روش پخت هوموس خوشمزه و معروف لبنانی
حمص (هوموس) لبنانی یکی از خوراک های گیاهی ساده و خوشمزه است که در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد و اصولا به همراه نان پیتا سرو می شود. هوموس برای گیاهخواران و افراد وگن بسیار ایده آل است.
به گزارش ایلنا، هوموس به عنوان یک وعده غذایی یا میان وعده ی خوشمزه شناخته می شود و اصولا به تنهایی همراه نان پیتا یا همراه ساندویچ و سالاد سرو می شود. ما در این گزارش به طور کامل آموزش درست کردن هوموس معروف لبنانی با نخود و سیر کبابی و سس ارده را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم
- نخود پخته شده – 1 فنجان
- سیر کبابی – 2 تا 3 حبه
- ارده – 3 قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش تازه – 3 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون – به مقدار دلخواه
- آب – 2 تا 4 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل قرمز – به مقدار دلخواه
- جعفری خرد شده، نخود پخته و سماق (اختیاری) – برای تزیین
طرز تهیه
1. نخود ها را از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم شده و نفخ آن ها گرفته شود.
2. نخود ها را به همراه مقداری آب به مدت یک ساعت بپزید تا پخته و نرم شوند و سپس پوسته ی آن ها را جدا کنید.
نخود ها را بپزید و پوست آن ها را جدا کنید
3. در یک غذا ساز با سرعت بالا بریزید و خوب مخلوط کنید تا خمیری صاف و نرم به دست آید.
نخود ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا خمیری به دست آید
4. در مرحله ی بعد ارده، سیر کبابی، آب لیموترش تازه و نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید حدود 5 دقیقه دیگر هم بخورد تا مواد با هم ترکیب شوند.
در مرحله ی آخر ارده، سیر، آبلیمو، نمک و یخ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید
اگر دوست دارید می توانید به آرامی دو قطعه یخ به مواد مخلوط کن اضافه کنید تا بافت نرم تری پیدا کند.
5. هوموس لبنانی آماده است، آن را در ظرفی بریزید، با روغن زیتون، نخود پخته شده، سماق و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
هوموس لبنانی آماده است
نکته : هوموس را می توانید تا یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی هوموس لبنانی (یک قاشق غذا خوری)
- کالری : 95
- چربی : 4 گرم
- کربوهیدرات : 11 گرم
- پروتئین : 4 گرم
منبع :feelgoodfoodie