حسی از عشقی ملایم و زندگی در «آب در غربال»
کتاب «آب در غربال» سعی دارد روایتگر زندگی روستایی باشد که به آرامی با عشق و فقر و مرگ دست و پنجه نرم میکند و پیش میرود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کتاب «آب در غربال» نوشته کامالا مارکاندایا و ترجمه فریدون مجلسی از جمله داستانهای هندی است که توسط نشر خوب در قالب ۲۳۸ صفحه و با قیمت ۵۹ هزار تومان روانه بازار کتاب شده است.
این کتاب ماجرای زندگی دختری است که در روستا زندگی میکند و طعم عشق، فقر و مرگ را در میان دنیایی که توسعه و مدرنیته را پشت سر میگذارد، میچشد. زندگی روستایی او با توسعه گره خورده و میکوشد آنچه از زندگی میخواهد را بدست آورد.
«آب در غربال» داستانی است بسیار لطیف و زیبا از زندگی و عشق و مرگ و بقا در روستایی دورافتاده در هند؛ داستان یک زندگی. یک زندگی بسیار متفاوت که در پایان از آنچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است و همچون آب در غربال از آن هیچ برجای نمیماند، مگر عشقی ملایم و دیگر هیچ.
در بخشی از این کتاب آمده است:
اکنون گاهی میتوانم به وضوح ببینم، حجاب گشوده میشود و چند ثانیهای آسمان آبی و درختان شاداب را میبینم. سپس دوباره آن حجاب به رویم بسته میشود و به دنیای خود باز میگردم، دنیایی که با گذر هر روز اندکی تیرهتر میشود، با این حال تنها نیستم، زیرا چهرههای کسانی که دوستشان داشتهام، چیزهایی که با آنها آشنا بودهام شکلها، حالتها، تصویرها همیشه در برابرم هستند و گاهی چنان زندهاند که به راستی نمیتوانم بگویم آنها را میبینم یا نه. آیا آن حجاب برداشته میشود تا رخصت دهد ببینم یا صرفا آنها را در ذهن خود میبینم.