فلاحت پیشه در گفتوگو با ایلنا:
مسئولین مراقب قرمز شدن رابطه دولت و مجلس باشند
در مجلس به رغم اینکه گروه کوچکی در رابطه دولت دارای نگاه افراطی و تندروانه هستند اکثریت نمایندگان مجلس نگاهی اعتدالی دارند / معاون پارلمانی رئیس جمهور عنصری توانا در بهبود روابط است و آقای انصاری می توانند موجب کاهش اختلافات شود.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: زمانی که نمایندگان مجلس به وزرا رأی اعتماد دادند نشان دهنده وضعیت سفید بود که اکنون با افزایش حجم سوالها و کارت زردها وضعیت نیز زرد شده است و باید مراقب بود که این رابطه به کارت قرمز و وضعیت قرمز کشیده نشود.
حشمت الله فلاحت پیشه در گفتگو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه با آغاز کار دولت روحانی ماه عسلی میان دولت و مجلس شکل گرفت که انتظارها را بیش از پیش کرد، عنوان کرد: تعداد سوال ها و تذکرات نسبت به دولت گذشته آنچنان افزایش پیدا نکرده است، اما نکتهای که نگران کننده است و باید به آن توجه شود، این است که در ابتدای دولت یازدهم قرار داریم و ادامه یافتن این رویکرد نگران کننده است.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کارهای صورت گرفته در دولت نهم و دهم اظهار کرد: در دولت گذشته امور نظارتی و دولتی به کندی انجام میشد و اختلافات محوری سیاسی و اقتصادی وجود داشت.
وی آغاز اختلافها را از عدم رای اعتماد به۳ وزیر و ندادن رای اعتماد پیاپی به وزیر ورزش دانست و ابراز کرد: پس از آن انتخاب برخی استاندارها که با نظر نمایندگان تضاد داشت به این اختلافات دامن زده شد و اکنون که زمان انتخاب مسئولان شهرستانی است باید مواظب بود، در حوزه های شهرستانی این اختلافات بوجود نیاید.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رابطه مجلس و دولت در حدی خراب نیست که در مصاحبه ها از آن بحثشود ابراز کرد: ایجاد یک سازوکار برای ارتباط بین مجلس و دولت را ضروری است و رئیس جمهور و رئیس مجلس می توانند با معادلهای که در سران سه قوه وجود دارد و در جلسات خودشان به بهبود رابطه بین این دو قوه بحثو تبادل نظر کنند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی افزود: در مجلس به رغم اینکه گروه کوچکی در رابطه دولت دارای نگاه افراطی و تندروانه هستند اکثریت نمایندگان مجلس نگاهی اعتدالی دارند.
فلاحت پیشه معاون پارلمانی رئیس جمهور را عنصری توانا در بهبود روابط دانست و گفت: آقای انصاری میتوانند موجب افزایش رابطه دولت ومجلس و همچنین کاهش اختلافات شوند و مانع آن شوند که کارت زردها نشان دهنده رابطه این دو نهاد شود.
وی ادامه داد: زمانی که نمایندگان مجلس به وزرا رأی اعتماد دادند نشان دهنده وضعیت سفید بود که اکنون با افزایش حجم سوالها و کارت زردها وضعیت نیز زرد شده است و باید مراقب بود که این رابطه به کارت قرمز و وضعیت قرمز کشیده نشود.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: از نظر فنی اگر تداوم اختلافات موجب شود که دولت و مجلس به سازوکاری برای ایجاد یک رابطه خوب دست پیدا نکنند و افراطی گری برخی نمایندگان متوقف نشود، باید در هوشمندی دولت شک کرد.
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه یافتن اختلافات را موجب تبدیل شدن حاشیه به متن دانست و اظهار کرد: در گذشته اختلاف به حدی رسید که دولت و مجلس اصولگرا نتوانستند کارهای روزمره خود را بدون حاشیه انجام دهند. که این امر با توجه با اینکه دولت یازدهم فراجناحی است و سیاست هایش نزدیکی زیادی به اصلاح طلبان دارد و ادامه یافتن اختلافات تبعات زیادی دارد و ممکن است دولت و مجلس را به حاشیه براند.