خبرگزاری کار ایران

دستور تهیه وافل موزی خانگی

دستور تهیه وافل موزی خانگی
کد خبر : ۱۱۲۰۴۱۷

وافل یک نان شیرینی خوشمزه مشبک است که همراه با خامه یا بستنی ، میوه و شکلات سرو می شود. شما میتوانید با اضافه کرده پوره موز به وافل یک وافل موزی خوشمزه و لطیف درست کنید.

به گزارش ایلنا، وافل یک نان شیرینی خوشمزه است که بافت مشبک دارد و از کلمه آلمانی wafan به معنی بافتن چیزی به شکل شانه عسل ، گرفته شده است. 

وافل با دستگاه مخصوص وافل ساز تهیه می شود و ظاهری مشبک دارد ، رویه وافل ترد و داخلش نرم است و طعم ظاهر خاص و متفاوتی دارد . وافل معمولا با انواع میوه ها ، خامه یا بستنی ، عسل یا شیره افرا یا سس شکلات سرو می شود. 

 یکی از خوشمزه ترین انواع وافل،  وافل موزی است که در ادامه دستور پخت وافل موزی را به شما آموزش می دهیم . 

وافل موزی

مواد لازم وافل موزی

  آرد 

1 فنجان

نمک

  1 قاشق چایخوری

 بکینگ پودر

2 قاشق چایخوری

شکر

2 قاشق غذاخوری

 تخم مرغ

5 عدد

شیر

1.5 فنجان

 کره ذوب شده یا روغن

2-5 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل

1 قاشق چایخوری

عسل

2 قاشق غذاخوری

موز متوسط

2 عدد

دستور تهیه وافل موزی خانگی

طرز تهیه وافل موز

دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. 

2 قطره آب رویش بیندازید اگر در عرض 2 – 3 ثانیه  بخار شد یعنی داغی دستگاه برای پخت وافل اندازه است ولی اگر سریعتر ناپدید شد یعنی دستگاه زیادی داغ شده است.

برای تهیه وافل موزی مواد خشک را با هم مخلوط کنید . 

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.

سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا کف کند و سفید شود و حالت آهاری و فوم مانند بگیرد. 

روغن و زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر هم بزنید . 

شیر و وانیل را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود و به مواد خشک اضافه کنید و با لیسک به آرامی به خورد هم بدهید تا زمانی که روی مایه وافل حباب ببینید.

سفیده تخم مرغ را اضافه کرده به آرامی به حالت دورانی و در یک جهت به خورد مواد بدهید تا کاملا یکدست شود. 

با برس صفحات وافل ساز را چرب کنید. 

متناسب با سایز وافل ساز نصف لیوان تا 1 لیوان از مایه وافل را روی صفحه پایینی وافل ساز به صورت یکدست بریزید . 

وافل هنگام پخت پف می کند پس مراقب باشید مایع زیادی داخل صفحه وافل ساز نریزید. 

در دستگاه را ببندید و 2 دقیقه صبر کنید تا وافل ها فرم بگیرد.

در صورت تمایل میتوانید زمان بیشتری برای پخت بگذارید تا روی وافل ها برشته و قهوه ای شود. 

کم شدن بخار خروجی از دستگاه و متوقف شدن آن علامت نشان دهنده پخت وافل است. 

با یک قاشق چوبی وافل ها را از دستگاه  جدا کنید . 

1 قاشق غذاخوری کره را در تابه بریزید و عسل را به آن اضافه کرده و موز حلقه شده را به آن اضافه کنید .

وافل ها را در ظرف بچینید و با موزهای عسلی و خامه رویشان را تزئین کنید. 

وافل موز و نوتلا با نان تست 

مواد لازم وافل موز و نوتلا با نان تست

 نان تست فرانسوی

  ۴ عدد 

موز اسلایس شده

۲ عدد

شیر

 ۱ پیمانه

تخم‌مرغ

۴ عدد

وانیل

  یک قاشق چایخوری

موز پوره شده

۱ عدد

نمک دریا

۱/۸ قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی وافل موز و نوتلا با نان تست

 نوتلا یا هر نوع کرم شکلات

 ۲ قاشق غذاخوری

 توت‌فرنگی اسلایس شده

یک فنجان

 گردو

 ½ پیمانه

دستور تهیه وافل موزی خانگی

طرز تهیه وافل موز و نوتلا با نان تست

1 عدد موز را له کنید و با شیر ، تخم مرغ ، وانیل و نمک مخلوط نمایید .

2 عدد نان تست را در سینی گذاشته و رویشان را با حلقه های موز پر کنید و مقداری از گردوی خرد شده را رویشان بپاشید و 2 عدد نان دیگر را رویشان قرار دهید.

با کمک یک کف گیر ساندویچ موز را در مایعی که درست کرده اید بزنید و دو طرفش را کاملا به این مایع آغشته کنید .

نان تست ها را در دستگاه وافل ساز که داغ شده بگذارید و هر دو طرف نان ها را حدود 2 – 3 دقیقه تست کنید. 

حدود 4 – 6 دقیقه برای برشته شدن نان ها زمان لازم داریم.

روی وافل ها را با نوتلا ، توت فرنگی و گردو تزئین کنید. 

وافل موز را میتوانید با بستنی ، عسل ، خامه و نوشیدنی مورد علاقه تان هم سرو کنید. 

برای تهیه این وافل موز میتوانید از ساندویچ ساز یا تابه چدنی هم استفاده کنید. 

در صورتی که طعم شیرین تری برای وافل می پسندید میتونید 1 پیمانه شکر به مخلوط پوره موز اضافه کنید. 

روش دوم برای تهیه وافل موز 

به مواد پوره موز 2 پیمانه آرد ، 1  قاشق مرباخوری بکینگ پودر و 1.5 پیمانه شکر و 50 گرم کره که روی حرارت بن ماری ذوب شده ، اضافه کرده و مواد را کاملا باهم مخلوط نمایید.

دستگاه وافل ساز را با قلم مو چرب کرده و به اندازه نصف لیوان تا 1 لیوان از مایع وافل موز را در دستگاه بریزید و به مدت 4 – 5 دقیقه بپزید.

منبع:بیتوته

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز