خبرگزاری کار ایران

سلیمانی در نشست مجلس و قوه قضاییه:

مجازات‌ها باید به سمت مسائل اجتماعی و فرهنگی هدایت شوند

مجازات‌ها باید به سمت مسائل اجتماعی و فرهنگی هدایت شوند
کد خبر : ۱۵۶۴۴۹۶

نماینده مردم بافت در مجلس با بیان اینکه باید مجازات‌ها تغییر کند و به سمت مسائل اجتماعی و فرهنگی هدایت شوند، گفت: اگر کسی مجازات شده باید مهارتی کسب کند تا در جامعه از آن استفاده نماید.

به گزارش ایلنا، یاسر سلیمانی در نشست مشترک علنی و غیر رسمی مجلس و قوه قضائیه که امروز (دوشنبه ۱۲آذر ماه) در صحن برگزار شد به موضوعات و دغدغه مردم اشاره کرد و گفت: آمار بالای زندانیان یکی از مشکلات در شهرستان‌ها است، در مرکز استان کرمان ۵ هزار زندانی در زندان‌ها حضور دارند، در این مرکز چند هزار زندانی کنار یکدیگر نگهداری می‌شوند و ما انتظار داریم روند اصلاحی شکل بگیرد. حال آنکه هر میزان که امکانات داشته باشیم و فضا وجود داشته باشد این روند اصلاحی به سختی اجرا می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر تغییر مجازات‌ها، افزود: طی روزهای گذشته فردی  تماس گرفت که برای وی مجازاتی تعیین شده تا در شهرستان حوزه انتخابیه اینجانب سرمایه‌گذاری کند زیرا دارای منطقه محروم هستیم، این یکی از اقدامات مناسب است و باید مجازات‌ها تغییر کند و به سمت مسائل اجتماعی و فرهنگی هدایت شوند.

نماینده مردم بافت، رابر و ارزویه در مجلس با تشکر از کارکنان سازمان زندان‌ها، گفت: کار در زندان‌ها با وجود این تعداد زندانی بسیار دشوار است لذا اصلاح حقوق کارکنان سازمان زندان‌ها یکی از درخواست‌ها است و از این فرصت برای طرح آن استفاده می‌کنم.

سلیمانی تصریح کرد: در بحث توسعه اشتغال اقدامات خوبی در حال انجام است که باید حمایت شود و جای تقدیر و تشکر دارد. اگر کسی مجازات شده باید مهارتی کسب کند تا در جامعه از آن استفاده نماید و این نیاز دارد تا در بودجه سازمان زندان‌ها تجدید نظر شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نظارت بر حوزه صنعت و معدن یکی از نکات بسیار مهمی است که در استان کرمان باید به آن توجه شود و از مسئولین درخواست دارم نسبت به آن حساس باشند، گفت: امروز قسمت عمده‌ای از فسادهایی که در حوزه معادن و صنعت مطرح می‌شوند به دلیل گردش مالی فوق العاده بسیار زیاد این حوزه است، بازرسی‌ها و نظارت‌ها باید در این حوزه تقویت شود. در استان کرمان شاهد تفاوت حقوق‌ها هستیم و حتی این موضوع باعث شده قضات و پزشکان نیز کار خود را رها کنند تا رایزنی انجام داده و وارد حوزه صنعت شوند. در حوزه صنعتی و مدنی کارگر ۲۰ میلیون دریافت و مدیر وی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان دریافت می‌کند این تفاوت حقوق که در بخش‌های مختلف مشاهده می‌کنیم منطقی نیست.

وی ادامه داد: در ماه‌های اخیر ساماندهی اتباع خارجی خصوصاً افاغنه مطرح شد، قوه قضاییه هرچند که مسئولیتی در این حوزه ندارد اما می‌تواند کمک کند.  استان کرمان به عنوان استان معدنی، استان یزد به عنوان یک استان صنعتی، هرمزگان به عنوان یک استان تجاری و بازرگانی محسوب می‌شوند و دشمن به دنبال این است تا از ورود اتباع بیگانه برای تروریسم، قاچاق و مسائل دیگر در آنها استفاده کند. سال گذشته در استان کرمان یک عملیات انجام شد اما در همان روز از ۱۷ عملیات دیگر جلوگیری شد که همگی از کانال اتباع بیگانه و روزنه آن سوء استفاده کرده بودند. ورود اتباع بیگانه به عنوان خواسته عمومی باید ساماندهی شود.

سلیمانی عنوان کرد: در حال حاضر ۱۰ هزار آرای قطعی خصوصاً در حوزه حفظ کاربری اراضی صادر شده اما تعیین تکلیف نشده‌اند، در برخی مقاطع زمانی باید قضات بر اساس فضای عمومی جامعه برخی ملاحظات را در نظر بگیرند، قسمت عمده‌ای از مشکلات ما در شهرستان در حوزه حفظ کاربری اراضی و منابع طبیعی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز