معاون کمیته امداد سیستان و بلوچستان در گفتوگو با ایلنا:
ارائه آموزشهای فنی و حرفهای به ۵۷۹ زن سرپرست خانوار
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: در شش ماهه نخست سال جاری ۵۷۹ زن سرپرست خانوار مددجو در استان از دورههای آموزش فنی و حرفهای بهرهمند شدند.
رمضان پودینه در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: تاکنون طرحهایی که اجرا شده با توجه به موقعیت جغرافیایی، استعداد و نیاز منطقه شامل طرحهای دامپروری، کشاورزی، کسب و کار، خدماتی، صنایع دستی و سایر طرحها است.
وی افزود: اکنون به دلیل خشکسالیهای مستمر، به سمت طرحهای جدید و دانشبنیان از قبیل پنل خورشیدی، شیوههای نوین کشاورزی و تولید گیاهان دارویی حرکت کردهایم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در شش ماهه نخست سال جاری ۵۷۹ زن سرپرست خانوار از خدمات آموزشهای فنی و حرفهای در رشتههای مختلف شغلی بهرهمند شدند.
پودینه یادآور شد: کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان با ارائه آموزشهای فنی و حرفهای در سه سطح مقدماتی، مهارتآموزی، پایدارسازی و توسعه به دنبال ارتقای مهارتهای شغلی، اشتغال و بکارگیری کارآموزان در بنگاههای اقتصادی است.
وی اعلام کرد: استعدادسنجی، ارایه مشاورههای شغلی و اعطای تسهیلات اشتغالزایی در حد ضرورت و رفع مشکلات آنها در راس اقدامات و برنامه های این نهاد قرار دارد تا در نتیجه زمینه توانمندی آنها را ایجاد کرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: این نهاد با توجه به نیازهای کارفرمایان با ارائه آموزشهای لازم در مراکز فنی و حرفهای و آموزشگاههای آزاد تحت نظارت این سازمان به مددجویان زمینه اشتغال فرزندان مددجو را از طریق معرفی مستقیم به کارفرمایان بنگاههای اقتصادی، شهرکهای صنعتی و شهرکهای کارگاهی پیگیری میکند.
پودینه افزود: مددجویان پس از آموزش و کسب مهارت براساس نوع طرح در قالب مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد تسهیلات دریافت می کنند همچنین نظارتهای لازم بر طرح های اشتغال، قبل، حین و بعد از اجرای طرح جهت پایدارسازی طرح های مذکور انجام میشود.