فرمانده نیروی هوایی ارتش:
آماده برگزاری رزمایشهای مرکب با سایر کشورها هستیم/نیروهای مسلح حفظ و ارتقای توان دفاعی خود را به برجام گره نزدهاند
فرمانده نیروی هوایی اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند تا روابط نظامی شایستهای با ارتشهای کشورهای دوست و برادر برقرار کرده و سهمی موثر در مسیر توسعه صلح و امنیت منطقهای و جهانی ایفا کند که در این راستا آماده برگزاری رزمایشهای مرکب و انعقاد تفاهم نامه با کشورهای منطقه و سایر کشورها هستیم.
به گزارش ایلنا، امیر خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسمی که به مناسبت روز نیروی هوایی در هتل نهاجا و با حضور فرماندهان و مسئولین این نیرو و وابستگان نظامی کشورهای خارجی برگزار شد، اظهار کرد: لغو روادید و عدم پذیرش اتباع ۷ کشور مسلمان جهان در کنار استثنا کردن متهمان ردیف اول حملات ساختگی ۱۱ سپتامبر حاکی از عمق کینه توزی و غیر قابل اعتماد بودن زمام داران این کشور است.
وی افزود: تحولات سیاسی اخیر ایالات متحده نگرانی های جهانی را در خصوص سرعت گرفتن خشونت و نژادپرستی سازمان یافته از خاستگاه عمده نا امنیهای جهان یعنی آمریکا افزایش داده است.
فرمانده نهاجا خاطر نشان کرد: کارنامه دولت گذشته ایالات متحده نیز روشن تر از دولت فعلی آن نیست و سوابق بدعهدیهای ایالات متحده در اجرای برجام و اعمال تحریمهای جدید به بهانه دستاوردهای موشکی، پرهیز رئیس جمهور سابق این کشور از وتوی طرح تمدید قانون تحریم ایران (ISA) و موارد متعدد دیگر از جمله مصادیق عهد شکنی و دشمنی آمریکا است که پشت ژست مردم فریبانه دموکراسی و ابرقدرتی جهان نمایان شده است.
شاه صفی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مبتنی بر اصالت دینی مردم و قشر مستضعف است اظهار داشت: امام خمینی (ره) تفکر کلیشه ای از حکومت اسلامی به عنوان بازگشت به سالهای سیاه را نابود ساخت و ثابت کرد که اسلام همچنان نیرویی پویاست که قادر به راهبری امت در اجتماع به اصطلاح مدرن و فوق مدرن کنونی است.
وی گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی ادبیاتی مانند استکبار و مستضعفین به سیاست وارد شد که در ادبیات سیاسی رایج جهان ما به ازایی نداشت و هر آنچه فهم آن برای دنیای غرب سخت بود در فرهنگ اسلامی پیشینه روشن دینی داشت.
فرمانده نیروی هوایی ارتش به وجود آوردن جریاناتی مانند القاعده و داعش را برنامه ایالات متحده برای مقابله عملی با تفکر بیداری اسلامی برشمرد و تصریح کرد: نظام سلطه و استعمار نو هم زمان با شکل گیری مطالبه گری اسلامی مردم منطقه، نسبت به تقویت نوعی از تروریسم شکل گرفته در لباس بنیادگرایی اقدام کردند که ارتباطی با تفکر اسلام ناب محمدی ندارند.
وی گفت: نکته حائز اهمیت این است که همین بنیادگرایی متقلبانه به ویژه در شکل جدید خود به نام داعش، با استفاده از خلاء موجود در بین جوانان اروپایی اقدام به جذب نیروهایی کرده که امروز پس از شکست تروریسم در منطقه شاهد بازگشت این نیروها به موطن اصلی خودشان هستیم.
شاه صفی با بیان اینکه «نیروهای مسلح از جمله نیروی هوایی، همسو با سیاستهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران، حفظ و ارتقاء توان دفاعی خود را به برجام گره نزده اند»، اظهار کرد: نیروی هوایی ارتش در دوران پس از جنگ تحمیلی، به ویژه در دوران تحریم با استفاده از متخصصین داخلی و تعامل سازنده با مراکز دانشگاهی به بومی سازی بخش قابل ملاحظهای از سامانهها و تولید داخلی شبیه سازها و قطعات گلوگاهی دست یافته و با حضور در عرصه پرندههای بدون سرنشین خیز بلندی برای تقویت بنیه دفاع هوایی خود بر اساس راهبرد مقابله با اهداف نقطهای بر مبنای تهدیدات جدید تروریستی منطقهای و فرامنطقهای برداشته است.
وی افزود: توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران کاملا صلح طلبانه است و موید این ادعا، تاریخ روشن ما و رویدادهای منطقه است. در حالی که در همین ایام شاهد بمباران و کشتار مردم مظلوم یمن با استفاده از مستشاران خارجی و تخصیص بودجه های نظامی نجومی هستند.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با حساس برشمردن منطقه غرب آسیا و وجود منافع بسیار زیاد کشورها در این نقطه راهبردی گفت: جمهوری اسلامی ایران باید ضمن حضوری مقتدر و اتخاذ سیاستی استقلال طلبانه در این منطقه، الگویی جهانی از یک کشور مستقل را ارائه نماید تا با تکیه بر خودکفایی و خوداتکایی، تا حد امکان از بهترین سامانه های آفندی روز دنیا برخوردار باشد.
امیر شاه صفی در پایان گفت: در همین راستا نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند تا روابط نظامی شایستهای با ارتشهای کشورهای دوست و برادر برقرار کرده و سهمی موثر در مسیر توسعه صلح و امنیت منطقهای و جهانی ایفا کند که در این راستا آماده برگزاری رزمایشهای مرکب و انعقاد تفاهم نامه با کشورهای منطقه و سایر کشورها هستیم.