردشگری در نمایشگاه حضور داشتند و برای نخستین بار فضایی را در نمایشگاه به دانش‌آموزان اختصاص دادیم و تورهای دانشجویی برگزار شد.

همکاری ادارات کل استان‌ها برای تهیه بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

احمد تجری مدیرکل سرمایه‌گذاری، زیرساخت و مناطق نمونه گردشگری در ادامه گفت: در حوزه سرمایه‌گذاری از ماه‌ها قبل بسته‌هایی را تهیه کردیم، بخش جدی مجوزهاست که باید با همکاری دستگاه‌های مختلف اخذ شود. با همکاری استان‌ها بیش از  ۲‌هزار و ۳۰۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری و کتابچه و بروشور برای نمایشگاه تهیه شد. در این دوره شاهد انسجام خوبی بودیم.

انتشار ۹۴۵ خبر و محتوا در قالب‌های مختلف در میراث‌آریا

فرهاد عزیزی سرپرست اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گردشگری در ادامه گفت: برگزاری با شکوه نمایشگاه گردشگری به دلیل حمایت‌های دلسوزانه وزیر میراث‌فرهنگی و حاصل تلاش معاونان و مدیران وزارت میراث‌فرهنگی و سایر دست‌اندرکاران بود.  

او افزود: در نمایشگاه امسال ۸ تیم حرفه‌ای برای تولید محتوا در نمایشگاه مستقر شدند. ۹۴۵ خبر و محتوا در قالب‌های مختلف در میراث‌آریا منتشر شد. ۶۹۶ مورد توزیع محتوا در رسانه‌ها، خبرگزاری و روزنامه‌ها انجام شد. ۲ استودیو در نمایشگاه مستقر بود که در استودیوی شماره یک،‌ ۷۹ برنامه پخش زنده تلویزیون و اینترنتی داشتیم و در استودیوی شماره دو، ۸۲ برنامه توسط خبرنگاران تولید شد. 

عزیزی تصریح کرد: فضای خوبی در نمایشگاه حاکم بود و با استقبال مقامات روبرو بود.

غرفه‌های استانی در ۲۰ شاخص ارزیابی شدند

حسین الله‌بداشتی سرپرست اداره‌کل امور استان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد وزارت میراث‌فرهنگی در ادامه گفت: در نمایشگاه گردشگری نشست وزیر میراث‌فرهنگی با مدیران ستادی،‌ مدیران‌کل استان‌ها و نشست معاون گردشگری با مدیران‌کل استان‌ها برگزار شد.

او ادامه داد: غرفه‌ای برای تشکل‌های مردم نهاد پیش‌بینی کردیم و  استقبال خوبی انجام شد، همچنین غرفه‌های استانی در ۲۰ شاخص ارزیابی شدند.

عظیم پناه از بخش بین‌الملل وزارت میراث‌فرهنگی در ادامه درباره نحوه دعوت از سفرا، مهمانان خارجی و اطلاع‌رسانی نکاتی را مطرح کردند.

 

هماهنگی و همراهی خوبی بین برگزارکنندگان نمایشگاه شاهد بودیم

مصطفوی مدیرکل حراست وزارت میراث‌فرهنگی در ادامه از زحمات برگزارکنندگان نمایشگاه قدردانی کرد و افزود: هماهنگی و همراهی خوبی بین برگزارکنندگان نمایشگاه وجود داشت، آقای صالحی‌امیری از ماه‌ها قبل پیگیر نمایشگاه گردشگری بودند و حمایت‌های خوبی برای برگزاری با شکوه آن انجام دادند.

کارگروهی برای برگزاری نمایشگاه در سال آینده برای شناسایی نقاط قوت و ضعف تشکیل شود 

اسدالله رازانی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی در ادامه گفت: بخشی از کار نمایشگاه بر عهده ما بوده است، در این رویداد شاهد توجه ویژه وزیر میراث‌فرهنگی بودیم. با تلاش همه همکارانم در ستاد و استان‌ها کار بزرگی رقم خورد.

او ادامه داد: کارگروهی از الان برای برگزاری نمایشگاه در سال آینده تشکیل شود تا تمام نقاط قوت و ضعف را برای برگزاری باشکوه‌ نمایشگاه بررسی کنند. این رویداد بزرگ می‌تواند به توسعه اقتصادی کمک کند. 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز