رییس کانون شوراهای کار خراسان شمالی:
رسالت رسانه ملی در مناظره «تغییر قانون کار» فراموش شد
«وظیفه ی رسانه ملی طرح موضوع و خبررسانی در ارتباط با اصلاحاتی است که قرار است صورت بگیرد. اگر قرار بر این است که برنامه ای ساخته شود که به طرح این مباحثبپردازد، شیوه ی انتخاب و چینش مهمانان باید عادلانه باشد و تکثر اراء به یک نسبت وجود داشته باشد.»
«شیوه ی چینش شرکت کنندگان و طرح سوال نظرسنجی در برنامه مناظره نشان از پیشداوری تهیه کنندگان این برنامه، درباره لزوم تغییر قانون کار داشت که این با اصل خبررسانی و طرح موضوع که رسالت اصلی رسانه ملی است مغایر است.»
داوود امیری، رییس کانون شوراهای اسلامی کار خراسان شمالی ضمن انتقاد از شیوه ی انتخاب مهمانان برنامه مناظره که روز گذشته(۱۶ آبان) با موضوع اصلاح قانون کار از شبکه اول سیما پخش شد، به ایلنا گفت: وظیفه ی رسانه ملی طرح موضوع و خبررسانی در ارتباط با اصلاحاتی است که قرار است صورت بگیرد. اگر قرار بر این است که برنامه ای ساخته شود که به طرح این مباحثبپردازد، شیوه ی انتخاب و چینش مهمانان باید عادلانه باشد و تکثر اراء به یک نسبت وجود داشته باشد.
این مقام صنفی توضیح داد: حضور جهار موافق و تنها یک مخالف اصلاح قانون کار نشانی از برقراری عدالت نداشت. این امر باعثشد که هشتاد دقیقه از این برنامه به موافقین طرح و تنها بیست دقیقه به مخالفان آن اختصاص یابد.
این فعال حقوق صنفی کارگران همچنین از شیوه ی طرح سوال نظرسنجی برنامه انتقاد کرد و گفت: قانون کار یک قانون حمایتی است که باید حداقل منافع جامعه کارگری را تضمین کند و روح سه جانبه گرایی بر آن حاکم باشد، پس اساسا طرح این سوال در نظر سنجی که این قانون باید به نفع کدامیک اصلاح شود درست نیست و جهتگیری خاصی را به بیننده القاء می کند.
امیری ضمن تاکید بر مواضع تشکل های رسمی کارگری در مخالفت با اصلاح قانون کار گفت: تشکلهای رسمی کارگری اساسا با اصلاح قانون کار مخالفند و به نظر من باید در این برنامه حداقل سه تشکل از تشکل های رسمی کارگری حضور میافتند تا صدای جامعه کارگری را به گوش مسولین برسانند.