خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی
کد خبر : ۱۳۰۰۳۴۹

آش شلغم یکی از بهترین غذاها برای بهره بردن از خواص شلغم است، یک غذای عالی برای درمان افرادی که به کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا مبتلا هستند.

به گزارش ایلنا، آش شلغم یکی از بهترین غذاها برای بهره بردن از خواص شلغم است، یک غذای عالی برای درمان افرادی که به کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا مبتلا هستند با تقویت سیستم ایمنی بدن و البته پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌های ویروسی. طرز تهیه آش شلغم یا به قول بوشهر‌ی‌ها آش شوربا شلغم را در این مقاله بخوانید.

طرز تهیه آش شلغم با برنج

طرز تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

مدت زمان آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه

مدت زمان موردنیاز برای پخت آش شلغم: ۶۰ دقیقه

کالری آش شلغم در ۱۰۰ گرم: ۶۰ کالری

مواد لازم برای تهیه آش شلغم برای سرماخوردگی

  • عدس: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • ماش: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • برنج ایرانی: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • پیاز: ۳ عدد بزرگ

  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)

  • شلغم: ۴ عدد متوسط

  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه

مراحل طرز تهیه آش شلغم بدون گوشت

برای طرز تهیه آش شلغم با برنج و بدون گوشت، باید برنج و آش را با پیاز تفت داده و به آن‌ها آب اضافه کنید تا بپزند. سپس عدس و سبزی آش را به مواد بیفزایید. در آخر نیز شلغم‌های خرد شده را با ادویه و چاشنی‌های دلخواه به آش شلغم برای سرماخوردگی اضافه کنید. این آش زمان پخت کمی دارد و بعد از پخت، می‌توانید آن را به روش دلخواه تزیین و سرو کنید. برای مشاهده مراحل تهیه این آش خوشمزه و مقوی برای فصول سرد سال، ادامه متن را بخوانید.

مرحله اول: ماش و برنج را با پیاز بپزید

برای درست کردن آش شلغم با برنج ابتدا یکی از پیازها را نگینی خرد کنید. سپس برنج و ماش را به همراه پیاز نگینی خرد شده بپزید. مقدار آب باید به حدی باشد که روی برنج و ماش را بپوشاند نه بیشتر. صبر کنید تا برنج و ماش خوب بپزند و برنج حسابی لعاب بیندازد.

مرحله دوم: بقیه مواد آش شلغم را اضافه کنید

عدس را هم جداگانه بپزید. وقتی عدس پخت آن را به ترکیب ماش و برنج پخته شده اضافه کنید. سبزی آش را هم اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه آش را هم اندازه کنید. وقتی سبزی‌ها نیم‌پز شدند شلغم‌ها را پوست بگیرد و ریز خرد کنید. شلغم را به آش اضافه کنید و صبر کنید تا آش خوب جا بیفتد.

مرحله سوم: آش شلغم را بعد از پخت، تزیین و سرو کنید

در این فاصله پیاز داغ درست کنید. آش شلغم را با پیاز داغ و نعناع داغ و در صورت تمایل با کشک مایع تزیین و میل کنید.

منبع:مجله کوروش

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز