آیتالله محامی:
دستگاهها نباید در ارائه خدمات، تفاوتی از جهت مذهب قائل شوند
نماینده مقام معظم رهبری در استان سیستانوبلوچستان گفت: دستگاهها نباید در ارائه خدمات، تفاوتی از جهت مذهب قائل شوند یا نسبت به ترویج مذهب خاص و تغییر مذهب اقدام کنند چرا که این اقدامات اختلاف ایجاد میکند و به مصلحت استان و کشور نیست.
به گزارش ایلنا، آیتالله مصطفی محامی، نماینده مقام معظم رهبری در استان سیستانوبلوچستان در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین سید امیر عبدالملکی مسئول مجمع طلاب جهادی الکفیل و جمعی از کارکنان اداره کل کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان با اشاره به مسائل فرهنگی و اقتصادی به عنوان دو رکن عمده مشکلات در استان، اظهار کرد: کمبود مدارس و آمار بالای بازماندگان از تحصیل نیازمند همکاری و همیاری بیشتر با آموزشوپرورش است.
امام جمعه زاهدان با اشاره به ضرورت توجه به مدارس، حوزههای علمیه و دانشگاهها در استان، افزود: ساخت مدرسه و برنامهریزی ویژه برای مدیریت آن از کارهای مهم و با ارزش است. با توجه به وسعت استان و پراکندگی جمعیت، ساخت مدارس شبانهروزی میتواند بسیاری ازمشکلات را حل کند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ادامه داد: ساخت مدارس به صورت شبانهروزی گاهی به لحاظ تربیتی تاثیر گذاری بیشتری خواهد داشت زیرا دانشآموز ساعات بیشتری تحت تعلیم و تربیت قرار میگیرد.
وی با اشاره به تاثیر اشتغالزایی بر رشد و پیشرفت استان، گفت: اشتغالزایی از دیگر نیازهای مهم است که میتواند به عنوان یکی از امور زیربنایی با همتی مضاعف دنبال شود.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان در رابطه با گزارش ارائه شده از سوی حاضرین، تاکید رهبری را مبنی بر این که دستگاههای نظام باید به همه شهروندان جمهوری اسلامی ایران خدمات ارائه کنند، متذکر شد و عنوان داشت: دستگاهها نباید در ارائه خدمات، تفاوتی از جهت مذهب قائل شوند یا نسبت به ترویج مذهب خاص و تغییر مذهب اقدام کنند چرا که این اقدامات اختلاف ایجاد میکند و به مصلحت استان و کشور نیست.
نماینده ولی فقیه در سیستانوبلوچستان عادت به مساعدهگیری و ازبین رفتن روحیه کار را از چالشهای پیش روی استان دانست و گفت: گاهی با وجود مشاغل مختلف باز هم افراد حاضر به انجام آن نیستند و با روی آوردن به مشاغل کاذب به دنبال درآمد بیشتر هستند.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: در شرایطی که ضرورت دارد خدماتی به نیازمندان ارائه شود، حفظ کرامت خانواده نیازمند بسیار مهم است.
وی ایجاد اشتغال یا تحویل برخی کالاها برای ایجاد اشتغال را منوط به دریافت هزینه دانست و گفت: در این صورت فرد از دسترنج خود استفاده میکند و بابت دریافت مساعده شرمنده نیست و از طرفی قدر کمکهای دریافتی را بیشتر میداند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در برخی مناطق با آموزش لازم، افراد سرمایهدار را به سرمایهگذاری تشویق کنیم تا در صورت حصول نتیجه مطلوب تبدیل به الگوی مناسبی برای دیگران باشد.