خبرگزاری کار ایران

معاون پارلمانی رئیس جمهوری:

رئیس جمهور بر اجرایی شدن بیانات رهبری تاکید دارند/ اعتماد مردم به دولت سلب شده است

رئیس جمهور بر اجرایی شدن بیانات رهبری تاکید دارند/ اعتماد مردم به دولت سلب شده است
کد خبر : ۱۱۲۴۱۷۰

سید محمد حسینی(معاون پارلمانی رئیس جمهور) به تاکید آیت االه رئیسی در اجرایی شدن بیانات رهبری اشاره کرد.

به گزارش ایلنا، سید محمد حسینی شامگاه یکشنبه ۷ شهریورماه باحضور در برنامه «در انتهای الوند» به سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر اشاره کرد و گفت: شهید رجایی پس از انقلاب ابتدا مسئول آموزش و پرورش شد و افتخار می‌کرد که معلم است و شهید باهنر در تدوین کتاب‌های درسی با شهید رجایی همراهی داشت. دو معلم در بالاترین مقام اجرایی کشور قرار گرفتند و ۲۸ روز کار کردند. 

وی ادامه داد: این دو عزیز به شهادت رسیدند اما نامشان جاودان است و امیدوارم دولت سیزدهم جا پای این دو بزرگوار بگذارد. 

وی با اشاره به دیدار با رهبر معظم انقلاب افزود: باید از رهبر انقلاب تشکر کرد که بلافاصله با وزرا دیدار کردند. شنبه خدمت ایشان رسیدیم و توصیه‌های ارزنده‌ای بیان کردند که آیت الله رییسی نیز در جلسه امروز هیات دولت، بر اجرایی شدن خواسته‌های ایشان تاکید کرد. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: رسانه‌ها باید در ادامه مطالبات را پیگیری کنند. حضرت آقا فرمودند به مردم قول ندهید مگر عمل کنید. در سال‌های اخیر وعده‌هایی دادند و عمل نکردند و اعتماد عده‌ای از مردم سلب شده و این دولت باید طوری کار کند که مردم باور کنند که مسوولان به فکر منافع مردمی هستند. تک تک نکات رهبر انقلاب دقیق و حساب شده بود و باید روی واژه به واژه این بیانات دقت شود. 

حسینی تصریح کرد: پیوست عدالت برای نخستین بار مطرح شد. در گذشته تصمیماتی گرفته شده که فاصله طبقاتی افزایش یافته است. دلار ۴۲۰۰ تومانی به کالای اساسی تبدیل نشد و به دلالی و واسطه‌گری رسید و مردم هزینه آنرا پرداخت کردند. 

وی اظهار کرد: در داستان خصوصی‌سازی چه اتفاقاتی رخ داد که در نهایت رییس سازمان خصوصی‌سازی را دستگیر کردند. یک مورد دو مورد نبود بلکه در چند مورد کارخانه تعطیل می‌شد و زمین کارخانه به فروش می‌رسید. 

وی ادامه داد: باید مکانیزمی طراحی شود که واگذاری‌ها به سود یک نفر منتهی نشود و به مشکلات کارگران دامن بزند. از سال ۹۲ به بعد فاصله طبقانی ما بیشتر شده است در حالی که ما به دنبال عدالت بودیم. در سال‌های اخیر افرادی که تفکرات سرمایه داری دارند، افتخار می‌کردند مسکن نساختند و به طبقات محروم کمک نکردند. 

این مقام مسئول یادآور شد: برخی فکر می‌کردند اگر قوه قضاییه با فساد مبارزه کند، کار تمام است در صورتی که منشا این فساد در قوه مجریه است؛ از اینرو باید مدیران سالم و پایبند به ارزش‌ها انتخاب شوند و دستگاه‌های نظارتی و مردم و فضای مجازی و راه اندازی سامانه‌ها از پنهانکاری و رانت جلوگیری کرد. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم گفت: باید مسائل علنی باشد، اگر وزیری می‌خواهد مزایده و مناقصه‌ای در مجموعه داشته باشد، باید شفاف باشد و به افراد خاصی تعلق نگیرد. در عین حال باید دولت الکترونیک را محقق کنیم. 

وی ادامه داد: دولت برنامه‌های تحولی در بخش‌های مختلف در دستور کار دارد تا از حالت انفعال دور شویم. در این روال کنونی راه به جایی نمی‌بریم و دچار رخوت و ایستایی خواهیم بود. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: دیپلماسی خارجی، راه اندازی دیپلماسی اقتصادی و ساخت یک میلیون مسکن کارهای بزرگی است که باید به اجرا برسد. 

حسینی یادآور شد: برادر، پدر زن و دیگر اقوام مسوولانی را داشتیم که سوء استفاده کردند. ما به دنبال حکومت علوی هستیم و ببینید مولا علی با برادرش چگونه برخورد می‌کند. مسوولان باید مراقب باشند. رهبر انقلاب چهار فرزند پسر دارند اما هیچ کدام از این بزرگواران مسوولیت اجرایی ندارند در حالی که توانمندی‌های بسیاری دارند. 

حسینی افزود: باید حتی از برخی چیزهای مباح هم پرهیز کرد و رسانه‌ها روی سوء استفاده از موقعیت افراد و مسوولان حساس باشند. 

وی درباره امضای میثاق نامه از سوی اعضای هیات دولت نیز گفت: پنجشنبه که نخستین جلسه دولت را تشکیل دادیم میثاق نامه امضا کردیم و رییس جمهوری نیز با کسی رودربایستی ندارد و تاکید کرد اگر کسی دنبال چیزی باشد با او برخورد می‌کنیم و تک تک اعضای دولت این مهم را به معنای التزام عملی به شعائر انقلاب اسلامی امضا کردند. 

حسینی خاطرنشان کرد: ما باید هرچه مهمتر است مورد توجه قرار دهیم. به حاشیه‌ها نپردازیم. سه قوه نیز امروز با هم هستند و همه باید توانشان را به خدمت بی‌منت بگذارند. مردم از سوء استفاده و پارتی بازی در ادارات رنج می‌برند. مافیاهایی در جاهای مختلف راه افتاده که باید با آن برخورد شود. تولید محوری، فناوری، شایسته سالاری از دیگر موارد مورد تاکید است. 

معاون پارلمانی در پایان تاکید کرد: نخبگان نباید احساس کنند که به آنان توجه نمی‌شود. ما سامانه‌ای برای ایده‌های مختلف داریم و وزرا موظف به ارتباط به جوانان خلاق و نخبگان هستند تا از این شرایط فعلی برون رفت حاصل شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز