خبرگزاری کار ایران

جزیره مرجانی نیازمند توجه و تسهیل قوانین است؛

کیش، مات نمی‌شود

کیش، مات نمی‌شود
کد خبر : ۲۲۷۶۰۲

آیا طی ماه‌ها و سالهای آینده جزیره کیش به روز‌های اوج خود بازخواهد گشت و بازهم توریست‌های داخلی و خارجی این جزیره را جایگزین دبی و ترکیه خواهند کرد یاخیر؟. جزیره‌ای که در صورت توسعه و تسهیل قوانین می‌تواند همانطور که پیش‌تر در این گزارش به آن اشاره شد هم جایگزین کشور‌های حاشیه خلیج فارس شود و هم میزبان موج تازه‌ای از سرمایه گذاران خارجی در راستای توسعه اقتصادی باشد.

جزیره کیش به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری ایران محسوب می‌شود و سالانه پذیرای گردشگران داخلی و خارجی است. از این رو بسیاری براین باور هستند که باید فعالیت‌هایی که در زمینه توریست و صنعت در این جزیره مرجانی در حال انجام است شدت یابد تا خدمات مطلوبی به گردشگران ارائه شود. براساس آخرین آمار نیز هم اکنون این جزیره ظرفیت پذیرش روزانه ۶۰ سورتی پرواز و ۶۰۰۰ مسافر داخلی و خارجی را دارد.

اما در خصوص فعالیت‌های عمرانی جزیره کیش در راستای جذب توریست باید به سفر چندی پیش رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اشاره کرد چرا که وی در بازدیداز پروژه‌های عمرانی این جزیره گفته است که طرح‌های اجرا شده درکیش نشان دهنده توجه وتلاش مسئولان جزیره به توسعه ورونق کیش است.

مهدی هاشمی همچنین گفته است که پروژه‌های اجرا شده و بخش‌هایی که دردست ساخت است نشان دهنده تلاش‌ها وزحمات زیاد مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش به توسعه و رونق کیش است و با هدف خدمت رسانی به ساکنان وگردشگران درحال انجام است. جزیره کیش دارای ظرفیت‌های بسیاری است که با توجه به توسعه زیرساخت‌ها وبسترسازی‌های انجام شده می‌تواند به الگویی برای تمام مدیران شهری کشورتبدیل شود.

باید با بهره گیری از بر‌ترین تکنولوژی‌های دنیا، بومی سازی این طرح‌ها وجمع آوری مجموعه‌ای از آخرین دستاوردهای بین المللی دراین جزیره، زمینه‌های گردشگری را تقویت کنیم.

این صحبت‌های نماینده مردم در خانه ملت در خصوص گردشگر به این معنا است که مسئولان جزیره می‌توانند برای توسعه آن از حمایت مجلس نیز بهرمند شوند، چراکه این قانون گذارن هستند که با تسهیل در امر تصویب قوانین می‌توانند زمینه اقدامات موثر گردشگری را فراهم کنند. همچنین در امر سرمایه گذاری می‌توانند قوانینی را به تصویب برسانند که موجب شود سرمایه گذاران داخلی و خارجی بیشتری در این ساحل مرجانی حضور یابند.

حال جدای از بحثحمایت‌های قانون گذارن، مسئولان جزیره نیز می‌توانند مقدمات ارائه خدمات رفاهی بیشتر به گردشگران را فراهم کنند.

همگان می‌دانند جزیره کیش دارای سواحل بسیار زیبایی است که متاسفانه آنطور که باید و شاید مورد توجه مسئولان گذشته قرار نگرفته بود و تنها بخش کوچکی از این سواحل مورد استفاده گردشگران قرار گرفته است به طوری که عموم گردشگران تنها از منطقه‌های خاص و آباد شده استفاده مطلوب می‌کنند.

چندی پیش هم تعدای از گردشگران این جزیره در گفت‌و‌گو با ایلنا اعلام کردند که باتوجه به موقعیت جغرافیایی این جزیره در فصول سرد سال کیش می‌تواند پذیرای گردشگران بسیاری از کشور‌های اروپایی و آمریکای شمالی باشد و ما امیدواریم در سفر‌های بعدی خود به این جزیره شاهد افزایش و توسعه خدمات ارائه شده به توریست‌ها باشیم.

جزیره کیش دارای ۳۴ مزیت اقتصادی است

این مهم سبب شد تا با کشت‌پور، مشاورعالی مدیرعامل سازمان گفت‌و‌گویی داشته و آخرین اخبار را از زبان وی جویا شویم.

وی در ابتدا بیان می‌دارد که جزیره کیش دارای ۳۴ مزیت اقتصادی است که هریک از این مزایا شرایط را برای تردد و سرمایه گذاری گردشگران وسرمایه گذاران خارجی تسهیل می‌کند.

وی تاکید می کند که جزیره کیش، منطقه فرصت هاست و باتوجه به وجود شاخصه‌های مهم گردشگری مانند جاذبه‌های طبیعی شامل دریا، آفتاب، سواحل زیبا و همچنین امکانات وزیرساخت‌های فراهم شده به عنوان بستری آماده برای سرمایه گذاری و

ساخت طرح‌های نوین گردشگری می‌تواند میزبان سرمایه گذاران صنعت گردشگری از کشورهای مختلف باشد.

مشاور عالی مونسان می‌افزاید: امکانات گردشگری درجزیره کیش به گونه‌ای فراهم شده است که گردشگران داخلی و خارجی بتوانند درکنار خانواده‌هایشان در محیطی سالم، پاک وامن تفریح کنند.

همچنین وجود شرایط مناسب آب و هوایی در جزیره کیش همزمان با فصل سرما در اروپا از عوامل موثر درجذب گردشگران کشورهای اروپایی است و تورگردانان این کشور‌ها می‌توانند درماه‌های سرد سال اروپا، جزیره کیش را به عنوان مقصد گردشگری به گردشگران معرفی کنند. البته باید به این مهم نیز اشاره کرد که سازمان منطقه آزاد کیش برای گسترش روابط درحوزه‌های گردشگری، تجاری و اقتصادی آماده همکاری با کشورهای علاقمند است.

البته باید به این نکته اشاره کرد که چندی پیش، جیرفتی، معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش گفته بود که از جمله مزیت‌های سرمایه گذاری خارجی در این جزیره، حضور گردشگران خارجی بدون نیاز به دریافت ویزا، امکان فعالیت اشخاص و شرکت‌ها با مالکیت صدرصد خارجی، معافیت‌های مالیاتی و گمرکی، امکان فعالیت بانک‌های بین المللی و انجام امور اداری بدون بروکراسی درکمترین زمان است.

با این همه باید دید که آیا طی ماه‌ها و سالهای آینده جزیره کیش به روز‌های اوج خود بازخواهد گشت و باز هم توریست‌های داخلی و خارجی این جزیره را جایگزین دبی و ترکیه خواهند کرد یاخیر؟.

جزیره‌ای که در صورت توسعه و تسهیل قوانین می‌تواند همانطور که پیش‌تر در این گزارش به آن اشاره شد هم جایگزین کشور‌های حاشیه خلیج فارس شود و هم میزبان موج تازه‌ای از سرمایه گذاران خارجی در راستای توسعه اقتصادی باشد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز