یگانهای رزمی و عملیاتی نیروی زمینی ارتش آرایش عملیاتی گرفتند
یگانهای رزمی و عملیاتی نیروی زمینی ارتش در اولین روز از رزمایش محمد رسولالله(ص) که در وسعت دو میلیون و ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع در دریا از مدار ۱۰ درجه در شمال اقیانوس هند تا شرق تنگه هرمز و در خشکی بخش وسیعی از استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان را در برمیگیرد، آرایش عملیاتی به خود گرفته و آماده رزم شدند.
در نخستین روز از رزمایش مشترک محمد رسولالله(ص) یگانهای رزمی، پیاده، زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال و نیروهای ویژه هوابرد تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش در منطقه رزمایش محمد رسوالله(ص) استقرار و ضمن گسترش، آرایش عملیاتی به خود گرفتند.
به گزارش ایلنا، یگانهای رزمی و عملیاتی نیروی زمینی ارتش در اولین روز از رزمایش محمد رسولالله(ص) که در وسعت دو میلیون و ۲۰۰ هزار کیلومتر مربع در دریا از مدار ۱۰ درجه در شمال اقیانوس هند تا شرق تنگه هرمز و در خشکی بخش وسیعی از استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان را در برمیگیرد، آرایش عملیاتی به خود گرفته و آماده رزم شدند.
بر اساس این گزارش ابتدا یگانهای رزمی و عملیاتی نیروی زمینی ارتش متشکل از تیپهای پیاده، مکانیزه و تکاوری با حضور در منطقه رزمایش جهت مقابله با دشمن فرضی آرایش عملیاتی گرفتند.
همچنین یگانهای رزمی پیاده، زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال(جنگ الکترونیک) و نیروهای ویژه هوابرد تیپ ۶۵ نیروی زمینی ارتش(نوهد) جهت اجرای عملیاتهای آفندی و پدافندی و مقابله با اهداف متخاصم در منطقه رزمایش استقرار و گسترش یافتند.
بر اساس این گزارش، صبح روز پنجشنبه و با اعلام رمز یا محمد رسول الله(ص)، یا محمد رسول الله(ص)، یا محمد رسول الله(ص)، توسط فرمانده رزمایش، امیر سرتیپ سید عبدالرحیم موسوی، رزمایش بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران در جنوب شرق کشور و آب های دریای عمان آغاز شد.
در این مرحله با گسترش و استقرار یگانهای مختلف زمینی، جنگندههای هوایی و سامانههای پدافندی در جنوب شرق کشور و انواع شناورهای سطحی و زیرسطحی دریایی در عمق آب های دریای عمان رزمایش ارتش جمهوری اسلامی ایران آغاز خواهد شد.
در اولین مرحله، یگانهای نیروی زمینی در قالب طرحهای چابک سازی، سرعت عمل خود را در جابجایی، آمادرسانی و ایجاد استحکامات مهندسی و همچنین استقرار پاسگاههای فرماندهی در نقاط مختلف استان های سیستانوبلوچستان و هرمزگان ارزیابی خواهند کرد.
پرواز موفق اطلاعاتی پهبادهای ساخته شده این نیرو و صنایع دفاعی، اجرای شورهای متعدد ستادی برای هدایت یکانها در وضعیتهای غیرمترقبه، شبیهسازیبازی جنگ، استفاده از سامانههای شنود و فنآوریهای نوین ارتباطی و جنگ الکترونیک و همچنین اجرای پرشهای چتربازی بخشهایی از اولین مرحله رزمایش خواهد بود که با بکارگیری ۲۷ رسته و تخصص نیروی زمینی اجرا میشود.
امیر سرتیپ حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش و سخنگوی مرحله زمینی رزمایش استفاده مطلوب از تجارب فرماندهان و انتقال آن به جوانان، همچنین هدایت بخشهایی از عملیات به افسران جوان از آمادگی این نیرو برای اجرای دستورات قرارگاه ذوالفقار و تک گسترده روز دوم رزمایش خبر داد و افزود: گوشههایی از توانمندیهای رزمی و دفاعی ارتش و تعدادی از دستآوردهای خودکفایی نیروی زمینی در روز دوم رزمایش در صحنه رزم ارائه خواهد شد.
این نیرو در منطقهای به وسعت ۴۳ هزار کیلومتر مربع آغاز کننده این رزمایش خواهد بود.
این گزارش حاکی است همزمان با مرحله زمینی رزمایش، انواع واحدهای شناور نیروی دریایی و یکان های پروازی این نیرو به مناطق تعیین شده عزیمت کرده و سامانه های پدافند هوایی با بُردهای مختلف در مناطق تعیین شده مستقر و تمرینات انواع جنگنده های نیروی هوایی آغاز شده است