موسوی لارگانی در نطق میان دستور:
تضعیف مرجعیت بدون تردید تضعیف انقلاب است/ مردم در حوزه اقتصاد منتظر اقدام عملی هستند/ وزارت اقتصاد در موضع انفعال قرار گرفته است
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی گفت: حقابه زاینده رود به اسم آب آشامیدنی صرف توسعه صنایع آب بر و کاشت درختان هلو و بادام بر روی کوه ها شده است.
به گزارش ایلنا، در نشست علنی روز (یکشنبه ۹ آبان) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: این روز ها حال استان اصفهان خوب نیست؛ زاینده رودی که طی دهه های گذشته برای توسعه صنعتی نقش اساسی داشته اکنون به یک قربانی تبدیل شده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس یازدهم ادامه داد: انگار زاینده رود قصد دارد انتقام خود بابت تمام خیانت های مسئولین اجرایی در دهه های اخیر را از مردم نصف جهان بگیرد،هر چند داعیه اصفهان به قطب صنعتی کشور و بزرگترین منبع درآمد مالیاتی دولت ها مدیون منبع آب آشامیدنی مردم و حقابه زیست محیطی و کشاورزان است که به اسم توسعه و به کام صنعت و مالیات بی رویه مصرف شده است.
وی افزود: فاجعه بار تر آن که زمینهای اصفهان از دشت مهیار در جنوب تا حبیب آباد در شمال استان گرفتار سرطان شده و این تومور بدخیم در عمق جانش ریشه دوانده و پیشروی می کند.
موسوی لارگانی بیان کرد: هر روز ۱۰ هزار کیلومتر از زمین های اصفهانی به قدمت تاریخ در زمین فرو رفته و مابقی نیز در نوبت فرو نشست است؛ دولت ها و مجلس های مختلف به جز شعار برای اصفهان کاری نکردند.
وی ابراز کرد: اصفهان نماد فرهنگ، تاریخ، هنر و صنعت ایران اسلامی است و در صورت نابودی بخش زیادی از تاریخ و زیبایی ایران از بین خواهد رفت؛ چگونه می توان منابع آبی یک استان را خارج کرده و تمدن ایران اسلامی و تنها رودخانه فلات مرکزی ایران را با این ذهنیت نابود کرد که در جای دیگری و منطقه کویری به نام آب آشامیدنی،توسعه صنایع آب بر بدهیم.
بورس به قتلگاه مردم تبدیل شده است
نماینده مردم فلاورجان در مجلس یازدهم عنوان کرد: بر اساس کدام عقل و منطقی حقابه زاینده رود را صرف کاشت و آبیاری درخت های هلو و بادام بر روی تپه ها و کوه ها کردید؛طرحی غیر شرعی که دو دهه بعد از اجرایش و کاشت این درخت ها درد های بی خاصیت و غیر مثمر باعث شده تا منطقه ای کوچک سر سبز شده وحال به عنوان منطقه تفریحی و توریستی شناخته شود؛این در حالی است که در ازای آن زمین های حاصل خیز استان اصفهان که بر اساس طومار شیخ بهایی حقابه بر بودند از بین رفت.
وی اظهار کرد: طرح بهشت آباد و سامانه انتقال آب بهشت آباد یک طرح ملی و حاکمیتی بوده که مطالعات آن سال ها پیش با صرف ۱۰۰ میلیارد تومان انجام شده و یکی از راه های نجات فلات مرکز ایران است؛ اگر دولت عزم اجرای این پروژه را ندارد خود پاسخگوی ساکنین اصفهان به ویژه کشاورزان باشد زیرا کشاورزان شریف و زحمتکش به دلیل نبود آب و از بین رفتن زمین های مرغوب کشاورزی نفس هایشان به شمارش افتاده است.
موسوی لارگانی عنوان کرد: سابقه نشان داده دولت های ایران خود را مستاجری می دانند که عمرش در خوشبینانه ترین شکل بعد از ۸ سال به اتمام خواهد رسید از این رو هر کس در تلاش است توشه ای برای آینده،ماندگاری در قدرت و انباشت ثروت خویش جمع کند اما امیدواریم دولت آقای رئیسی خلاف این را نشان دهد.
وی ادامه داد: اقدام رئیس جمهور در احیای سنت سفر های استانی ستودنی است و باعث درک بهتر مشکلات و مسائل استان خواهد شد؛توصیه می شود در سفر های استانی مانند اسلاف خود در دام کمیت گرایی نیفتد، اینکه آقای رئیسی در دسترس مردم باشد، نوعی روحیه عالی و دوست داشتنی بوده اما این موضوع نیمی از کار است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس یازدهم گفت: مهمتر از همه درمان درد ها است، مردم در حوزه اقتصاد منتظر اقدام عملی هستند؛ بورس قتلگاه مردم شده و وزارت اقتصاد در موضع انفعال قرار گرفته است.
وی افزود: در حوزه صنعت، اشتغال و کار آفرینی بجز شعار گزاف و بعضا خود ستایی ها نادرست برون داد مناسبی شاهد نبودیم؛ دو کلمه "باید و نباید" از اصلی ترین کلید واژه های پر تکرار در سخنرانی های دولتمردان است که مخاطبی جز خودشان برای اجرا نیست.
موسوی لارگانی یادآور شد: تضعیف مرجعیت بدون تردید تضعیف انقلاب است؛ مراجع واقعا نگران زندگی مردم هستند حال که تورم افسار پاره کرده و نیمی از مردم عملا قادر به خرید گوشت، برنج و لبنیات نیستند، یک مرجع تقلید دغدغه مردم را بیان کرد اما به آن اهانت شد.